Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού απαντάει στον δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού για τα έργα στην περιοχή

Τη δική του απάντηση  προς τον δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού, που είχε σχολιάσει προ ημερών πως η περιφέρεια και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την περιοχή, έδωσε μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ο Φώτης Κεχαγιάς. Μάλιστα ο ίδιος έφερε ως παράδειγμα το μεγάλο έργο άνω των 6 εκ. ευρώ στο Θολόλακκα που περνάει στο περιφερειακό συμβούλιο, αλλά και το έργο του Μπιτζινίσιου , σημειώνοντας πως στην περιοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού έχει δοθεί πάνω από το 34 εκ. ευρώ.
«Εκτός αν θεωρεί ο δήμαρχος ότι η κατασκευή δρόμων, οι βιολογικοί καθαρισμοί, ο παραλίμνιος δρόμος, είναι μικρά έργα και είναι μικρό το ποσό για την περιοχή αυτή», σχολίασε δεικτικά ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.
http://www.prlogos.gr

4 σχόλια:

γιαννης είπε...

34 εκατομυρια εργα και ο δημος χρωστα 1,2στην δεη ε κατι δεν παει καλα..

Ανώνυμος είπε...

ENTAKSEI KEXAGIA MAS EPEISES

Ανώνυμος είπε...

κ Κεχαγια οταν μια τραπεζα κανει χορηγια στην περιφερεια δεν καταθετουμε τα λεφτα στον λογαριασμο του περιφερειαρχη. Μαθε πρωτα τα απλα και μαλιστα ποινικα κολασιμα και ασε τα αλλα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κεχαϊά ώσπου να τελειώσει η θητεία σας ούτε ένα ευρώ καινούργιο δεν θα μπει στην περιοχή. Άμα ξέρεις εσύ κάποιο να μας το πεις εδώ και τώρα.

Το Προφίλ μας