Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοφανές περιστατικό στην Εθνική Τράπεζα της Κοζάνης-Άντρας έβγαλε όλα τα ρούχα του, έμεινε γυμνός, έριξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και συνελήφθη από την Αστυνομία!

από το kozanimedia.gr
Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής μέσα στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο κέντρο της Κοζάνης, μποστά στα μάτια δεκάδων πελατών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ένας άντρας ηλικίας περίπου 35-40 ετών, μπήκε στο κτίριο και κατευθύνθηκε στα πίσω ταμεία, αρχίζοντας να φωνάζει εναντίον της τράπεζας λέγοντας “Εγώ φταίω που σας έδωσα αξία”, ενώ στη συνέχεια έριξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, προκαλώντας πανικό σε εργαζόμενους και πελάτες.

Μάλιστα, μπροστά στο δέντρο άρχισε να βγάζει…ένα-ένα τα ρούχα του,μένοντας…εντελώς γυμνός, ενώ ζήτησε ο ίδιος να κληθεί η αστυνομία, λέγοντας και το όνομα γνωστού ψυχιάτρου που, πιθανότατα, τον παρακολουθεί ιατρικά.
Σε λίγο έφτασαν έξω από την Εθνική Τράπεζα περιπολικά, με τους άντρες της Αστυνομίας να συλλαμβάνουν τον εν λόγω άντρα, να τον ντύνουν και να τον μεταφέρουν στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στην Ψυχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας