Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ακόμα συζητάει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού τα θέματα για την διαχείριση των αδέσποτων - γίναμε θέμα σε ένα από τα μεγαλύτερα φιλοζωικά blog της χώρας!

Θέμα τα Σέρβια σε ενα από τα μεγαλύτερα φιλοζωικά blog της χώρας!
Ζητήματα που σχετίζονται με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα καθώς και η συνεργασία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού με φορείς και συλλόγους (κυνηγετικούς, φιλοζωικούς, κτηνοτροφικούς, τοπικά συμβούλια κ.ά.) συζητήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια και διοργάνωσαν η δημοτική αρχή σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού «ΦΡΟΝΤΙΖΩ».

Στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού επισημαίνεται ότι «Στη συνάντηση κατατέθηκαν προτάσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα με τα αδέσποτα ζώα ενώ άμεσα θα ξεκινήσει η καταγραφή του αριθμού τους σε κάθε Τοπική Κοινότητα του δήμου.

Ο Δήμος Σερβίων - Κοζάνης με μεγάλη καθυστέρηση συζητάει για αυτό το τόσο κρίσιμο για την ζωή των ζώων ζήτημα.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νίκο Τέτο μεταξύ των προτάσεων που έχουν τεθεί είναι η συνεργασία με κτηνίατρο, η τοποθέτηση ταϊστρών, και η λειτουργία χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, θέματα που θα συζητηθούν και στο Δημοτικό Συμβούλιο».
Όσο Δήμος συζητάει... δημότες δηλητηριάζουν και εξοντώνουν τ' αδέσποτα ζώα όπως αποδεικνύουν και οι σχετικές φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» από τα νεκρά σκυλιά που έφαγαν φόλα και πέθαναν από φρικτούς πόνους στο κέντρο των Σερβίων.

Πηγή: http://www.zoosos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ετσι να ψωφισουν και αυτοι

Το Προφίλ μας