Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Αναπάντητα ερωτήματα για τα Μπουχάρια και το ΚΑΠΗ Μικροβάλτου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ερωτήματα προς τον δήμαρχο που αφορούν το Μικρόβαλτο, απηύθυναν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στη συζήτηση θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου 2015, ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα.
Συγκεκριμένα:
- από τον ανεξάρτητο σύμβουλο Νίκο Λαζαριώτη, τέθηκε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα η εγκατάλειψη που διαπίστωσε στην προ εβδομάδας επίσκεψή του στο γεωπάρκο των Μπουχαριών, όπου «το μισό έχει διαβρωθεί, το οίκημα είναι ρημαδιό,
οι μισές πέτρες ξεκόλλησαν, τα ξύλα ξεκαρφώθηκαν, νεροφαγιές κλπ», προτείνοντας «να γίνει αίτημα προς την Περιφέρεια αν μπορεί να σώσει κάτι και να βρείτε ένα τρόπο να παραχωρήσετε το οίκημα για εκμετάλλευση σε ένα κάτοικο της περιοχής, ώστε να συντηρείται και να φυλάσσεται και ο χώρος. Είναι κρίμα, ένα τεράστιο έργο που έγινε στην περιοχή μας να μένει αναξιοποίητο και να πάει χαμένο».
- από τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Πολυδεύκη Λιάκο τέθηκε το ερώτημα «αν ισχύει η είδηση που κυκλοφόρησε στα ηλεκτρονικά μέσα, για την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας της απόφασης του δημάρχου για αποσφράγιση του κυλικείου του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου και ποιοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην ακύρωση της απόφασης».
Επίσης δυο θέματα που άπτονται και του Μικροβάλτου έθεσε ο ανεξάρτητος σύμβουλος, προερχόμενος από την πλειοψηφία, Θύμιος Δισερής, αναφερόμενος κατά πρώτον στην ανάγκη να γίνουν από το δήμο προτάσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για μεταφορά «δικαιωμάτων» βοσκοτόπων από το ένα δημοτικό διαμέρισμα στο άλλο και κατά δεύτερον να αυξηθούν οι ποσότητες των χορηγούμενων καυσόξυλων στους κατοίκους του ορεινού όγκου, γιατί αλλιώς οδηγούνται σε παράνομη υλοτομία, με τον κίνδυνο κατασχέσεων και μηνύσεων από τη Δασική Υπηρεσία.
Ερωτήματα που -όπως προαναφέραμε- δεν απαντήθηκαν στη διαδικασία της συζήτησης στη συνεδρίαση. Ελπίζουμε, εφόσον έχουν καταγραφεί, να ληφθούν υπόψη από τους καθ’ ύλην αρμόδιους και να προχωρήσουν για υλοποίηση…
Γ.Μ./mikrovalto.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους τεθηκαν και καποια θεματα ουσιωδη για τον δημο.Η μειζονα αντιπολιτευση ασχολειται μονο με τα διαδικαστικα του Δημ Συμβουλιου και αν συμβασεις που υπογραφονται τωρα ειχαν ξεκινησει επι θητειας τους κλπ.Καμια σοβαρη παρεμβαση μεχρι τωρα δεν εχουμε δει.Αλλα τι περιμενεις απο μια αντιπολιτευση που ψηφιζει τον προυπολογισμο,που εδω και15 μηνες μονο ανοχη ξερει να δινει στο δημοτικη αρχη και τελικα να κρατα με την παρουσια της τη λειτουργια του Δημ Συμβ. οταν οι συμβουλοι της συμπολιτευσης αποχωρουν ..............

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΑΡΕ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ https://sorrasgegonota.wordpress.com/ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ. Τα προγράμματα της υποτιθέμενης βοήθειας μέσου μνημονίων και δανειακών συμβάσεων αντί να βοηθούν την ανάκαμψη της χώρας μας την βυθίζουν όλο και περισσότερο στην φτώχια και την ανέχεια σε επίπεδο ανθρωπιστικής κρίσης. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ πέρα από κάθε αμφισβήτηση και με αδιάσειστα στοιχεία ο Έλληνας Αρτέμης Σώρρας από το 2011 έχει προσφέρει δωρεά 5,5 τρις ευρώ με 8 μετοχές της τράπεζας της ανατολής αξία πιστοποιημένη με κοινοβουλευτικό έλεγχο και το Σεπτέμβριο του 2012 έχει καταθέσει στην κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία 600 δις με συναλλαγματικές χρέους της Αμερικής σε καταπιστευματικό λογαριασμό και επιπλέων έχει ξεκινήσει δόμηση χρηματοδότησης από τα παγκόσμια ταμεία ανάπτυξης ύψους 2,3 τρις ευρώ. Για όλα αυτά ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς είναι ενημερωμένο με τον ποιο επίσημο τρόπο. Φυσικά τα ΜΜΕ δεν σας έχουν πει τίποτε όπως τόσα άλλα που συμβαίνουν καθημερινά στην πατρίδα μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το πολιτικό καθεστώς παρότι γνωρίζει πολύ καλά τα ανωτέρω αρνείται πεισματικά να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και προτιμά να εξυπηρετεί τους τραπεζίτες δικτάτορες φτωχοποιώντας όλο και περισσότερο τους Έλληνες πολίτες. Λόγω των ανωτέρω και επειδή όλο το πολιτικό κατεστημένο μηδενός εξαιρουμένου εξάλλου έχουν μηνυθεί όλοι τους της 29 Νοεμβρίου του 2012 από τον Αρτέμη τον Σώρρα για τις άδικες πράξεις της εσχάτης προδοσίας κατά το άρθρο 134 της παράβασης καθήκοντος κατά το άρθρο 259 και κακουργηματικής απιστίας για τους 4 πρώτους μηνυόμενους κατά το άρθρο 256. Διαχρονικά το καθεστώς έχει αποδείξει τις προθέσεις του κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και η κατάσταση έχει γίνει άκρος επικίνδυνοι, έτσι λοιπόν αποφασίσαμε όλοι εμείς πάντα βάσει του συντάγματος άρθρο 120 παράγραφος 4 η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, πoυ δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία.» Βάση λοιπόν αυτού του άρθρο του συντάγματος και επειδή έχουμε κατάλυση του συντάγματος δια της βίας αποφασίσαμε όλοι εμείς οι ενεργοί Έλληνες χωρίς χρώμα χωρίς κόμμα χωρίς δόγμα να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει όταν πρέπει και όπως πρέπει την ώρα που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΡΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ωραια φωτογραφια Γιωργο!!!
Η αιτια και η αφορμη για το Δημαρχο που εχουμε ΤΩΡΑ!!!

Σερβιωτης είπε...

Α ρε Σερβιωτες!!! ειμαστε αξιοι για τον Δημαρχο που εχουμε.Αφου μας εφταιγαν οι προηγουμενοι ας φαμε στη μαπα αυτους που εφεραν την αναπτυξη ,ελυσαν το προβλημα της ανεργιας(Αλοιμονο)καιεφεραν τους Βελβεντινους να μας διοικησουν.Και για να τροφοδοτουμε τη χαρα μας μη ξεχναμε να περναμε απο τα παρκα(παρατημενα),το δημαρχειο (ερημο)τους δρομους (βρωμικοικαι σκοτεινοι).
Και ενα τελευταιο.Επιτελους σκοπευει η δημοτικη αρχη να στολισει Χριστουγεννιατικα τα Σερβια;

Ανώνυμος είπε...

re file 12.54 gia pesmas apo kardias pion psifises afoy eisai serviotis.

Ανώνυμος είπε...

O ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ.,,,,αν ακομα ν----- ,,,,,,

Το Προφίλ μας