Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΛΑΚΗ και ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ (video)

Του Γιώργου Πεταλωτή
Ο Λάκης Λαζόπουλος έχοντας προ πολλών χρόνων περάσει από τη σάτιρα στην στοχευμένη προπαγάνδα, χρησιμοιποεί το γνωστό παλιό του σύστημα , γιατί ... αστεία με τη δουλειά μας δεν κάνουμε... Αντί να έχει το θάρρος της γνώμης και να πει ελεύθερα, έστω μέσω της σάτιρας την άποψή του π.χ ο Παπανδρέου είναι προδότης - ο Καραμανλής είναι Εθνάρχης - ο Σημίτης είναι πουλημένος ,- το μέλλον μας είναι η δραχμή
- ο Βαρουφάκης είναι σοφός κλπ, για να έχει τη φωλιά του καθαρή απο ΕΣΡ , μηνύσεις , αγωγές κλπ χρησιμοποιεί το γνωστό του κολπάκι .

Ανοίγει τον σκουπιδοτενεκέ , βγάζει ότι ολοφάνερο τηλεοπτικό trash και νευρωτικό κυκλοφορεί , που δεν το παίρνει κανείς στα σοβαρά (πχ Χίος), το αναπαράγει και δήθεν το σχολιάζει και "επεξηγεί" απλώς, ενώ όχι απλώς υιοθετεί, αλλά επαυξάνει προσφεροντάς τους περισσότερο κοινό , όπως και 'νομιμοποιεί" την εμπάθεια μέχρι και την ψυχοπάθεια των σχολιαζόμενων αστέρων .
Σήμερα, σε έκτακτη εκπομπή μάλλον λόγω εκλογών της ΝΔ, ανέβηκε επίπεδο.
Αναπαρήγαγε συνέντευξη της Λιάνη (στην αυλή της οποίας κατοικοέδρευε επί παντοκρατορίας της ) στον Θέμο, εμπλουτίζοντας τον οχετό κακογουστιάς και ανοησίας της, θάβοντας επι τη ευκαιρία ακόμη πιο βαθιά τον Ανδρέα.
Και επειδή τα λεγόμενα και γραφόμενα (???) της ελάχιστους πείθουν , ο Λάκης ανέλαβε να επεξηγήσει για όποιον δεν κατάλαβε τόσο υψηλά νοήματα, ότι τον "Τζέφρυ" δεν πρέπει να τον παίρνουμε τόσο αψήφιστα, γιατί είναι αποδεδειγμένα προδότης, σύνδεσμος με το Πεντάγωνο κλπ ηλιθιότητες.
Κι αν βέβαια πέσει επιτέλους καμιά μήνυση, τον τρόπο τον ξέρει. "Δεν τα είπα εγω, τα λεγόμενα της Λιάνη επεξηγούσα" . Γιατί έτσι συνήθισε, μέχρι εκεί είναι η μαγκιά του.
ΥΓ 1. Όλα όμως έχουν κάποιο όριο.
ΥΓ 2. Ο Λάκης λόγω ηλικίας θα θυμάται ότι κάποια 'αλλα σκοτάδια πριν πολλά χρόνια τον Ανδρέα Παπανδρέου "άνθρωπο των Αμερικάνων" τον ανέβαζαν, "πράκορα της CIA" τον κατέβαζαν...
Το άρθρο του Ηλία Κανέλλη τον περιγράφει καλύτερα απο μένα.
https://www.facebook.com/giorgos.petalotis
Αυτό ξέχασε να το σατιρίσει ο Λαζόπουλος χθες:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. Πεταλωτή, μιά χαρά σας κάνει, αφού οταν, τον μεν Θέμο τον έπιασαν με τα 6000000 ευρώ στο τελωνείο της Γαλίας δεν τον κάνατε τίποτα,τον δε Λάκη που λέει οτι κάνει σάτιρα ενώ στην ουσία κάνει προπαγάνδα, οταν τον πιάσατε στο κότερο με τα ναρκωτικά, τα κουκουλώσανε,σαν να μήν έγινε απολύτως τίποτα, ουτε γάτα ούτε ζημιά.Λουστείτε τα τώρα διότι στην ουσία αυτοί διαμορφώνιουν την κοινή γνώμη και όχι οι πολιτικοί.

Το Προφίλ μας