Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Αθανάσιος Κοσματόπουλος: “Η ανεξαρτητοποίηση του Δήμου Βελβεντού δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς έχει και αμαρτίες”

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει αν θέλει να ανοίξει το θέμα αναδιάρθρωσης του Καλλικράτη απηύθυνε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές Μαζί» της ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Υπογράμμισε το ενδιαφέρον του για την διατήρηση της ομόνοιας στο Δήμο, σημειώνοντας πάντως ότι η ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς βαρύνεται και με παλιές «αμαρτίες»
όπως τα χρήματα μιας δωρεάς τα οποία σήμερα καλείται η σημερινή δημοτική αρχή να αποπληρώσει, ενώ υπάρχει και θέμα με την δέσμευση τριών τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου ύψους 70.000 ευρώ έκαστος από ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης. Ο κ. Κοσματόπουλος ξεκαθάρισε πάντως ότι θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα λάβει η κυβέρνηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι διχασμένη προσωπικότητα ή είναι κουτοπόνηρος και το παίζει...Είναι δυνατόν να είσαι Δήμαρχος ενός ενιαίου Δήμου και να προσπαθείς να τον διαλύσεις;Δήμαρχε οι δημότες σε στείλαν εκεί για να "ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ" τον ΝΕΟ Δήμο και όχι για να τον διαλύσεις.Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι εκ του πονηρού για να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αλλωστε το Βελβεντό ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ έχει φάει κουτόχορτο ίσα με το γόνα που έλεγαν και κάποτε στον πρώην περιφερειάρχη...

Το Προφίλ μας