Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Σερβίων -Βελβεντού: Κάλαντα στο Δημαρχείο (βίντεο και φωτογραφίες)

Τα κάλαντα στο Δημαρχείο Σερβίων  - Βελβεντού από τη χορωδία του Μ.Ο. Σερβίων και τη Φιλαρμονική Μπάντα Σερβίων











15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια φορά ο ανίκανος και ανύπαρκτος δήμαρχος απουσίαζε από το γραφείο του. Είναι εντυπωσιακό ο ανίκανος δήμαρχος να έχει εξαφανιστεί τις χρονιάρες αυτές ημέρες από το γραφείο του και να μην σέβεται καθόλου την κοινωνία των Σερβι ν. Κανένας δήμαρχος πανελλαδικά δεν απουσίαζε σήμερα από το γραφείο του, όλοι άκουσαν τά καλαντα. Μόνο ο ανίκανος δήμαρχος σερ ιων βελ εντου απουσίαζε. Είναι γεγονός ότι ο 75χρονος δήμαρχος Σερβιων βελ εντου έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ(ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ), ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!

...ΟΤΑΝ... ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ..
ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Katadia gia ta Servia, na ekprosopoude apo Velvedinous, exalou o Dimarxos to exi pei polakis, ta Servia den ton psifisane me to proto, opote ayto apoteli kai kritirio adiaforias. As paei ston Vathilako, sto Velvedo ..... pou ton psifisane me to proto na akousei ta kalada. Dropi kai aisxos

Ανώνυμος είπε...

Απολαύστετον τώρα και μόνον σχόλια και πικρίες είστε πίσω απο την ανωνυμία. Οταν έκανε λαική συνέλευση μόνον ένας τόλμησε και τον έκανε κριτική και του είπε τα πράγματα με το όνομά του, τις 2 ωρες παρουσία την ημέρα στο δημαρχείο,ποιός διοικεί αυτόν τον δήμο, και μάλιστα για την ανιψιά του, την χρήση των αυτοκινήτων του Δήμου ως Ι.Χ. και αλλα πολλά.Ντροπή για τους Σερβιώτες και όλους μας που τον ανεχόμαστε.Ενας Σερβιωτης .Ν.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Καμαρόνει ο κ. Τέτος εκεί που δεν τον ξέρουν. Στο Βελβενδό δεν εχουμε γιατρό για 15 μερες αλλά εσείς όλοι νομίζετε ότι οι βελβενοί είμαστε οι ευνοημένοι. Ανύπαρκτοι ούτε λάμπες δεν μπορύν να αλλάξουν μόνο κάτι ξεγιρισμένα εφτακοσάρια για τον ηλεκτρολόγο μασ ντε γιατί έβαλε τα μεγάφωνα στην πλατεία. Για πολύ κράξιμο μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

Καμαρωνει και η μπουκλίτσα. Το μόκο ο Μπούκλας εδώ και ένα χρονο που πάμε από το κακό στο χειρότερο. Το μόκο όλη η παρέα και ο Νίκος Ασμής που φώναζε ακόμα και γιατί καίει ο ήλιος τωρα δεν μιλαει. Καρτεράει να παρουν και τον Γιανάκο στο Δήμο μαζί με τη μπουκλίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Ημέρες που είναι να βγάζετε τέτοια χολή!!!! Και συ αιβρες οτι και να γράψεις θα κρύβεσαι στην ανωνυμία. Χρόνια Πολλά και λιγο ξύδι για τις αναγκες σας. ΥΣ. Ο Δήμος για να ξέρετε δεν ειναι μονο τα Σερβια αλλα και το Βελβεντό και ο Βαθυλακος και το Λιβαδερο και η Ελατη

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ρε συ 11.37, που βγαζεις κομπλεξ με τα Σερβια, στο Λιβαδερο-Βαθυλακο-Ελατη ειναι ευχαριστημενοι απο την εκει παρουσια του Δημαρχου? Τι καταλαβες απ τα παραπανω σχολια?
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ γενικα ειναι για ολο το Δημο πλην καποιων φιλων στ Βελβεντο. Αλλα βρηκες την ευκαιρια να πεις την μ.........σου

Ανώνυμος είπε...

Ναι καπιοι φιλοι στο Βελβενδο τον βλεπουν στο αγρόκτημα της ΔΕΗ που το εκανε δικο του και δεν τον λεει κανενας τιποτα. Το γλειψιμο κανει καλο.

Ανώνυμος είπε...

Αι βρες και εσεις που σταζετε χολή περαστικα ως το 2019

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ,

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 6.15 μάλλον περνάς τέλεια με την συγκεκριμένη δημοτική αρχή, οπότε η είσαι βολεμένος και κάνεις τα στραβά μάτια ή τόσο τυφλωμενος που δεν βλέπεις την κατάντια της περιοχής ή με τόσο χαμηλές προσδοκίες από την ζωή σου που σου αρέσει η κατάσταση που ζούμε

Ανώνυμος είπε...

Οι ξεφτιλισμενοι εδωσαν 30 ευρω στα 30+ παιδια της φιλαρμονικης Σερβιων για να τα μοιραστουνε! Και να το παιζει μαγκας ο τσοπανης προεδρος του πλατανορευματος που "εφερε" την Φιλαρμονικη με 0 εξοδα....

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλας εισαι εσυ που δεν εδωσες ουτε ενα ευρω 12.16 και κανεις κριτικη για τον προεδρο

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τον σκασμό σας κάνατε την σελίδα μπουρδελο με τις μαλακιες του καθενός σας εδώ μέσα... Ντροπή σας...

Το Προφίλ μας