Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Όλη η συνεδρίαση του Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων - Βελβεντού (Video 240' Live-Avles.tv)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta provata sth stanh poio kala kouventiazoun.

Ανώνυμος είπε...

mravo dimarxe teties sinedriasis prepi na ginonte kai malista se ola ta dimotika diamerismata.na exete ola ta provlimata apo proto xeri.ka8e mina ge diaforetiko diamerisma

Ανώνυμος είπε...

Αρε Πρόεδρε τι την ήθελες εκείνη τη δήλωση.Αστους τώρα ξεροψήνονται!!!!Αχ ρε πρόεδρε!!!!Πρόσεχε μόνο μην πάθεις κανένα εγκεφαλικό σε χρειαζονται τα παιδιά μας και φυσικά τα δικά σου!!!!

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Πρέπει όλοι, και αυτοί που παραπάνω μίλησαν, και ΟΛΟΙ οι Βελβεντινοί, εκλογείς και μη, να προβληματιστούμε πολύ σοβαρά για το μέλλον του πρώην Δ. Βελβεντού, την επομένη της 31-8-14, όταν και λήγει η θητεία της παρούσας Δημ. Αρχής του Δ. Σερβίων - Βελβεντού.
Το επόμενο χρονικό διάστημα φτάνουμε στο δια ταύτα. Αρχές του χρόνου θα έχουν λήξει τα πάντα σε ότι αφορά "αλλαγές" Καλλικράτη και νέου νόμου εκλογής των Αρχών για την Αυτοδιοίκηση. Η χώρα θα οδεύει σε αυτοδιοικητικές εκλογές και εμείς πρέπει από 1-9-14 να έχουμε ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι ότι ειπώθηκε προχθές από τον κ. Κωνσταντόπουλο "το Βελβεντό δεν έχει πολιτική έκφραση, δεν έχει τη δική του (πλειοψηφική) διοίκηση".
Του χρόνου πλέον δεν μας παίρνει, οφείλουμε να έχουμε - σοβαρή πλειοψηφική διοίκηση - πρώτα για ΕΜΑΣ και μετά για τον υπόλοιπο Δήμο, αν συνεχίσουμε (το πιθανότερο) να είμαστε ένας Δήμος.
Αν το Υπουργείο τολμήσει αλλαγές και μας ανεξαρτητοποιήσει, πάλι θα πρέπει (σε μικρότερο βαθμό) να συνεργαζόμαστε με τους γείτονες διότι πολλά αντικείμενα και πολλές Υπηρεσίες θα επιβάλλει ο Νόμος να είναι κοινά. Επομένως είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι κορώνες και από τις δύο πλευρές είναι περιττές και αχρείαστες και πολλοί πρέπει πρώτα να σκέφτονται και μετά να εκφράζονται για τους υπόλοιπους συντοπίτες. Οι ακραίοι επιβάλλεται να σιγήσουν εκατέρωθεν και η λογική με τη δημιουργικότητα να επικρατήσει.
Ακόμη θα πρέπει να υπάρχει κοινή στάση προς τα Περιφερειακά και κεντρικά όργανα, ώστε η έκφραση της περιοχής να έχει πειθώ και πιθανότητες ευόδωσης των αιτημάτων. Όλοι οι λογικοί καταλαβαίνουν ότι όφελος της περιοχής συνεπάγεται στο μεγαλύτερο βαθμό όφελος για Σέρβια και Βελβεντό, ως οι κύριοι οικιστικοί άξονες αυτής.

Το Προφίλ μας