Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση από το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ για κατάληψη και κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων

Σας ενημερώνουμε ότι, την ερχόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 08:00 το πρωί, το σωματείο μας θα προχωρήσει σε κατάληψη και κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων, ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για διάλυση και κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ.

Υποκινούμενη από ιδιωτικά συμφέροντα και σύμφωνα με τις επιταγές των τοκογλύφων της τρόικας, η δικομματική κυβέρνηση ξεπουλά την περιουσία του ελληνικού λαού και στέλνει τους εργαζόμενους στην ανεργία, χωρίς να υπολογίζει το κόστος στην ελληνική κοινωνία.

Στο συμβολικό κλείσιμο της γέφυρας θα συμμετέχει επίσης και το σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών & Μηχανημάτων, που συμπαραστέκεται στον αγώνα μας και αντιτίθεται στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση και υπολειτουργία του ορυχείου Προσηλίου.

Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από τους συμπολίτες μας, για την ταλαιπωρία που τυχόν  θα υποστούν από την κινητοποίησή μας, και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε –ζητώντας ταυτόχρονα και τη συμπαράστασή τους-  ότι ο αγώνας μας ταυτίζεται απόλυτα με την προάσπιση των συμφερόντων ολόκληρης της περιοχής, ενάντια στην υποβάθμιση και την ανεργία.

Επικοινωνία και πληροφορίες για τα Μ.Μ.Ε. κ. Γεώργιος Μπάκανος τηλ. 6948273220



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν απεργουσε ολη η Ελλαδα,εσεις πηγαινατε για δουλεια,επειδη νομιζατε οτι εχετε "δεμενο τον γαιδαρο",τωρα ζητατε την υποστηρηξη του κοσμου ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

και οχι μονο υποκριτες αλλα και οικογενειοκρατες.Γιατι να κλεισουμε την γεφυρα για να σωθουν δυο τρεις οικογενιες βολεμενον μεχρι και τα παιδια τους εβαλαν στην λαρκο πριν τελειοσουν το σχολειο. ΕΛΕΟΣ.Λες και δεν ηταν αλοι αξιοι για την δουλια .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου 8.28, δυστυχως η ΛΑΡΚΟ κατηντησε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΥΡΙΟΙ !ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΛΑΡΚΟ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ !
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ........
ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CLUB !

Ανώνυμος είπε...

Σηκωσαν κεφαλι και οι βολεμενοι! Καταντησε η ΛΑΡΚΟ μια τρυπα του ζουρνα που μαζευονται τα παιδια των εργαζομενων, ασχετως αν αξιζουν την θεση η οχι και τωρα τα νιανιαρα θυμηθηκαν να ξεσηκωθουν! Η μια η "νυχου" που απο τα μανικιουρ ξαφνικα εγινε περιβαλλοντολογος ΤΕΙτζου και ο αλλος χωρις καν πτυχιο που μπηκε απτην πισω πορτα χαρη στον μπαμπακα του μεχρι να ορκιστει και τωρα ζητανε και ρεστα?!
Ρε σαν δεν ντρεπονται! Και μετα αναρωτιεστε γιατι δεν παει η Ελλαδα μπροστα...Ε με τετοιες γυφτιες κανενας δεν θα παει μπροστα...

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε το κλεισιμο της γεφυρας ρε κηφηνες και κοιταξτε να μαζεψτε τα σκουπιδια σας απο το φαραγγι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΞΕΣΙΚΩΝΟΝΤΑΙ. Η ΛΑΡΚΟ ΕΧΕΙ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ε ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΚΟΝΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 2-3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ . ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

Το έκτρωμα φράγμα που κάνατε θα υπάρξει καμία περιβαλλοντική οργάνωση να σας χώσει μέσα ? Μόνος σκοπός το χρήμα και τα ξύλα πού κόψανε για να ζεσταθουν οι ρουφιανοι. Χάλασαν όλη την ομορφιά της περιοχής . Ο δήμαρχος τη λέει για το θέμα?

Ανώνυμος είπε...

Για το εκτρωμα ο Δημαρχος σιωπα,ο Μορφωτικος σιωπα,το Δασαρχειο σιωπα(καλα αυτο κυνηγαει μονο κανενα φουκαρα που παει να κοψει κανενα πουρναρι για να καψει στη σομπα του)! Τελικα υπαρχει κατι σε αυτο τον τοπο; Το "οργη λαου φωνη θεου" το εχουν ακουσει οι παραπανω;
ΑΙΒΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλωνετε ρε παιδια αφου και προκυρηξη θεσεων να γινει παλι οι ιδιοι θα βολευτουν!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ !.....

Ανώνυμος είπε...

Μηπως φταιει και η τοπικη κοινωνια για αυτη την κατασταση; Καπου αλλου θα συνεβαιναν αυτα τα τραγελαφικα σε αυτο τον βαθμο;

Το Προφίλ μας