Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Βελβεντό: Διάδοχη κατάσταση μετά τον Μανώλη Στεργίου…

από τη στήλη ΠΑΡΑ-ΛΟΓΑ και ΛΟΓΙΚΑ του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ
Σε συζητήσεις μεταξύ Βελβεντινών, τις τελευταίες εβδομάδες, και στην πιθανότητα καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με ένα σχήμα από την περιοχή, ένα όνομα «πέφτει» στο τραπέζι, στην περίπτωση που ο Μανώλης Στεργίου δεν επιθυμεί να εμπλακεί ως επικεφαλής: Πρόκειται για τον νεαρό, ιδιαίτερα δραστήριο και πολλά υποσχόμενο Δημήτρη Βαρσαμόπουλο, ο οποίος ήδη σηκώνει μεγάλο βάρος στη ΜΚΟ. Κρατήστε το όνομα, καθώς, ακόμη και στην περίπτωση που αυτονομηθεί τελικά το Βελβεντό, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο…
ΠΑΝ.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει πρώτα ο νέος που λες να πάρει το πτυχίο του απο το πανεπιστημιο. Είναι 15 χρόνια φοιτητής. Όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα πτυχίο πως να κανεις κουμάντο σε ενα Δήμο; Σαν τον Πλιάτσιο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Τα γνωστά παπαγαλάκια άρχισαν.Φυσικά από ξεκινάει το παραμύθι είναι γνωστό.Η τακτική παλιά.Ρίχνουμε ένα νέο όνομα για να το κάψουμε και μετά λέμε στους δικούς μας:Ρε δεν βλέπετε ούτε αυτός μπορεί.Αρα ξαναγυρνάμε στα ίδια.Μάλλον όμως κάποιοι δεν έχουν βάλει μυαλό γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά.Δεν πιστεύει πια τίποτε ο κόσμος.Ο κόσμος τους έχει χεσμένους όλους και περιμένει να έρθουν οι εκλογές για να τους μαυρίσει όλους.Και αυτούς που άφησαν το Βελβεντό μόνο χωρίς αντιπροσώπους αλλά και αυτούς που τώρα έχουν την κουτάλα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά..Άλλωστε οι πτυχιούχοι που είναι σε όλες τις καίριες θέσεις του κράτους μας έσωσαν μέχρι τώρα!! Φωστήρες πραγματικοί. Άλλο η εκπαίδευση και άλλο η διοίκηση!! Το ότι έχεις ένα πτυχίο δε σημαίνει ότι μπορείς να διοικήσεις κιόλας!! Και έχουμε πολλά παραδείγματα..!! Πάνω από όλα η νομιμότητα και ηθική!!

Ανώνυμος είπε...

παναγιωτη εσυ για το φιλο σου το μηχανικο καιγεσαι. ασε τους υπολοιπους ησυχους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ότι δεν πήρε πτυχίο. Είναι ότι αφήνει μσες δλιες. Κατάλαβες κύριε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ? ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.. ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ? ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΒ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλεις να καψεις ενα όνομα δώστο στον Πλιάτσιο. Ξέρει αυτός. Πως αλλιώς θα βγει ο δικός του μπροστά. Απο πονηριες χορτάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο μηχανικό ρε παιδιά που είναι φίλος του Πλιάτσου. Υπάρχει τέτοιος από το Βελβεντό;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΤΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΑ!!!!Η ΜΟΝΟ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΝΑ ΑΜΟΛΑΜΕ;;

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδι μου Βαρσαμη έπρεπε και συ να πάρεις το πτυχίο. Κρεμάς ολόκληρη Νέα Δημοκρατία. Τι θα πεις στο Μιχαλάκη;

Ο ΛΑΪΚΟΣ είπε...

Τι σχέση έχουν το πτυχίο, το κρέμασμα της ΝΔ και ο Μιχαλάκης είναι ακατανόητο. Για αυτοδιοικητικές εκλογές μιλάμε στις οποίες συμμετέχουν από Πανεπιστήμονες με τρια διπλώματα, μέχρι ανθρώπους του Δημοτικού. Ας κοιτά ο καθένας τι και πως μπορεί να προσφέρει και ας αφεθούν τα ακατανόητα στην άκρη.

Ανώνυμος είπε...

απο τη νυν δημοτικη αρχη υπαρχουν αρκετοι πτυχιουχοι πανεπιστημιακης σχολης,οι οποιοι εξελεγησαν δια βαϊων και κλαδων. εν'τελει εβαψαν πολλα αυγα με τις πουρδες τους, καταφευγοντας σε ενεργειες που εφαρμοζωνταν κατα κορων στο μεσαιωνα και επι χουντας.

Ανώνυμος είπε...

Ενας καλός γεωργός του δημοτικού είναι καλός δημοτικός σύμβουλος σε αγροτικα θεματα αν είναι καλός στο επάγγελμα του. Ενας ανεπάγγελτος που αρχισε σπουδές και δεν πήρε ούτε το πτυχίο τι καλός σύμβουλος να είναι; Σκορποχώρι είναι βγάζει ματια.

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Γλυώδες και ανώνυμο σκουλήκι ακόμη και εκει που είσαι φοβάσαι να πεις το όνομά μου.Μείνε στο βούρκο σου γιατί μόνο εκεί έχεις ζωή.
Στον Δημήτρη μία συμβουλή σαν δάσκαλος των αδερφών του θα του έλεγα :Μακριά από τους πολιτικούς παλαιάς κοπής και ιδίως τους γκεμπελικούς....
Στον ΠΠ θα έλεγα να πει δημοσίως ποιος του έδωσε το όνομα του Δημήτρη.Αν δεν το πει τότε μάλλον ο ανώνυμος στο δεύτερο σχόλιο έχει απόλυτο δίκιο.
Στο Αιβρες θα έλεγα:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ γιατί διαβάζουν και μάνες και παιδιά ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτε εκλογομάγειρα Ελευθεριου τώρα σε πήρε ο πόνος για το Δημήτρη γιατι τα διαβάζουν μάνες και παιδια. Όταν τον πετούσαν λάσπη οικογενειακά εσύ που ήσουν; Όταν έθιγαν την τιμή και την υπόληψη του συγχωρεμενου του πατέρα του στα παλιομπλοκ που πρωταγωιστούσες και συ ανώνυμα έκανες την πάπια. Αλλα νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι τότε ντρεπόσουν που σαν δασκαλος είχες μαθητές απο το Βελβεντο. Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο για να σε διαψεύδουν για πάντα. Αθλιο υποκείμενο που παριστάνεις και τον εκπαιδευτικό. Αρχιγκαιμπελς του πραιτωρίου.

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Πέρασαν τρεις μέρες και ο επώνυμος Π.Π. δεν απαντάει από που πήρε το όνομα του Δημήτρη στην επώνυμη ερώτησή μου.Γιατί άραγε;Φυσικά τα ανώνυμα σκούληκια που έδωσαν το όνομα στον ΠΠ συνεχίζουν το έργο της λάσπης βρίζοντας ανώνυμα.Mάλλον τους χάλασα το πολιτικό τους μέλλον.Μάθε λοιπόν ανώνυμο σκουλήκι πως ο Ελευθερίου δεν θα είναι υποψήφιος γιατί είδε από κοντά τον κόσμο που ζούσες και δεν θέλησε να φτάσει ποτέ στο κόσμο που σου δίνουν τώρα τα ψυχοφάρμακα σου.Ρίξε όση λάσπη θες παίζεις στο γήπεδό σου.Το δικό μου γήπεδο είναι τα video και το φως...

ΓΕΛΑΔΑΡΣ είπε...

ΠΑΛΙΟΓΙΔΙΑΜ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ ΟΣΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.....ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποσο έξω πεφτεις πανεξυπνε καθηγητή. Το όνομα του Δημήτρη το έδωσε ο άλλος Π.Π. ο βελβενδινός ο τοπογραφος για να το κάψει. Ο δικός σου ο φίλος είναι αυτός που τον είχες και στην Επιτροπή διαβούλευσης τρομάρα σου. Διάβασε τώρα απο την αρχή τα σχόλια σου για να καταλάβεις ποσο άσχετος είσαι.

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Πραγματικά μερικά πρόβατα εδώ μέσα καταπίνουν το κουτόχορτο που τους δίνει ο τσοπάνης τους εντελώς αμάσητο.Βρε άθλιο και γλυώδες σκουλήκι έγινες και δικηγόρος του ΠΠ τώρα;Ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο ίδιος που κατάπιε το στυλό του και το πληκτρολόγιο του;Tόσο πολύ σου έχουν αγανώσει το κεφάλι και δεν ξέρεις τι λες;Βρε άθλιο και γλυώδες σκουλήκι πας να μπλέξεις και άλλον άσχετο για βγει καθαρός ο εαυτός σου ή ο κώλος σου;Δεν ξέρεις ότι τα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης τα ορίζουν τα κάθε είδους επιμελητήρια ή οι κάθε είδους σύλλογοι της περιοχής μας;Δεν ξέρεις ότι ακόμη και κάποια μέλη βγαίνουν με κλήρωση ;Αυτά τα video δεν τα είδες;

Το Προφίλ μας