Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Μη μας προκαλείς...

Eπιμένει ο αμετανόητος.
-Ο άνθρωπος που υπήρξε υπουργός και χειροκροτητής της κυβέρνησης που παρέδωσε έλλειμμα 16%. {Το αναγνώρισε και ο ίδιος το Νοέμβριο του 2012}
-Ο άνθρωπος που έχει τη βασική ευθύνη για τη διόγκωση όλης αυτής της αντιμνημονιακής παράνοιας μέσω των απατηλών υποσχέσεων για "άλλα μείγματα", τα οποία μετατράπηκαν σε περικοπές ύψους 15 δις μερικούς μήνες αφότου ανέλαβε πρωθυπουργός.
-Ο άνθρωπος που μέσα από το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Ζάππειο υποσχόταν μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε ένα χρόνο και μείωση της ανεργίας στο μισό (!) για να την φτάσει σήμερα στο 28%.
- Ο άνθρωπος που έκανε μέσα σε ένα βράδυ την μεγαλύτερη πολιτική κωλοτούμπα της δεκαετίας μετατρεπόμενος από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό και χάνοντας την μισή κοινοβουλευτική του ομάδα.
-Ο άνθρωπος που ακόμα και την ύστατη στιγμή στην κυβέρνηση Παπαδήμου έκανε "αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση" και δήλωνε ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται ποτέ να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.
Αυτός είναι ο κ. Σαμαράς. Κι αν νομίζει ότι επειδή έχει για αντίπαλο τον Τσίπρα όλοι οι υπόλοιποι έχουμε πάθει αμνησία κάνει τραγικό λάθος. Θα τον συμβούλευα να μην φρεσκάρει συχνά τη μνήμη μας.
Π.Κ.

Παρατηρητήριο δηλώσεων
pelasgia.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ Π.Κ. (οπως υπογραφεις) που εχεις τοσο καλη μνημη,θυμασαι τι ελεγε ο JEFRY πριν τις εκλογες του 2009 για να γινει πρωθυπουργος και τι εκανε μετα;(Γιατι απ' οτι καταλαβαινω πρεπει να εισαι οπαδος του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ).Αν θες να εισαι ακριβοδικαιος θα αναφερεις τις μαλ......ες και των δυο, γιατι τα ιδια σκ....τα ειναι και οι δυο.Και οσο για το ελειμμα 16%, ασε πρωτα να βγουν οι δικαστικες αποφασεις σε σχεση με την αλλοιωση των στατιστικων της ΕΛΣΤΑΤ και μετα τα λεμε.Αλλα εσυ σπευδεις αμεσως να το εκλαβεις ως δεδομενο, για να κατηγορησεις τον αντιπαλο σου.Ποσο μικροπρεπης εισαι Π.Κ...!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σαμαράς που παριστάνει τον αδέκαστο κριτή των πάντων, όταν ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού, στην Κυβέρνηση Καραμανλή, γεγονός το οποίο, σκόπιμα, αποκρύπτει διόρισε στο Μουσείο της Ακρόπολης τη μισή Καλαμάτα. Υπενθυμίζεται ότι ο προκάτοχός του Τατούλης είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούσε την ακύρωση της ανέγερσης του Μουσείου, ενέργεια η οποία καθυστέρησε την ανέγερση για πολλά χρόνια. Τώρα τα ξέχασε όλα αυτά, τα ΖΑΠΕΙΟ 1,2, 3 καθώς και τα ισοδύναμα 18 δις που είχε βρεί για να μη κόψει μισθούς και συντάξεις
Μήπως θυμάσθε ότι στελέχη της ΝΔ αποκαλούσαν τη μεγάλη ΜΕΛΙΝΑ, εθνική πόρνη;

Το Προφίλ μας