Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σώρρας, τα 600 δις στραγάλια και τα διαστημόπλοια…

Toυ Παναγιώτη Πλιάτσιου-»Πρωινός Λόγος»
 «Πήγες στην Έκθεση των Κοίλων; Υπέγραψες;», με ρωτούσε το βράδυ της Δευτέρας καλός φίλος στο Facebook. Στο ερώτημα «τι να υπογράψω;», μου απάντησε αναλυτικότατα: «Ήταν στην είσοδο ένας τύπος και μοίραζε φυλλάδια για τα 600 δις δολάρια που έχει ο Σώρρας για να σώσει την Ελλάδα από το χρέος και εσύ υπέγραφες να γίνει δεκτή η πρότασή του και μετά στην πίσω πλευρά είχε και κάτι άλλα ενημερωτικά και έγραφε ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ζητούσε και αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ και τα λοιπά…»! Λίγο αργότερα είδα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και τηλεφωνική συνέντευξη του ίδιου του «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος, μαζί με τον Μανώλη Λαμπράκη τώρα υπόσχονται πως, εκτός από την Ελλάδα, θα σώσουν και όλους τους… υπερχρεωμένους Δήμους της χώρας, αλλά θα κάνουν και μεγάλα έργα!
Φυσικά, ακόμη και σήμερα, τόσους μήνες μετά, υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας και δεκάδες ΜΜΕ της χώρας που εξακολουθούν να πιστεύουν και να φροντίζουν να διαδώσουν τις πραγματικά απίστευτες αυτές σαχλαμάρες του φοβερού αυτού τύπου, ο οποίος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον απίθανο εκείνο Βλάση Τσάκα που θα έφερνε τους ζάπλουτους άραβες πρίγκιπες στον Παναθηναϊκό. Και, φυσικά, μπροστά στα 600 δις δολάρια του Αρτέμη, τα 2-3 δις του Βλάση είναι απλά…στραγάλια!!!
Όσο για την ίδια την ουσία της όποιας υπόθεσης;


 Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Έθνους» και του Κώστα Νικολαϊδη, στις αρχές Αυγούστου, «το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), που διερευνά τους εθνοσωτήρες, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα»! Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ολόκληρο το ρεπορτάζ στο σύνδεσμο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63867784.
Όμως όλα αυτά, με στοιχεία και αποδείξεις, μοιάζουν μάλλον «ψιλά» γράμματα σε όλους όσοι έχουν εντρυφήσει στις θεωρίες συνομωσίας και πιστεύουν ότι για τα δεινά της Ελλάδας φταίνε μόνο οι «Εβραιοσιωνιστές», οι Γερμανοί, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ. Α, και πιστεύουν και στο διαστημόπλοιο του Σώρρα βεβαίως βεβαίως. Γιατί, αν δεν το γνωρίζατε, σύμφωνα με τον Μανώλη Λαμπράκη, (αυτός ο τύπος που στην τηλεόραση του Flash βγήκε και είπε πως θα σώσει και τους Δήμους από τα χρέη) « ο Σώρρας πούλησε στους Αμερικανούς μια μυστική τεχνολογία που καταργεί τα καύσιμα και το deal κόστισε στις ΗΠΑ 3 τρις δολάρια σε ομόλογα». Όπως λέει, μάλιστα, αυτή η απόκρυφη τεχνολογία που οι Έλληνες την είχαν την εποχή του Απόλλωνα, φέρνει την επανάσταση στον κόσμο, αλλά μένει κρυφή γιατί τα συμφέροντα όσων πουλάνε πετρέλαιο δεν αφήνουν να διαρρεύσει. (http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8).
Αυτά τα λίγα, για την ώρα. Τώρα θα μου επιτρέψετε να πάω κι εγώ να υπογράψω εκείνο το χαρτί. Γιατί, στο κάτω-κάτω της γραφής βρε αδερφέ, στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να μη σωθεί η Ελλάδα, αλλά μπορεί να πάμε κανένα ταξίδι με πυραύλους και διαστημόπλοια μυστικής τεχνολογίας στο διάστημα…

3 σχόλια:

Vasileios είπε...

Να θυμάσαι αυτά τα λόγια, κράτα τα , σε λίγο θα χρειαστεί να να θυμάσαι , για να ξέρεις τι νιώθεις σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γιαλτουρίδης είναι οικονομολόγος και επιχειρηματίας Μασόνος 33 βαθμού κ.Παναγιώτη

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βάλατε τα σχόλια περί Αρτεμίου Σώρρα και Γιαλτουρίδη; κατά τ' άλλα δημοκρατία.

Το Προφίλ μας