Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοίγει τις πύλες της η 29η εμποροβιοτεχνική έκθεση Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό η  29η Εμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Εκθεση Δυτικής Μακεδονίας. Μια έκθεση που θα φιλοξενήσει 109 εκθέτες με μια μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων και εκθεμάτων.

« Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε & αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την προσέλκυση εκθετών, καταφέραμε με πολύ προσπάθεια να συγκεντρώσουμε  109 εκθέτες ενώ ακόμη εκκρεμούν 10-15 αιτήσεις» τονίσε σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, Γιώργος Ευρενιάδης και συμπλήρωσε πως « στην προσπάθειά αυτή φροντίσαμε να μειώσουμε το εισιτήριο στα 2 ευρώ, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να μας επισκεφτεί αρκετός κόσμος. Να επισημάνουμε ότι η είσοδος στους νέους κάτω των 18 ετών, στους υπερήλικες & στα άτομα με ειδικές ανάγκες, είναι δωρεάν».
Ο κ. Ευρενιάδης σημείωσε επίσης  πως « για πρώτη φορά παρατηρείται αλματώδη αύξηση των νέων εκθετών που αγγίζει το 40% του συνόλου. Φέτος  τα είδη της έκθεσης  που μπορεί να δει κανείς είναι η θέρμανση & η εξοικονόμηση ενέργειας, τα κουφώματα, τα αγροτικά μηχανήματα, τα έπιπλα, τα τρόφιμα, τα ποτά & το μάρμαρο».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης επισήμανε πως το κόστος συμμετοχής στην έκθεση είναι χαμηλότερο από τις υπόλοιπες εκθέσεις και αυτό επιτυγχάνεται χάρις στην συμβολή του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας. Επίσης,  πρόσθεσε πως λόγω των δυσκολιών δεν θα συμμετέχουν επιχειρήσεις από το εξωτερικό ενώ το παρών δεν θα δώσουν και οι επιχειρήσεις τροφίμων, που θα συμμετέχουν στη μεγάλη κλαδική έκθεση της Γερμανίας.
Παράλληλα με την έκθεση, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με πλούσιο πολιτιστικό περιεχόμενο από διάφορους συλλόγους της περιοχής, θα λειτουργήσει  λούνα πάρκ για την διασκέδαση των παιδιών. Επίσης θα γίνει παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κοζάνης για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυσή της & θα κληρωθούν  6 εισιτήρια διαρκείας στους επισκέπτες της έκθεσης.
 Επίσης θα διοργανωθούν 4 ημερίδες, οι δύο είναι σε εξέλιξη & οι άλλες δύο  σε συνεργασία με την ΑΝ.ΚΟ. με την πρώτη να αφορά το πρόγραμμα εξωστρέφεια όπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην αίθουσα τύπου. Η δεύτερη το Σάββατο που αφορά το πρόγραμμα LEADER γαστρονομία με στόχο την ενημέρωση των παιδιών & των νέων γενικότερα για τα τοπικά προϊόντα της  περιοχής μας.
Τέλος ο κ. Ευρενιάδης ευχαρίστησε  το ΕΒΕ Κοζάνης & την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη βοήθεια τους.
Πρόγραμμα Λειτουργίας
Τετάρτη 18.09.2013 – Δευτέρα 23.09.2013: 17:30 – 22:30
Σάββατο 21 & Κυριακή 22.09.2013: 10:30 - 22:30
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
29Η ΕΜΠΟΡΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ     ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ     Παραδοσιακοί Χοροί    ΠΕΜΠΤΗ    ΠΟΛΙΤΙΣ    Παραδοσιακοί Χοροί   
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΑΣΙΩΤΩΝ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ    Παραδοσιακοί Χοροί  
ΣΑΒΒΑΤΟ    ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ         <ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ>    Παραδοσιακοί Χοροί   
ΚΥΡΙΑΚΗ    Ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ             Πρόγραμμα  Διασκέδασης  & Ψυχαγωγίας  
ΔΕΥΤΕΡΑ    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ <Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ>    Παραδοσιακοί Χοροί   



Πηγή: ΧΡΟΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας