Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ωρα Γης 2013 Νεράιδα

Το πανέμορφο με την καταπληκτική θέα Τουριστικό Χωριό της Κοζάνης, του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, η Νεράιδα θα συμμετάσχει στην “Ωρα Γης 2013”.

            Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 20:00 θα σβήσει για μια ώρα ο Κοινοτικός Φωτισμός, καθώς επίσης μετά από συνεννόηση, θα πράξουν το ίδιο και όλοι οι επαγγελματίες της Νεράιδας, καταστηματάρχες και ξενοδόχοι.

            Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας, μια μοναδική Ωρα Γης υπό το φως των κεριών ατμόσφαιρα.
                                                                                                            Ξενοφών Βαΐζογλου
                                                                                                            Πρόεδρος Νεράιδας
                                                                                                  Δήμου Σερβίων Βελβεντού

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε που φτάσαμε,
Να μας δουλεύει οικολογικά και ο Ξενοφώντας.
Δηλαδή θα μας πείσει σε λίγο ότι μπορεί, αν εμείς κλείνουμε τις λάμπες μας, να σώσουμε τον πλανήτη που καταστρέφουν γ@@@μένες κ@@@εταιρίες ξεχερσώνοντας χιλιάδες στρέματα τροπικών δασών για τα κέρδη τους ή δηλητηριάζοντας τα νερά στη Χαλκιδική για να βγάλουν το χρυσό τώρα που η τιμή του πήγε στα ύψη.
Σε τί διαφέρει άραγε ο Ξενοφών από τον Πάγκαλο που προσπαθεί να μας πείσει ότι μαζί τα φάγαμε, και αυτοί που έφαγαν εκατομμύρια και εμείς που γράψαμε, καταχρηστικά καμιά εξέταση για τριγλυκερίδια.
ΠΕΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ!!!
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΥΠΕΫΘΥΝΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!
Αν ήταν έτσι οι φουκαράδες στην Αφρική θα είχαν σώσει τον πλανήτη.

Ξενοφώντας Βαιζογλου είπε...

Φίλε Ανώνυμε σέβομαι την άποψη σου περί οικολογίας, αλλά αν σε δουλεύω εγώ,τότε σε δουλεύει και η WWF ΕΛΛΑΣ της οποίας είμαι ένας από τους ενεργούς υποστηρικτές της
Δεν υποστήριξα ποτέ η μία ώρα θα σώσει περιβαλοντολογικα τον πλανήτη.
Ας περιμαζεψουμε ο καθένας πρώτα τα γύρο μας που εν αφθονία υπάρχουν και μολύνουν το περιβάλλον και στην συνέχεια πάμε πιο πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Proedre to na dilonis melos mia mi kivernitikis organosis den lei kai tipota, Diabase se parakalo sto Internet gia tin Agenda 21 kai meta ela na mas pis tis oikologikes sou anisixies. Kapioi piso apo oles aytes tis m@k@kies konomane xodro xrima kai distixos iparxoune an8ropoi pou pisteyoune se ayto to eglima pou legete prasini anaptixi, fenomeno 8ermokipiou kai oti allo 8elete. Ena klasiko paradigma einai me tis labes oikonomias, molinoune 1000 fores perisotero to peribalon para oi palies ''energobores'' lampes. Sas espase laba oikonomias mesa sto spiti exete gemisi apo idrargiro ta mikra pedia akoubane sto patoma bazoune ta xergia sto stoma tous natos o karkinos. kai polla alla paradigmata.

Ξενοφώντας Βαιζογλου είπε...

Γιατί ρε γα..το πατάς την ΑΟΖ μου (κοινώς Χωράφια μου), αφού ξέρεις τις σπουδές μου.
Στην συνέχεια θα επικαλεσθώ την στήλη του Kozanimedia Μου αρέσει - δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει που ορισμένοι για ισχυροποιήσουν τις απόψεις τους χρησιμοποιούν τα παιδιά.
Για την καλύτερη ενημέρωση σου μπες στην σελίδα WWF ΕΛΛΑΣ και γράψε στο Google η τεχνολογία των λάμπτηρων οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

http://agkyrovoli.blogspot.gr/2013/03/oxi.html?spref=fb&m=1

Το Προφίλ μας