Συμμετέχοντας με την ελληνική αποστολή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος «ΟΛΥΜΠΙΟΣ
ΖΕΥΣ» στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής της Κωνσταντινούπολης (INTERNATIONAL ISTANBUL GASTRONOMY FESTIVAL), ο σεφ Νίκος Γεωργιάδης -καταγόμενος από τη Νεράιδα Σερβίων και
παντρεμένος με την Μικροβαλτινή Κατερίνα Αρ. Τζιούτζιου- κατέκτησε το
ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία "Σκαλιστά Φρούτα", δημιουργώντας
πραγματικά έργα τέχνης που εντυπωσίασαν κριτές και κοινό!

Στην εξαιρετική παρουσία του Νίκου Γεωργιάδη, εστίασαν οι ανταποκρίσεις έγκριτων εντύπων που
ανέφεραν:

Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος θα διαγωνιστεί στο καλλιτεχνικό "σκάλισμα λαχανικών". Δυο κολοκύθες θα σκαλίσει ο Νίκος, επί δυο ώρες, αληθινά έργα τέχνης. Νομίζω ότι το μετάλλιο το έχει στο τσεπάκι του!"

Η
αποστολή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ»
στη διάρκεια της παραμονής της στην Πόλη, επισκέφθηκε το
Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος
ευχήθηκε επιτυχίες στις δραστηριότητες της.
Το ασημένιο μετάλλιο επίσης στην
κατηγορία D2 «Σκάλισμα
με Λαχανικά» κατέκτησε ο Νίκος
Γεωργιάδης και στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης
(8th International Culinary Competition of Southern Europe),
που διοργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της Detrot Helexpo από 7-10 Μαρτίου 2013,
όπου συμμετείχαν πεντακόσιοι (500) διακεκριμένοι σεφ από 16 χώρες.
Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr (Photo: N.Arvanitidis)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου