Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συνάντηση των Βουλευτών της Ν.Δ. κ.κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου Κοζάνης και Κωνσταντινίδη Ευστάθιου, Φλώρινας με θέμα την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οι Βουλευτές Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κοζάνης και Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Φλώρινας συναντήθηκαν με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση της  Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με την Π.Υ.Τ. Ηπείρου, σύμφωνα με το σχεδιαζόμενο νέο οργανόγραμμα του συμβουλίου μεταρρύθμισης.
Αφού συζήτησαν για το κρίσιμο ζήτημα που προέκυψε, η κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, ώστε η συγκεκριμένη υπηρεσία στη Δυτική Μακεδονία να παραμείνει σε λειτουργία.
Για το λόγο αυτό δήλωσε πως θα μεταφέρει και θα υποστηρίξει τις θέσεις και τα επιχειρήματα της Δυτικής Μακεδονίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις, γιατί πιστεύει και αυτή στη χρησιμότητα της Υπηρεσίας Τουρισμού και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας