Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος


Στη συνάντηση των στελεχών της  Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του ΕΟΤ στη Δυτική Μακεδονία με εκπροσώπους Τουριστικών Γραφείων και Ξενοδοχειακών Μονάδων συμμετείχε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψης-ξενάγησης στη Δυτική Μακεδονία μεταξύ αυτών και στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, των τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι εκπροσωπούσαν τουριστικά γραφεία από όλη τη χώρα και προσκλήθηκαν από την Υπηρεσία Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κωνσταντόπουλος παρουσίασε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού καθώς επίσης και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή όπως είναι η ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SMART Tourism, η αξιοποίηση παραλίμνιων εκτάσεων, η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων και του φυσικούς κάλλους της περιοχής.
Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων παρακολούθησαν σχετικό βίντεο στο οποίο προβάλλονταν χαρακτηριστικά σημεία του Δήμου ενώ μοιράστηκε και σχετικό έντυπο υλικό προβολής. Ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού με τους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων στην Τ.Κ. Νεράιδας όπου ο κ. Κωνσταντόπουλος συζήτησε την προοπτική συνεργασίας με τα συγκεκριμένα τουριστικά γραφεία αλλά και γενικότερα ζητήματα συνεργασίας με την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού και την Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Λιαποπούλου.

4 σχόλια:

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Γνωρίζοντας το περιεχόμενο των συζητήσεων της συνάντησης του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Κυρίου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τους εκπροσώπους των Τουριστικών Πρακτόρων, επιθυμώ να Επικροτήσω και τον Ευχαριστήσω, για αυτές του τις πρωτοβουλίες.
Ξενοφώντας Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Ανώνυμος είπε...

GEIA SOU RE KSENOFONTA ARXIGLYFTI!

Ανώνυμος είπε...

το καλιτερο γλύψιμο είναι το συνεσθηματικό και αυτό το κάνεις εσύ με μεγάλη επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα ΧΑ Χα Χα Χα Χα Χα Χα!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας