Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος απλά και μόνο βλέποντας 3D πορνό

Την πιο απίθανη δικαιολογία σκαρφίστηκε μια λευκή γυναίκα, η οποία είπε στο λευκό σύζυγό της ότι το μαύρο παιδί που γέννησε δεν είναι αποτέλεσμα μοιχείας, αλλά παρακολούθησης ταινίας πορνό.
Ο Έρικ, σύζυγος της Τζένιφερ, έλειπε για αρκετό καιρό στο Ιράκ, υπηρετώντας στον αμερικανικό στρατό. Η γυναίκα, η οποία ένιωθε μοναξιά, κανόνισε με τις φίλες της να πάει σινεμά για να δει μια ταινία πορνό 3D. Ένα μήνα μετά, άρχισε να νιώθει ζαλάδες και ναυτία και επισκέφτηκε το γιατρό της, ο οποίος της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun η Τζένιφερ τόνισε ότι δεν απάτησε το σύζυγό της και πρόσθεσε ότι «το μωρό μου μοιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ξέρετε αυτόν τον γεροδεμένο και κατάμαυρο άντρα. Μα είναι ολόιδιο. Οι ταινίες 3D είναι πολύ πραγματικές και με τη σημερινή τεχνολογία όλα είναι δυνατά».
Και μπορεί σε πολλούς η συγκεκριμένη εξήγηση να ακούγεται τουλάχιστον αστεία, ωστόσο ο Έρικ πίστεψε τη σύζυγό του, ανέφερε μάλιστα στην εφημερίδα ότι αγαπάει το παιδί, σαν να ήταν δικό του.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας