Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η παρέλαση και οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Βελβεντό!

Από το kozanimedia.gr
Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 γιορτάστηκε σήμερα και στην πόλη του Βελβεντού, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό ο κόσμος της περιοχής γιόρτασε και παράλληλα παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και τμημάτων που έγινε στην όμορφη κωμόπολη.
Στα πλαισια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία και δοξολογία, όπως και επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη όλων όσων πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.


Ακολούθησε η παρέλαση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την περιοχή, οι οποίοι και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Όπως ήταν ήδη γνωστό επίσημος εκπρόσωπος του Δήμου δεν παραβρέθηκε.

Ιδιαίτερο χρώμα στις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα στην παρέλαση, έδωσαν τα παιδικά τμήματα συλλόγογων, όπως επίσης και τα τμήματα προσκόπων και οδηγών. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την εμφάνιση των πολιτιστικών συλλόγων και την παρουσίαση χορών από παιδικά και εφηβικά τμήματα της περιοχής…!
 (Οι φωτογραφίες είναι του Μανώλη Στεργίου)






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω τους επίσημους.Μάλλον από την εξέδρα θα έβγαζε τις φωτογραφίες ο Μανώλης.

Ανώνυμος είπε...

DEN IXE EKPROSOPO APO TON DIMO GIATI?AFOU O K MAKRIGIANIS PIRE TO O.K. APO TO DIMOTIKO SIMVOULIO NA PARAVRISKETE STOUS EPISIMOUS AS MOU PI KAPIOS GIATI DEN ITAN??

Ανώνυμος είπε...

ton dimarxo rwta!!!

Το Προφίλ μας