Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Λαϊκή Επιτροπή Σιάτιστας με την παρέμβαση της επέβαλε την επανασύνδεση του ρεύματος σε οικογένεια άνεργου οικοδόμου με 3 παιδιά.


Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 συνεργείο της ΔΕΗ , προχώρησε στη διακοπή του ρεύματος σε οικογένεια άνεργου οικοδόμου με 3 παιδιά  στη Σιάτιστα. Άμεση ήταν η παρέμβαση των δυνάμεων της Λαϊκής Επιτροπής Σιάτιστας (Σωματείο Γουνεργατών, Σωματειακή επιτροπή οικοδόμων, Ομάδα γυναικών Σιάτιστας ) μαζί με τη γειτονία που σηκώθηκε στο πόδι. Με τη παρέμβαση τους επέβαλαν την επανασύνδεση του ρεύματος και την αποτροπή διακοπής του ρεύματος και  σε άλλες οικογένειες.

Η βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ –ΝΔ έχει οδηγήσει και οδηγεί μεγάλο μέρος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στη φτώχεια και την εξαθλίωση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις ανάγκες. Η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα. Ήδη έχουν εξαγγείλει νέα βάρβαρα μέτρα για τον Ιούνη που για πολλές οικογένειες θα είναι η χαριστική βολή.
Η Λαϊκή Επιτροπή Σιάτιστας καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, γυναίκα , νέο να οργανωθεί στις Λαϊκές Επιτροπές να συμβάλει στη δημιουργία νέων σε κάθε γειτονιά σε κάθε χωρίο. Με τον οργανωμένο αγώνα να συμβάλει ώστε καμία οικογένεια , κανένας ηλικιωμένος , ανήμπορος να μην μείνει χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση ,φάρμακο.
Η Εργατική Τάξη και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν άλλο δρόμο από το δρόμο της οργάνωσης και αγώνα ενάντια σε αυτή τη πολιτική με στόχο την ανατροπή της.
Δηλώνουμε ότι οποία προσπάθεια διακοπής παροχής αγαθών που έχουν να κάνουν με βασικές ανάγκες θα μας βρει μπροστά της. 

Λαϊκή Επιτροπή Σιάτιστας
28/3/2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας