Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σύσκεψη στη ΖΕΠ Κοζάνης για την παράνομη υλοτομία στα δάση της Δυτικής Μακεδονίας


Αύριο Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, παρουσία της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη, στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, με αντικείμενο την αντιμετώπιση της παράνομης υλοτομίας στα δάση της Δυτικής Μακεδονίας.
Στη Σύσκεψη, που θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. στην Αίθουσα “Μ. Αλέξανδρος” (2ος όροφος), έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της περιοχής.

 
ΘΕΜΑ :  Πρόσκληση σε Σύσκεψη

Σας προσκαλούμε σε Σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 11.30 π.μ. στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης (Αίθουσα Μ. Αλέξανδρος, 2ος Όροφος), με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παράνομης υλοτομίας στα δάση.
  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΑΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας