Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΜΚΟ «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού».


Την Κυριακή 25/3/2012 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού».

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, με την αθρόα και άκρως ικανοποιητική και συγκινητική συμμετοχή των συμπολιτών μας. Στις κάλπες προσήλθαν 860 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της εταιρείας, οι οποίοι και είχαν δικαίωμα ψήφου.


Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία αλλά και συγκροτήθηκε σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/3/2012 έχει ως εξής:

Στεργίου Μανώλης - πρόεδρος
Βαρσαμόπουλος Δημήτρης - αντιπρόεδρος
Μαλλού Βάγια - γραμματέας
Αργυρόπουλος Κώστας - ταμίας
Δαλαμπής Γιάννης - μέλος
Ζορζοβίλης Ζήνων - μέλος
Ζορμπάς Γιάννης - μέλος
Καμκούτης Γιάννης - μέλος
Κλίγγος Αργύρης - μέλος
Κουρτέλης Κώστας - μέλος
Μαλιούση Εύα – μέλος
Τράντας Γιάννης - μέλος
Τσέγκος Νίκος - μέλος

Ευχαριστούμε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο που επιτέλεσε στη θητεία του κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας της «Κοινωνίας των Πολιτών», η οποία συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας του Καλλικρατικού Δήμου και με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλα τα μέλη της εταιρείας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές αλλά και σε όλους τους εθελοντές που στελέχωσαν την εφορευτική επιτροπή και το ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Βελβεντού για τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της «Κοινωνίας των Πολιτών», για τον εθελοντισμό και τη στήριξη των δράσεων και πρωτοβουλιών του Συμβουλίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη Καλλικρατική πραγματικότητα για την τοπική μας κοινωνία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αξιοποιώντας την εμπειρία των προηγούμενων μηνών και με βάση τις αποφάσεις των Λαϊκών Συνελεύσεων, ξεκίνησε ήδη τη διαμόρφωση των βασικών αξόνων δράσης με βασικό στόχο την διασφάλιση ποιοτικής καθημερινότητας για τους πολίτες του Βελβεντού αλλά και την άμεση στήριξη του έργου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Πολιτών του Βελβεντού για την αυτοδιοικητική ανεξαρτησία του Δήμου Βελβεντού.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to oti oi idioi kai oi idoi epimenoune na briskode se proedrikes 8esis sas lei tipota? Den blepo ton Milto mesa, ton Agio Kourteli. pados o Stergiou epimeni kai eimai apolita bebeos pos ean den exi meli apokliete na ka8otane. !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίσιμα ερωτήματα...
--Το νέο ΔΣ ΜΚΟ θα αναγνωρίσει τον δημο Σερβίων-Βελβεντού;
-- Αν παρίστατο στις εκδηλώσεις 25η Μαρτίου εκπρόσωπος του Δημου, η ΜΚΟ τι θα έκανε;

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα κρισιμα ερωτηματα.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ερωτήματα έχει να απαντήσει το νέο συμβούλιο της ΜΚΟ:

a)Γιατί έκανε δύο σχεδόν μέρες να βγάλει τα αποτελέσματα;
b)Γιατί δεν αναφέρει πόσους ψήφους πήρε ο καθένας;
c)Γιατί αποσύρθηκαν άτομα σαν τον Μίλτο και τον Μάκη από το συμβούλιο της ΜΚΟ;
d)Γιατί ψήφισαν μόνο τόσοι λίγοι;
e)Γιατί οι υποψήφιοι ήταν κατά πολλοί λιγότεροι από την προηγούμενη φορά;
f)Γιατί οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Τα ποσοστά συμμετοχής ξεπέρασαν τα προηγούμενα που ήταν 97%;
Ενημερώστε με σας παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι αλήθεια ότι ο γνωστός άγνωστος πήγε να αποσυρθεί από τo ΔΣ της ΜΚΟ αλλά μετά την παρέμβαση των ανεβασμένων στα κεραμίδια υποχώρησε;

Ανώνυμος είπε...

αληθεια, αληθεια.

Το Προφίλ μας