Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αν Σενκλέρ: «Η Ελλάδα με υποδέχεται πάντα εγκάρδια»

«Σε ηλικία 15 ετών πήγα για πρώτη φορά στην Αθήνα και έτρεξα στην Ακρόπολη για να τη δω. Η ιδέα και μόνο πως περπατούσα εκεί που περπάτησε και ο Σωκράτης, στην Αγορά, ήταν όνειρο όσων από εμάς επιλέξαμε τις κλασσικές σπουδές. Επειτα από αυτό το ταξίδι επέστρεψα πολλές φορές στην Ελλάδα». Αυτό τονίζει η γνωστή δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ, σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν.
Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» η κυρία Σενκλέρ σημειώνει επίσης ότι έρχεται στην Ελλάδα συχνά και ιδιαίτερα στην Αθήνα, «μια πόλη που σφύζει από ζωή, με μεσογειακό ταμπεραμέντο στην οποία πάντοτε με υποδέχονται εγκάρδια άνθρωποι γεμάτοι ζεστασιά».

Η κυρία Σενκλέρ που πρόσφατα ανέλαβε τη διεύθυνση της γαλλικής Huffington Post που έχει ταχθεί στο πλευρό της Ελλάδας σε όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης σημειώνει ότι «πρόκειται για μια σοβαρή ευρωπαϊκή κρίση με οικονομικές, δημοσιονομικές και πολιτικές συνέπειες που μας αγγίζουν όλους. Τελικά, όλοι καταλάβαμε πως αυτή η κρίση αφορά όλη την Ευρώπη, Ευρώπη, την Ευρωζώνη στο σύνολό της και όχι μια μεμονωμένη χώρα, Βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και προσπαθούμε ακόμη να μάθουμε να το ταξιδέψουμε».
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας