Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σχετικά με την επιστολή της επιτροπής νεολαίας


Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε μια επιτροπή νεολαίας στον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού (με χωρική ευθύνη στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού)  κ. Νίκο Λαζαριώτη και στην οποία τον καλεί να μην παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Βελβεντό, αντί απαντήσεως επισημαίνονται τα παρακάτω:
Γίνεται κατανοητό ως ένα βαθμό, ο υπερβάλλων ζήλος με τον οποίο κάποιοι δίνουν τον αγώνα για την διατήρηση της διοικητικής αυτονομίας του Βελβεντού.
Δεν μπορεί όμως να γίνει αποδεκτό το περιεχόμενο και το ύφος της επιστολής που πιστεύουμε ότι αδικούν την κοινωνία του Βελβεντού στο σύνολό της.
Πρέπει επίσης να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι οι δύο κοινωνίες, έστω και αν δεν ρωτήθηκαν, είναι συνταξιδιώτες στο ίδιο μακρύ, απρόβλεπτο αλλά ταυτόχρονα ωραίο ταξίδι της ζωής και της συνύπαρξης. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα συναντηθούν σε κοινούς αυτοδιοικητικούς αγώνες για την πρόοδο και την προκοπή αυτού του τόπου, που τόσο αγαπάμε

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TELIKA MPOREI NA APANTHSEI KAPIOS YPEY8YNA?8A PARASTEI AYRIO TIS EKDHLWSEIS O KYRIOS LAZARIOTHS NAI H OXI?

Ανώνυμος είπε...

tha paei o karafikas synodeia astynomikou. akousa tha pei kai poiima!!

Ανώνυμος είπε...

SOVARA RWTAW PAIDIA.EIMAI O 1:59 AN KSEREI KAPIOS NA APANTHSEI...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΕΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

OXI FILEMOY 1,59 APOAYTA POY GNORIZO 8A PAREMBRI8I TO TOPIKO SIMBOYLIO.

Ανώνυμος είπε...

Pos na paravrethei.afoy ihe pei oti oi 2 syneterismoi toy velventoy einai MIKROI kai stin stirizonte stin paragogi toy Platanorema.
xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaa

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, Ο Κ. ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ!!!

ΑΠΑΝΤΑ ΔΛΔ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΙΠΟΙΗΣΗ, ΚΙ Ο-Χ-Ι ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ!!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?

ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ?

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ?

DR. JEGIL ΚΑΙ MR. HYDE???

ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ; ΕΨΑΧΝΕΣ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ 8.27; ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΧΤΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

Το Προφίλ μας