Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΕΡΑ Κοζάνης: Κάνε την εκπομπή σου!

Η Δημόσια Ραδιοφωνία ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία. Στους πολίτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας, αλλά πρωτίστως της μουσικής. Στο πλαίσιο της δράσης «Κάνε την εκπομπή σου», η ΕΡΑ  ΚΟΖΑΝΗΣ καλεί τους πολίτες που θέλουν να εκφραστούν μέσω του ραδιοφώνου, να ηχογραφήσουν τη δική τους εκπομπή στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα παράγονται από τους ίδιους τους πολίτες, σε συνεργασία με το προσωπικό της ΕΡΑ  ΚΟΖΑΝΗΣ. Η δράση «Κάνε την εκπομπή σου» έχει στόχο να αξιοποιήσει τους ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν το ταλέντο ή τις γνώσεις τους με το ακροατήριο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.

Η ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ καλεί όσους πολίτες ή φορείς επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με το σταθμό στο τηλέφωνο 2461041211  ή να έλθουν στο Ραδιοσταθμό της ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ στην οδό        Ι. Τράντα αριθμός 19 και να δηλώσουν συμμετοχή στην δράση. Οι εκπομπές θα έχουν συγκεκριμένο βιολογικό κύκλο για κάθε πολίτη ή φορέα (2 ημίωρες εκπομπές, με δυνατότητα παραγωγής άλλων 2,).

Στη δράση «Κάνε την εκπομπή σου» μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και πανεπιστήμια, λαογραφικά σωματεία, επιστημονικές ομάδες, ομάδες πολιτών. Το περιεχόμενο των εκπομπών μπορεί να είναι ψυχαγωγικό, πολιτιστικό, επιστημονικό ή λαογραφικό.
             

                                                                                       Για την
                                                                                
                                                                                    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

                                                                                    Τάσος Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας