Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ηρακλειώτης έχασε 5,5 εκατ. ευρώ στο πόκερ !!!

Ο επιχειρηματίας προσπαθεί τώρα να σώσει την περιουσία του καθώς κινδυνεύει να χάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο!
Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στην Κρήτη ότι Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έχασε στο πόκερ το …ιλιγγιώδες ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ (!) ενω τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διαπραγματεύσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκληρό πόκερ παίχτηκε στο διαμέρισμα έτερου επιχειρηματία και η παρτίδα …διήρκεσε δώδεκα μερόνυχτα με εξαίρεση μικρά διαλείμματα για την εξυπηρέτηση της φυσικής ανάγκης τους.


Ο επιχειρηματίας προσπαθεί τώρα να σώσει την περιουσία του καθώς κινδυνεύει να χάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο! Ο ίδιος όπως αναφέρει η 'Πατρίδα' προσφέρθηκε να «κόψει» επιταγές για να καλύψει την οφειλή σταδιακά. Ο δεύτερος δεν αρνήθηκε, όμως απαίτησε ότι τουλάχιστον για ένα ποσό της τάξεως του ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ, θα του υπέγραφε ιδιωτικό συμφωνητικό πως πρόκειται για δάνειο ώστε σε κάθε περίπτωση να είναι κατοχυρωμένος σε σχέση με τα χρωστούμενα.

Αυτό φέρεται να αποτελεί και το σημείο τριβής και διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο πλευρών αφού σύμφωνα με νομικούς κύκλους οι επιταγές που κερδίζονται από παράνομο τζόγο δεδομένων των συνθηκών υπό τις οποίες εκδίδονται, θεωρούνται άκυρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες εβδο- μάδες γίνεται σκληρό παζάρι μεταξύ των δυο ώστε να βρεθεί μία μέση λύση.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, η επίμαχη υπόθεση δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για τα όσα συμβαίνουν στο Ηράκλειο αναφορικά με τον παράνομο τζόγο.

ΠΑΤΡΙΣ-Ευ.Καρεκλάκη

http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας