Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πολιτική υπευθυνότητα και αλλαγή ενάντια στον "κιτρινισμό" και τη συντήρηση

1. Υπάρχει όριο στον «κιτρινισμό» στον οποίο επιδίδεται τελευταία η ηγετική ομάδα της Ν.Δ.; Δυστυχώς όχι. Υπάρχει μία άκρως περίεργη αλλά και επικίνδυνη διάσταση σε αυτά που λέει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τελευταία, με τη βοήθεια ενός πατριδοκάπηλου κατεστημένου που την στηρίζει, και αναφέρεται στον ανεκδιήγητο ισχυρισμό ότι η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνειδητά οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ.
-   Λες και υπάρχει έστω ένας Έλληνας που δεν θα ήθελε να αποφύγει το ΔΝΤ. Πόσο μάλλον, που συνειδητά θα ήθελε να καταφύγουμε στην Τρόικα και στο Μνημόνιο.


2. Αλλά αυτός είναι ο πυρήνας της αθλιότητας: ότι εμείς στο Κίνημά μας δεν σκεφτόμαστε ως Έλληνες, δεν υπηρετούμε τα συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά δήθεν κάποια σκοτεινά συμφέροντα. Και ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα σε αυτά που παρέλαβε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009, αλλά ότι δήθεν η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας οδήγησε συνειδητά στο Μνημόνιο και στην Τρόικα.
3. Είναι προφανές ότι το κόμμα της Ν.Δ. έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπίζεται τα εγκληματικά πεπραγμένα της κυβέρνησής του.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας. Γιατί αυτό κάνει. Αυτό το δικαίωμα δεν το αναγνωρίζουμε σε κανέναν.
4. Αρκετά πια με την αθλιότητα. Αρκετά πια με τον «κιτρινισμό» εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και έχουν τώρα το θράσος να κατηγορούν εμάς που παλεύουμε για να την αποφύγουμε.
-  Περιμέναμε αρκετές μέρες να διορθώσουν την αρχική τους αθλιότητα. Μάταια. Αφού το πατριδοκάπηλο κατεστημένο που στηρίζει τη Ν.Δ. βομβάρδισε την κοινή γνώμη με αυτή την πολιτική αθλιότητα.
5. Μια αθλιότητα που αποκτά πλέον ονοματεπώνυμο και σαφείς στοχεύσεις. Είναι η συμμαχία της δεξιάς ηγεσίας με μια συντηρητική ελίτ που επιθυμούν:
- Αφενός μεν την λήθη ως προς τις ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Για τις ευθύνες μιας παρ' ολίγον εθνικής καταστροφής, η οποία αποφεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες του Γιώργου Παπανδρέου.
- Αφετέρου δε, γιατί θέλουν με νύχια και με δόντια να αποτρέψουν τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται και έχουν στόχο να ανατρέψουν τα κακώς κείμενα και να επιφέρουν την λειτουργία ενός κράτους δικαίου, που λειτουργεί υπέρ του πολίτη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης. Η λυσσαλέα αντίδρασή τους αυτά αφορά, γιατί θα τους στερήσει τη δυνατότητα να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Αυτή είναι και η μεγάλη μας διαφορά με τη συντήρηση και τους ετερόκλητους συμμάχους της.
6. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό αυτής της Κυβέρνησης. Δεν θα απολογηθούμε γιατί κάναμε τα πάντα για να μην χρεωκοπήσει η χώρα και για να μην ζήσει ποτέ η ελληνική οικογένεια μία κατάσταση όπου το δημόσιο δεν θα καταβάλλει μισθούς και συντάξεις, όπου δεν θα υπάρχει πρόνοια, κοινωνικές δομές, όπου θα μοιράζονται εκατομμύρια συσσίτια. Ναι, τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά αποφύγαμε τα χειρότερα και τώρα έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε και να αναμορφώσουμε την Ελλάδα τόσο ριζικά, ώστε να μην ξανακινδυνεύσει ποτέ και να μην ξαναχρειαστεί ποτέ Μνημόνια.
- Αυτοί που θα απολογηθούν είναι εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και μετά φυγομάχησαν για να μην λουστούν τις συνέπειες και για να μη σκάσει η βόμβα στα δικά μας χέρια.
- Τουλάχιστον, ο Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας είχε το πολιτικό σθένος και τα κότσια να υποστεί τις συνέπειες μέχρι τέλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις .....συντροφια!!!!!!Για πια πατριδα αναφερεστε και μας μιλατε για πατριωτισμο?????Μηπως για την Ουγκαντα , μηπως για το Μπανγκλαντες , μηπως για το Πακισταν , μηπως για το Αφγανισταν , Ιρακ , Ιραν , η μηπως για την Αλβανια , Βουλγαρια , Τουρκια , Γεωργια ,Ουζπμεκισταν , Τατζικισταν κ.λ.π??????Γιατι για Ελλαδα και Ελληνες σαφως και δεν τους εννοειτε και υπαρχουν πολλα πραγματικα γεγονοτα που το επιβεβαιωνουν!!!!!Ισως μαλιστα για τον πατριωτισμο που αναφερεστε , να εκφραζει καλυτερα τους πολιτες (λαθρομεταναστες) που προερχονται απο τις παραπανω χωρες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Το Προφίλ μας