Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Persona non grata στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στον Βελβεντό ο Αντιδήμαρχος Νίκος Λαζαριώτης !!!

Σχόλιο ai-vreS : ;;;

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante re paliokomplexikoi...

Ανώνυμος είπε...

Να παραστεί ο Γκαμπράνης !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!!!!!!!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΝΡΟΠΗ ΜΑΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ-ΝΡΟΠΗ ΜΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

Μα είστε στα καλά σας???
Έρθετε στα συγκαλά σας ρε παιδιά, τι ανοησίες είναι αυτές, δε μπορώ να πιστέψω πως μορφωμένα και νοήμονα παιδιά από το Βελβεντό έβγαλαν τέτοια ανακοίνωση. Δεν πιστεύω στα μάτια μου.

"Διατήρηση ενός ήπιου κλίματος", είστε σοβαροί??? Αλλιώς, τι? Θα γίνουν επεισόδια και μετά θα πείτε "εμείς σας προειδοποιήσαμε" ή "ήταν μεμονωμένα γεγονότα"?

Έχετε απομονώσει το Βελβεντό, καταλαβαίνετε πόσο κακό μας/σας κάνετε? Το χωριό της φιλοξενίας, της χαράς και της διασκέδασης, το έχετε κάνει άντρο επαναστατών που οι ξένοι κινδυνεύουν. Δηλαδή θα σας πειράξει ο Λαζαριώτης και ο Σόκουτης που θα καταθέσουν στεφάνια προς τιμήν των αγωνιστών που έπεσαν στον αγώνα για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι? Θα τους απαγορεέψετε φασιστικά το δικαίωμα αυτό, καταργώντας για άλλη μια φορά αυτό που η μέρα επιβάλλει? Την ελευθερία, τη δημοκρατία, τον πλουραλισμό, το σεβασμό στο διαφορετικό? Και με ποιό δικαίωμε το κάνετε αυτό? Ποιός σας εξουσιοδότησε για τέτοιες ενέργειες? Ή λαϊκή συνέλευση των 500 ανθρώπων που χειροκροτούν σε ότι λέτε και που ακόμα και να διαφωνούν δεν το εκφράζουν δημόσια? Και οι υπόλοιποι 3.500? Αυτούς τους ρωτήσατε? Με ποιό δικαίωμα μιλάτε εκ μέρους μου που σας απαγορεύω ρητά να με εκπροσωπείτε?

Ντρέπομαι για την ανακοίνωση αυτή. Ειλικρινά ντρέπομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη αυτή η πρόταση !!!
Παιδιά, νομίζω πως χαθήκατε στη μετάφραση...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ,ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!!!(ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ"Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ").ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ BLOG "OΛΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ"!!!(ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ!!!!).

"Κι η ύπαρξή σου σε σκοτάδια όλο πηχτότερα βουτά"(Κ.Βάρναλης).ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ...ΠΟΛΛΗ ΜΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ai-vres bale oles tis anartisis giati 8a se vro ekso ke 8a se ftiso.toxis vgali ta matia.

Ανώνυμος είπε...

tora poy den 8a parasti o k.lazariotis me ton k.sokoyti stin parelasi tin ali mera 8a mini to xorio mas aneksartito.O FASISMOS STO MEGALIOTOY.

Ανώνυμος είπε...

H PLAKA INE OTI PRIN MERIKA XRONIA EMAS TIS NEAS DIMOKRATIAS I DIMOKRATES TOY GLIKOY NEROY MAS LEGAN FASISTES STO PLATANI.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα!να τα μας!!μπραβο στα παιδια του βελβεντου!!αντε να πεφτουνε οι μασκες!ζητω η αρια φυλη!η ζωη ειναι μεχρι την διασταυρωση.τελος!

Ανώνυμος είπε...

ZORMPAS IWANNHS
VARSAMOPOYLOS DHMHTRIOS
SIOMOS ELEY8ERIOS

H ISTORIA KATAGRAFEI KAI KRINEI...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να μας πουν οι
Ζορμπάς, Βαρσαμόπουλος και Σιώμος:

ΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
Από ποιό μητρώο νέων, προέκυψε το προεδρείο αυτό και στο όνομα ποιού καταστατικού παροτρύνουν φασιστικά σε ακραίες συμποριφορές εξ' ονόματος όλων μας. Από ποιά εκλογική διαδικασία προέκυψε η εκπροσώπησή μας να γίνεται από αυτούς.

ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΝΑΙΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" ΣΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Εκφράζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ που σε καμιά περίπτωση δε χειροκροτεί η νεολαία του Βελβεντού, η κοινή γνώμη στο Βελβεντό, γενικά.

Ντροπή τους για το κατάπτυστο αυτό κείμενο!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΕΣΙΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ(εμπλεκόμενοι για να μην παρεξηγηθώ)ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ.ΡΕ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΥΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ? Ε ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ . Ε ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που όλα τα χρόνια διοικούσαν το βελβεντό τώρα δείχνουν την πραγματική ένοια για αυτούς παιδείας και δημοκρατίας που τους διακατέχει.Και έχουμε ακόμα να δούμε!!!!.

Ανώνυμος είπε...

K.LAZARIOTI KSERIS TI MAS AKSIZI SAN KINONIA;..........BRESTO MONOSOY.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ
'ΠΑΡΑΔΟΞΗΣ
'ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

TI KARAGKIOZILIKIA EINAI AYTA 8EE MOY.GELAEI OLOS O KOSMOS ME TA XALIA MAS.POS TO KATANTISATE ETSI TO XWRIO REEEEEEEEE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλά γράφονται, χωρίς να επαληθευτούν πρώτα, απαντώ:
1. Για την επιστολή αυτή αποφάσισε σύσσωμη η νεολαία Βελβεντού, σε συγκέντρωσή της στο Πνευματικό κέντρο Βελβεντού το Σάββατο 19/3. Ανακοινώθηκε και στη λαική συνέλευση, όπου καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες κόσμου. Γι' αυτό μην στρέφεστε προσωπικά στα 3 άτομα, τα στοιχεία μπήκαν τυπικά, για να μπορέσει να επικοινωνήσει, αν θελήσει, κάποιος υπεύθινος του Δήμου μαζί τους. Ο Δήμος βέβεια αποφάσισε να προβεί σε άλλες ενέργειες.
2. Για αυτόν που μας απαγορεύει να χρησιμοποιούμε τον όρο "ΝΑΙΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" τον ενημερώνω να μείνει ήσυχος, αφού έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούμε τον όρο "ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ". Και ως "ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" κατεβήκαμε στον Καρχιμάκη πριν 2 βδομάδες, μιλήσαμε με βουλευτές του νομού, διοργανώσαμε εκδηλώσεις και θα συνεχίσουμε δρυμήτεροι! Αν θελήσει να μας αλλάξει και αυτό τον όρο, ας έρθει το σκ στη συγκέντρωση που θα κάνουμε, να μας προτείνει κάτι άλλο.
3. Η στάση μας όπως πάντα, έτσι και τώρα θα είναι κόσμια και πρέπουσα. "Ντα" δεν κάνουμε σε κανέναν. Θα τιμήσουμε τους αγωνιστές που έπεσαν για την πατρίδα και με το παραπάνω.
4. Σεβαστέιτε τον αγώνα μας και αφήστε μας να πράξουμε όπως εμείς νομίζουμε για τον τόπο μας. Το πρόβλημα είναι γνωστό και αναγνωρισμένο, αφού ομόφωνα οι κυβερνητικοί βουλευτές επισήμαναν στον υπουργό την αναγκαιότητα της ανεξαρτησίας του Βελβεντού.

Μία εκ των νεολαίων..

Ανώνυμος είπε...

poia neolaia tou velvedou apofasise????to megalytero pososto ths neolaias toy velvedoy sas grafei!!esas,thn etaireia sas k toys 3 fasistes!10 neoi einai pou ta kanoun ola ayta oloi alloi epexoun!!exoun pio shmantika themata na asxolhthoun!!na doume pote tha teleiwsei olo ayto to rezhliki!!an eseis thelete na meinete mono velvedinoi sto xwrio eimaste k emeis para polloi pou den theloume!!

Γιάννης Θ. είπε...

δεσποινις εκ των νεολαίων....προτού κρίνεις τους συνανθρώπους σου για ένα τυχαίο ορθογραφικο λάθος που προφανώς έκαναν αποφασισε αν θέλετε να επικοινωνήσει κάποιος ΥΠΕΥΘΙΝΟΣ ή κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ του Δήμου

Ένας νεολαίος του Δήμου που γελάει με τις γραφικότητες σας

Ανώνυμος είπε...

paidia tou velventou MI MASATE!!! opws vlepete kanate pollous na xasoune ton ypno tous. Oloi enomenoi opws twra.
GIA TO VELVENTO RE GAMOTO!!!!!
den katalaveno giati sas vrizoune alla ego sas goustaro re gamoto!! otan oi alloi pinoun to frape stin kafeteria eseis trexete gia ton topo sas kai kane te synantiseis me politikous (karximakis ragousis) panepistimiakous (zouraris) anthropous tis texnis ( mikis theodorakis). min sas peirazei pou oi ypotagnenoi frapedobebedes sas apokaloun fasistes. MEINETE ENOMENOI GIA ENA
VELVENTO-DYNATO-ANEKSARTITO!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.38 σιγά μην σκίσεις κανα καλσόν

Ανώνυμος είπε...

"Μία εκ των νεολαίων", ετών 35 θα έπρεπε κι εσύ να ντρέπεσαι!

1. Πώς ορίζεται η "νεολαία του Βελβεντού", πόσα είναι τα εγγεγραμμένα μέλη της και από ποιό καταστατικό στέλνει διαγγέλματα εξ' ονόματος όλων.

2. Στον Καρχιμάκη κατεβήκατε ως τσιράκια του Στεργίου, σας δείχνει δεξιά και αριστερά και εξυπηρετείτε το παιχνίδι του. Δεν το κατάλαβες ακόμα?
Σε συγκεντρώσεις που ακούγονται εκφράσεις του τύπου "όποιος έχει αντίθετη άποψη, ΑΝ ΤΟΛΜΑ να ανέβει να την καταθέσει", απαξιούμε να συμμετέχουμε. Χειροκροτηθείτε μόνοι σας!

3. Μη μιλάς για στάση κόσμια και πρέπουσα, μετά τον εκφοβισμό, τον τραμπουκισμό και την τρομοκρατία που σπείρατε την περίοδο των εκλογών. Δεν απευθύνεσαι σε ζώα.

4. Όταν "ο αγώνας σας" μας προσβάλει και μας θίγει ως κοινωνία, όχι μόνο δε θα τον στηρίζουμε αλλά θα τον κατακρίνουμε.
Όσο για τους βουλευτές, μπράβο τους, μετά την καταδίκη και την ταφόπλακα, προσπαθούν να φέρουν την ανάσταση. Εφόσον επιλέγετε να τους πιστέψετε, συγχαρητήρια. Μην βγάλετε όμως μετά ΞΑΝΑ τα πανό που θα τους λέτε πόσο ανεπιθύμητοι είναι... Θα κουραστείτε με το βάλε-βγάλε!

Ανώνυμος είπε...

5:38 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ (ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΚΟ(ΣΠΙΘΑ) ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ (ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΑΠΑΡΤΗΖΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑ 90% ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΟΙΧΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.) ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ. (ΖΟΥΡΑΡΙΣ-ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ 2-3 ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΤΗ ΕΓΙΝΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥσ (ΚΑΡΧΙΜΑΚΙ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ) ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ (ΟΙ ΒΕΖΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΗΤΕΣ)ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ (ΜΕΧΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΞΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ).

ai-vreS είπε...

Μετά από αίτημα των τριών εκπροσώπων της νεολαίας που υπογράφουν την επιστολή προς τον κ. Λαζαριώτη, Αντιδήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού, σταματούμε τη δυνατότητα σχολιασμού στην παρούσα ανάρτηση.
Παρόλο που θεωρούμε ότι τα αιρετά πρόσωπα και τα πρόσωπα που λειτουργούν ως εκπρόσωποι θα πρέπει να αποδέχονται και τη δημόσια κριτική.

Ανώνυμος είπε...

στα αληθεια τωρα:

υπαρχει καποιος λογος καταρχην που πρεπει να υπαρχουν "επισημοι" στις εκδηλωσεις τιμης του '21?

κανονικα αν διαθετουμε στυοιχειωδη αξιοπρεπεια πρεπει οπου βλεπουμε επαγγελματια πολιτικο και ιδιαιτερα τους κατ επαγγελμα ψευτες βουλευτες να τους γιαουρτωνουμε.

υπεγραψαν την παραδοση της χωρας, του μελλοντος μας, τυων παιδιων μας στην χυδαιοτερη μορφη βαρβαροτητας-την φτωχει- και την υποταγη και τολμουν ακομα να κανουν τα απρο-μαυρο!

οι υπουργοι δεν ειναι εικονα στις ειδησεις
στο δρομο μπορεις και να τους φτυσεις

Το Προφίλ μας