Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ηλικίας 23 και 22 ετών οι αδικοχαμένοι αστυνομικοί

Ηλικίας 23 και 22 ετών ήταν οι νεαροί αστυνομικοί, που έχασαν την ζωή τους την Τρίτη το βράδυ κατά την διάρκεια καταδίωξης κακοποιών στην περιοχή του Ρέντη μετά από ληστεία, που σημειώθηκε σε περίπτερο στο Μενίδι. O μισθός τους, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές συνδικαλιστές τς Αστυνομίας, δεν ξεπερνούσε τα 900 ευρώ. Για να κερδίζουν αυτά τα χρήματα διακινδύνευσαν, με αποτέλεσμα τώρα να τους κλαίνει οι οικογένειές τους.


Μάλιστα, όπως αναφέρουν συγγενείς ανδρών που ανήκουν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., τα μέλη της συχνά αναγκάζονται να βάζουν το χέρι στην δική τους τσέπη για να γεμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους με καύσιμα και να μην μείνουν ακινητοποιημένες, όπως συμβαίνει με αρκετές άλλες για αυτόν τον λόγο αλλά και επειδή η αστυνομία έχει κόψει τα πολλά κονδύλια για ανταλλακτικά. Μάλιστα, μια μητέρα κατήγγειλε ότι μέχρι και το αλεξίσφαιρο που φοράει το παιδί της, το αγόρασε με δικά του χρήματα, από τα ελάχιστα που λαμβάνει μηνιαίως.

Ο πρώτος αστυνομικός, Ευαγγελινέλης Ιωάννης, ηλικίας 23 ετών έπεσε επί τόπου νεκρός. Ο αδικοχαμένος αστυνομικός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, είχε καταταγεί στην ΕΛ.ΑΣ. πριν από μόλις 3 χρόνια και εργαζόταν ως ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής από τις 19/10/2008.

Ο δεύτερος, ο οποίος κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με μια σφαίρα στο κεφάλι, είναι ο Σκυλογιάννης Γεώργιος, ηλικίας 22 ετών. Ήταν το μεγαλύτερο παιδί πολύτεκνης οικογένειας από Καφαλόβρυσο Τρικάλων, κατετάγη στην ΕΛ.ΑΣ. την 01/07/2009 και υπηρετούσε και αυτός στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.

Σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται ακόμα ο Γιώργος Σπαντιδάκης, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος φέρει τραύμα στο γόνατο και ο Παναγιώτης Γλυνιάς ηλικίας 23 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μία σφαίρα στο στομάχι. Πάντως, όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 11:43 ; ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ !
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών.

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις της μάνας η οποία βγήκε και δήλωσε τις συνθήκες οι οποίες επικρατούν στο σώμα προκαλούν οργή και αγανακτηση για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που λειτουργεί η ομάδα ΔΙΑΣ . Κρίμα στα παιδιά.....

Ανώνυμος είπε...

Tο υπουργείο, και γενικά οι κυβερνήσεις φταίνε για όλη την κατάσταση που επικρατεί στα αστυν τμήματα. Το μόνο τους ενδιαφέρον, για τους πολίτες είναι πως να τους γράψουν κανένα πρόστιμο και πως να βάλουν εμπόδια και να δημιουργήσουν κάποια φασαρία σε κάποια απεργία!!..
Οι εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων αστυνομικών είναι φασιστικές και απάνθρωπες!!..Τα μέτρα ασφαλείας, που πρέπει να παίρνει κάθε υπηρεσία, για να προστατεύει τους αστυνομικούς υπαλλήλους είναι ανύπαρκτα!!..
Πολλές φορές τα παιδιά μας, προσπαθούν να εκπαιδευτούν από μόνα τους, και να αγοράσουν ό,τι προστατευτικό μέτρο μπορεί να τους βοηθήσει!!..Οι υπουργοί και Διοικητές είναι απαράδεκτοι!!!..Μόνο τα αντικομμουνιστικά τους ένστιγκτα είναι σε εγρήγορση!!!!...
Τιμή αγωνιστική Λαϊκή σ'αυτά τα παιδιά που έπεσαν για το καθήκον τους και για το "μεροκάματο" της πείνας!!..αιωνία τους η μνήμη!!!...

Το Προφίλ μας