Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Στο ΙΚΑ ανακάλυψαν την πυρίτιδα τα ΜΜΕ !

Δεν έχουν τον θεό τους οι συντεχνίες των ΓΑΛΑΖΙΟΚΟΚΚΙΝΩΝ γιατρών και τα κ...κάναλα του ΑΛΤΕΡΟΦΙΜΟΤΡΟΘΕΜΟΥΑΝΤΕΝΑ. Τώρα έμαθαν το παραμύθι περί αναμονής σε λίστες, περί εμπορευματοποίησης της υγείας, περί ελλείψεων, τώρα ΔΕΝ θέλουν οι 6.000 γιατροί του ΙΚΑ να γίνουν 33.000, τώρα ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ για τα 5 ευρώ εισόδου προς εξέταση στα νοσοκομεία, τώρα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον αρχηγό της ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ......ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ έφτασε η ώρα να πληρώσετε και θα πληρώσετε ο Γιώργος σας ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ! Eν τω μεταξύ ιατρικός εμφύλιος μεταξύ των συμβεβλημένων με τον ΟΠΑΔ δέχονται να παράσχουν..... υπηρεσίες στους ασθενείς του ΙΚΑ, εξοργίζοντας τους συνδικαλιστές. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΠΑΔ κ. Κυρ. Σουλιώτη, το 35% των γιατρών εξυπηρέτησαν χθες ασφαλισμένους του ΙΚΑ και το 75% 80% των γιατρών δήλωσαν ότι θα τους δεχθούν. 



Επίσης, το 90% των γιατρών που ερωτήθηκαν από τη διοίκηση του ΟΠΑΔ, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών παραπομπών για εξετάσεις (e-diagnosis), βλέπουν θετικά το μέτρο και ζητούν να εφαρμοστεί σε μόνιμη βάση. Σε ό,τι αφορά τους γιατρούς του ΟΑΕΕ, ο διοικητής του Οργανισμού κ. Οδ. Βουδούρης δήλωσε προς «Το Βήμα» ότι από τους 4.100 γιατρούς μόνο δώδεκα αρνήθηκαν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ. Κατάλογοι με τα ονόματα γιατρών οι οποίοι μπορούν, κατόπιν ραντεβού, να εξυπηρετούν ασφαλισμένους έχουν αναρτηθεί από χθες το πρωί τόσο στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ όσο και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.
diaporon-bl.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κατευθυνόμενοι και καλως αμοιβόμενοι Δημοσιογράφοι ας δείχνουν την πραγματική ενημέρωση στούς πολίτες και οχι οτι τους λένε τα αφεντικά τους.Τι τους θέλει η Ε Ρ Τ και προσλαμβάνει και άλλους, κάθε πρωί 4 και 5 στο πάνελ για να πει ο κάθε ένας πέντε λέξεις. Χρειάζονται όλοι αυτοί η βρίσκονται διότι έχουν μπάρμπα στην κορόνα?

Το Προφίλ μας