Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τα Στήθη Των Αγγλίδων Όλο Και Μεγαλώνουν ! (Δεν Μας Χαλάει Καθόλου)

O μέσος όρος στα φυσικά αγγλικά στήθη έχει αυξηθεί. Πάνε οι εποχές που οι γυναίκες της βικτωριανής εποχής με 5 και 6 γέννες στην πλάτη είχαν μικρά στήθη — ή αν όχι μικρά, θα τα χαρακτήριζες και φυσιολογικά ή μες στους μέσους όρους.
Ύστερα, στα 50s, οι Αγγλίδες της εποχής φορούσαν σουτιέν κατηγορίας Β. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, οι διατροφικές συνήθειες άλλαζαν και τα στήθη μεγάλωναν. Έτσι, 60 χρόνια μετά, η μέση αγγλίδα φορά σουτιέν κατηγορίας C αντί για D, που θα έπρεπε κανονικά.

Δεν το λέω εγώ. Το λένε οι έρευνες.

Επίσης, κάτι ακόμα που λένε οι έρευνες: Οι μεγαλύτερες πωλήσεις σουτιέν στη Μεγάλη Βρετανία αφορούν τις κατηγορίες «34 Ε» και «36 C».

Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες που έχουν κάνει τα αγγλικά βυζι@ να αγκομαχούν για να παραμείνουν στο «Νησί» και να μη μεταναστεύσουν; Σίγουρα δεν θα τους κάνει να φύγουν από 'κει μόνο η πολιτική του Κάμερον και των προκατόχων του.

Ως πρώτος παράγοντας ορίζεται το πάχος. Το θέμα, βέβαια, δεν είναι μόνο το πάχος. Υπάρχει μια αλήθεια σε αυτό αλλά είναι η μισή αλήθεια. Και λέμε μισή αλήθεια, γιατί σύμφωνα με μελέτες πάρα πολλές είναι οι Αγγλίδες που είναι λεπτές από τη μέση και κάτω, ωστόσο τα βυζιά τους φτάνουν απέναντι.

Ο πραγματικός λόγος είναι η τεράστια αλλαγή που έχει επέλθει στις διατροφικές συνήθειες των Βρετανίδων και η ραγδαία αύξηση των οιστρογόνων (τα οιστρογόνα είναι οι θηλυκές σεξουαλικές ορμόνες). Με τη ραγδαία, λοιπόν, αύξησή τους επέρχεται και αύξηση του στήθους.

Επίσης, λέγεται πως τα 2/3 της συνολικής ποσότητας γάλακτος που βρίσκεται στην αγγλική αγορά, προέρχεται από αγελάδες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη κάτι που αυξάνει όλο και περισσότερο τα οιστρογόνα.

Η ερώτηση που τίθεται όμως και είναι καίρια, είναι η εξής:

Σε 25, ας πούμε, χρόνια πού θα έχει φτάσει το στήθος της μέσης Αγγλίδας; 
Θοδωρής Κανελλόπουλος
http://tsibouria.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο μαλλί!!!

Ανώνυμος είπε...

Pros Ai-vres - Mplogtzi:

Opos oloi gnorizoume se periodous kriseon to kratos epididete se diafores energies apoprosanatolismou kinis gnomis prokimenou na kateynasi tis endexomenes exegersis ton politon. Mplogtzi mou anarotieme edo kai kero prakolou8odas me endiafero ta diafora arthra pou dimosieysei oson afora tis sexoualikes sxesis kai epidosis ton 2 filon. Ti akribos 8elis na pis me ta sigekrimena arthra? Mou 8imizis to sobietiko ka8estos pornia kai botka, gia na min sou po to romaiko, artos kai 8eama. I telika eisai meros tou sistimatos, i simbasxis me tin katigoria ton politon pou den exoune edoni sexoualiki zoi, dialexe kai pare, kai oi 2 roloi sou pane gadi. Ade kai kai se anotera!!!!

YG: to oti adiaforis apo to fisiko kai areskese kai stis silikones ayto einai mega problima!!!

Το Προφίλ μας