Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Διακήρυξη-Πρόσκληση του Γιώργου Παπαδόπουλου, υποψήφιου Δήμαρχου Σερβίων


 Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες.
   Μια νέα πραγματικότητα προέκυψε με το νόμο «Καλλικράτης» και την δημιουργία του νέου μεγάλου Δήμου μας.
   Μια τομή πρωτοποριακή αλλά και με μεγάλες ευθύνες και εντάσεις και διαφωνίες.
   Σε αυτές τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν καλείται η τοπική κοινωνία να δράσει να οργανωθεί. να λειτουργήσει, να συνθέσει, να αμβλύνει και να μηδενίσει στις διαφορές που ανέκυψαν και ενωμένη να βαδίσει, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που η ίδια βιώνει και άρα τα γνωρίζει και είναι εκείνη μόνη μπορεί να τα επιλύσει.
    Τις ανησυχίες αυτές αλλά και τις ελπίδες, τις προσδοκίες αλλά και τις επιφυλάξεις και αντιθέσεις αυτές συμμερίζομαι και έτσι αποφάσισα να αναλάβω πρωτοβουλία για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου, μαζί με σας, την κοινωνία του Δήμου, με την φιλοδοξία να ενώσω όλες τις ανανεωτικές, δημιουργικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου, με σκοπό την υπηρεσία των δημοτών.
   Η απόφασή μου αυτή δεν πηγάζει από οποιαδήποτε πολιτική μου φιλοδοξία, αλλά από μια εσωτερική διάθεση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για ένα καλύτερο αύριο με ανιδιοτέλεια, αγάπη και ανθρωπιά.
   Με την διαμόρφωση του νέου χάρτη της Τ.Α, οι ανάγκες του νέου Δήμου αλλά κυρίως των κατοίκων του θα είναι αυξημένες.
   Όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που συγκροτούν το νέο Δήμο, έχουν το αρνητικό προνόμιο να είναι παραμελημένα και εγκαταλελειμμένα και τα περισσότερα από αυτά να υφίστανται την αφαίμαξη του πληθυσμού τους.
   Αυτό θα το πετύχουμε με κοινή προσπάθεια, βαδίζοντας μαζί με αποφασιστικά βήματα, στο δρόμο που η κοινωνία θέλει, ενωμένοι και όχι διχασμένοι, ελεύθεροι και όχι δέσμιοι των πολιτικών σκοπιμοτήτων, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και όχι των κραυγών των κομμάτων ότι «κέρδισαν ακόμα ένα Δήμο»,αδιαφορώντας μετά την καταγραφή αυτή για τα προβλήματα που εμείς θα αντιμετωπίζουμε και μετά τις εκλογές.
   Με ποιο κριτήριο η Αθήνα ορίζει υποψηφίους και αποφασίζει για την τύχη μας;Αν πράγματι την ενδιέφεραν τα προβλήματα και όχι η πολιτική κερδοσκοπία, θα ήταν λιγότερα και όχι αναρίθμητα και τεράστια τα προβλήματα και η πρακτική αυτή των κομμάτων ισοδυναμεί με διορισμό δημάρχων και όχι με εκλογή, που η ίδια κοινωνία οφείλε και πρέπει να εκλέγει. Ας αγνοήσουμε και ας απορρίψουμε λοιπόν τις κομματικές παρεμβάσεις και επιλογές.
   Πεποίθηση μας είναι ότι η συστράσευση όλων των δημιουργικών, ανανεωτικών και υγιών δυνάμεων, μπορούν να αποτελέσουν μοχλό πίεσης για την επίλυση των πιο πάνω προβλημάτων και την συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του.
   Έχουμε την ακράδαντη πίστη ότι καθολικό είναι το αίτημα των δημοτών και της κοινωνίας  να ενώσουμε όλοι μαζί την αγωνία και να την κάνουμε ελπίδα, την αγάπη για τον τόπο να την κάνουμε δύναμη για δημιουργία και ανάπτυξη, την ανησυχία μας για το μέλλον μια δημιουργική προοπτική.
   Πιστεύω μας είναι ότι  για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά.
    Φιλοδοξία μας οι πολίτες να είναι συνεργάτες του Δήμου και ο Δήμος  υπηρέτης των πολιτών.
   Μακρυά από μας οι κομματικές επιρροές, τα χρίσματα και η υποταγή των συμφερόντων του Δήμου σε πολιτικές σκοπιμότητες.
   Εφθασε η ώρα να εργαστούμε, να ενεργοποιηθούμε να δημιουργήσουμε.
   Δεν μας ταιριάζει η μιζέρια αλλά η υπερηφάνεια και η αισιοδοξία.
   Ισότιμα  όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα,που αποτελούν το νέο Δήμο μας μπορούν να συνυπάρξουν,να συνεργαστούν, να συνδημιουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
    Ολοι μαζί εμείς, που εκφράζουμε την ελπίδα,την ανανέωση,την εργατικότητα,τον ενθουσιασμό και την θέληση ξεκινούμε την κοινή νέα πορεία για να δημιουργήσουμε ανοιχτούς ορίζοντες για τον Δήμο μας.
                                                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
                                                  Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού

Σχόλιο ai-vreS: Καλή επιτυχία... σύντροφε, αλλά για πες μας κάτι:
1. Θέλεις λες "να ενώσω όλες τις ανανεωτικές, δημιουργικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου,με σκοπό την υπηρεσία των δημοτών": όπως την προηγούμενη φορά σύντροφε;


2. "Ας αγνοήσουμε και ας απορρίψουμε λοιπόν τις κομματικές παρεμβάσεις και επιλογές" και " Μακρυά από μας οι κομματικές επιρροές, τα χρίσματα και η υποταγή των συμφερόντων του Δήμου σε πολιτικές σκοπιμότητες". Αν είναι έτσι, σύντροφε Γιώργο, γιατί έκανες ηλεκτρονικά αίτηση ζητώντας τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ; 

3. Λόλα, να ένα μήλο.... περί περιεχομένου, σύνταξης, ορθογραφίας και γραμματικής του κειμένου ...



91 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω ο Αντρέας Καραγιαννιδης.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο Παπαδοπουλε οσοι σε στηριζαμε την προηγουμενη φορα αυτη τη φορα δεν ειναι κανενας μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιώργο. Ακούμε και εδώ Αθήνα τα καλύτερα! Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

στο λογότυπο πρέπει να βάλεις και το slogan "ζούμε μαζί". Ένα τέτοιο slogan δε μπορεί να το βάλει ο Κωνσταντόπουλος.

Ο Κωνσταντόπουλος θα βάλει "ζούμε Κοζάνη".

Ανώνυμος είπε...

Παπαδοπουλε προδοτη θα σε μαυρισουμε ο Κωνσταντοπουλος θα ειναι δημαρχος...
προσπαθεις να διασπασεις το ΠΑΣΟΚ
οι Σερβιωτες δεν μασανε πανε στην αλλη μερια για ψηφους...

Ανώνυμος είπε...

Θα έμεινε κενή καμιά άλλη θέση να πάρει ο Παπαδόπουλος γι' αυτό μας θυμήθηκε.

ai-vreS είπε...

Οι χαρακτηρισμοί ας λείπουν...

Ανώνυμος είπε...

για την "καρεκλα" στεκεσαι απεναντι στο κομα
δεν σε στηριζουμε

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το απόφαση!Αυτή τη φορά το δήμαρχο θα τον εκλέξουν οι κάτοικοι του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και όχι 5-10 κομματικά στελέχη από τους κλιματιζόμενους χώρους των γραφείων τους!

Ανώνυμος είπε...

Στις δημοτικές εκλογές καλό θα ήταν να ψηφίζαμε το πρόσωπο και όχι το κόμμα.Το θέμα είναι να βγει κάποιος άξιος επιτέλους, που να γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου και να έχει τη διάθεση να προσφέρει και όχι μόνο να "τσεπώνει",όποιος κι αν είναι αυτός.
Και στο κάτω κάτω αν το κόμμα δεν τον υποστηρίζει γιατί να το στηρίξει αυτός??

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μη μπερδεύεστε!Δήμοτικές είναι οι εκλογές και Δήμαρχο θα εκλέξουμε όχι πρωθυπουργό! Τα προβλήματα του τόπου θέλουμε να λύσει όχι της χώρας!

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω να προσπαθεί να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ για τον εξης λόγο...ακόμα το ΠΑΣΟΚ δεν΄έδωσε χρίσμα. ή μηπως έδωσε και δε το ξέρουμε?

Μήπως ο Λαζαριώτης είχε κάνει παλιά δικό του συνδυασμό?

Μήπως ο Δελινιώτης κατέβηκε κάποτε με τον Χατζηδημητράκο εναντίον του επίσημου ΠΑΣΟΚ.

Μήπβς ο Σαββίδης κατέβηκε κάποτε για δήμαρχος εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Μήπως το Μπακανάκι κατέβηκε σε συνδυασμό εναντίον του επίσημου ΠΑΣΟΚ.

Μήπωςο ίδιος ο Κωνσταντόπουλος κάποτε ήταν ΚΚΕ και έφυγε και πήγε για καριέρα στο ΠΑΣΟΚ?

χαμουτζήδες της δεκάρας! κοκορόμυαλοι. ανεξάρτητος κατεβαίνει.

Ένας Λιβαδεριώτης!

Ανώνυμος είπε...

τοτε φιλε 4.43 γιατι ζητησε την υποστηριξη?
για να μας υπονομευσει μολις δεν την παρει?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε....μάλλον την πάτησες πάλι!Αλλά μήπως η πρώτη φορά θα'ναι?Έχεις μέλλον....πάντα θα γίνονται εκλογές,νέος είσαι ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

ο Κωνσταντόπουλος ρε μεγάλε εσύ που τα ξέρεις όλα γιατί ανακοίνωσε πριν πάρει το χρίσμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΛΝ ΑΠ ΕΞΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ .ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.48 το γεγονός και μόνο ότι ζήτησε το χρίσμα δείχνει ότι σέβεται το κόμμα και το στηρίζει. Το κόμμα τι έκανε όμως???

Ανώνυμος είπε...

1) Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑ.
2) ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Λιβαδερό. τρανόβαλτο, μικρόβαλτο, ελάτη, λαζαράδες, κρανίδια, πλατανόρεμμα, ακόμα και το τοπικό τριγωνικού ακούγεται ότι θα πάρει. καλά μέσα στα σέρβια θα το πάρει με 80%.
Βασίλη θέλω να συμμετάσχω στο κεντρικό σου ψηφοδέλτιο. θα με αφ΄σουν οι κομματάρχες και τα πρωτοπαλλίκαρά σου????????

Ανώνυμος είπε...

φαντάζεσαι να χάσει ο Κωνσταντόπουλος-επίσημο ΠΑΣΟΚ από ανεξάρτητο? αντε τι έχει να γίνει? Φωτιά στο κουκουμπέτσι (Βασίλη ξέρεις που είναι το κουκουμπέτσι?)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ!ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ!ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια κομματόσκυλα σαν εσάς, κάτι τέτοιοι πορωμένοι με τα κόμματα είναι που δεν αφήνουν τον τόπο να πάει μπροστά. Ξυπνήηηηστε, ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους ικανούς κι ας είναι πράσσινοι, μπλε, κόκκινοι η ακόμα καλύτερα ανεξάρτητοι. Αυτά τα κόμματα είναι που μας πάσαραν για δήμαρχο τον Αγάπιο ( Παναγιά μου βόηθα) ή το Φωτάρα..ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 4.52 σας πηραν χαμπαρι.10 βολεμενοι ειστε και σκυλιαζεται να βγαλετε δημαρχο εδω και 15 χρονια.κομμα ειναι ο λαος οχι εσεις!

Ανώνυμος είπε...

τέως και νυν πρόεδροι χωριών, παράγοντες συλλόγων, νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες πλαισιώνουν μία τέτοια κίνηση. Καλό αγώνα και καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

που ρε; ποιοι προεδροι χωριων και παραγοντες συλογων; και ποιοι επιχειρηματιες; ονειρα βλεπις βαγγελακη.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κι ενας σοβαρος ανθρωπος!Παπαδοπουλε προχωρα!

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια είναι περιττά..εδώ θα'μαστε και θα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

δε βαλατε ακομα μυαλο ρε πασοκοι?τα βλεπετε και μονοι σας...τι να λεμε τωρα!πολυ καλα εκανε ο παπαδοπουλος και ο καθε παπαδοπουλος που κατεβηκε ανεξαρτητος!εσεις κοιμαστε!στα σερβια ξενος δε βγαινει!παρτε το χαμπαρι!αποδεδειγμενα πια!

Ανώνυμος είπε...

ti na mas peis pali k.papadopoule se barethikame kathe tetraetia na les ta idia k ta idia k to apotelesma na aposirese . den barethikes ??? ase kanena neo prosopo na balei ypopsifios k an exeis orama giayton ton topo boithise ton na to oilopioisis.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνος σίγουρο ειναι πως οι Σερβιωτες δε ψηφιζουν ποτέ "ξένους" για δήμαρχους.Το χουν αποδειξει αυτό.Μακάρι λοιπόν ο νέος δήμαρχος να ναι απο δω και μακάρι να ναι και αξίος!

Ανώνυμος είπε...

enas dhmos protypo ,kai oikonomika eyrostos ,poly xrhma sto pleonasma toy kai isws aytos einai o logos poy yparxoyn polloi filodoxoi dhmarxoi
h istoria epanalamvanetai polloi syndiasmoi diaskorpismos kalwn stelehwn ths t.a. kai meta gia 4 xronia tha leme ti ftaiei

Ανώνυμος είπε...

καλέ ποιο πρότυπο, ποιος οικονομικά εύρωστος, από ποιο πλανήτη κατέβηκες εσυ??

Ανώνυμος είπε...

"Με ποιο κριτήριο η Αθήνα ορίζει υποψηφίους και αποφασίζει για την τύχη μας;". Μα καλά, ο ίδιος ο κύριος Παπαδόπουλος δεν ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στη διαδικασία στήριξης υποψηφίου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού απο το ΠΑΣΟΚ;Ο καθένας μπορεί να κάνει τον συνδιασμό του και να αγωνιστεί στον πολιτικό στίβο. Αλλα δεν μπορεί άλλα να πράττει και άλλα να λέει... Σχιζοφρένεια ή απλά εμπαιγμός ;;;

Ανώνυμος είπε...

Όσο πιο πολλοί υποψήφιοι τόσο καλύτερα!Δημοκρατία έχουμε!Γιατί αντιδράτε?Ο καλύτερος θα βγει.Αυτός που θέλει ο κόσμος!Αν δε δοκιμάσεις δε θα μάθεις ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

ti egine?tha anevasete kanena sxolio i mono oti symferei to "ai-vres:?

Ανώνυμος είπε...

O Δήμος δεν ειναι μελέτη για νέο αγρότη Γιώργο. Πρόσεχε λοιπόν. Βέβαια αν βγεις θα το οφείλεις στον Λάμπρο που στηρίζει Κωνσταντόπουλο. Και αν δεν βγεις θα το οφείλεις στον Χρηστάρα σου τον μισό Πρόεδρο... ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

1ον….Ο κ.Παπαδόπουλος δεν έκανε αίτηση στο Πασοκ;
Δεν περιμένει- περίμενε τη στήριξη από τη ΝΔ;
Άκου ανεξάρτητος;;;;;;;;;;;;
Καλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί…νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με «υπηκόους»

2ον Ο κ.Κωνσταντόπουλος…θα μας πει ως παραλίγο βουλευτής του πασοκ..τι λέει για ότι συντελείτε σημερα στον τοπο;
Μεχρι σημερα πάντως δεν ακούσαμε να λέει κάτι…
Θα μας πει για τον Καλλικράτη; Του ότι το ΠΑΣΟΚ κοβει πορους απ την περιφέρεια για να δώσει στους τοκογλύφους σύμμαχους του…( ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ)…;
Θα μας πει ως στελεχος της ΔΕΗ, τι γίνεται με τον ορυκτο πλουτο της χώρας; Τι θα γινει με τα τιμολογια της ΔΕΗ;.. η σιωπή είναι συνενοχή κύριοι…τα πάντα ξεπουλιούνται και οι τοπικοί κύριοι του ΠΑΣΟΚ το μόνο που τους νοιαζει είναι πώς θα μοιράζονται την «ΧΡΙΣΜΑΤΙΚΗ» ΕΞΟΥΣΙΑ .
Άρχισαν μάλιστα με διακυρήξεις άοσμες άχρωμες και απολίτικες…(ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…).. , αλλά για την ταμπακέρα τσιμουδιά. Έτσι θα το παίξουν και στις εκλογές…ΑΧΡΩΜΟΙ…(τάχα..) ουδέτεροι απέναντι στην πολιτική λαίλαπα κυβέρνησης φορόντας το κοστουμι του αθώου που αγαπάει τον τόπο..του…

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
H ζωική κοπριά, πιθανότατα το πλέον αρχαίο βοηθητικό καλλιέργειας, είναι οργανικό υλικό που χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα στη γεωργία. Θα λέγαμε ότι μαζί με το κομποστ είναι τα πιο φυσικά λιπάσματα. Περιέχει άζωτο, το φώσφορο και το κάλιο και εκτός από τη λίπανση, του εδάφους υποβοηθά προσθέτοντας οργανική ύλη που βελτιώνει τη σύνθεση του εδάφους λόγο της περιεκτικότητας της σε φυτικά αλλά και ζωικά συστατικά.

Λιπάνσεις με κοπριά, κομπόστ ή σωρούς, ή με άλλα λιπάσματα φυσικής προελεύσεως, έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι το έδαφος, εμπλουτίζεται στη διάρκεια των χρόνων. αντίθετα με ότι συμβαίνει όταν χρησιμοποιούμε χημικά λιπάσματα.

Η ζωική κοπριά χωρίζεται σε ποικιλίες ανάλογα με τον ….παραγωγό.

Η κοπριά του ελέφαντα είναι η πιο άοσμη από όλες και τη βρίσκουμε συγκεντρωμένη σε μεγάλες ποσότητες. Προσοχή οι αφηρημένοι.

Η κοπριά του γλάρου ή γκουανο. Ήταν η μεγάλη μόδα του ’60 & ’70. Πλέον έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα. Ευτυχώς οι γλάροι είναι παραγωγικοί.

Η κοπριά της αγελάδας, επισης είναι άοσμη και περιέχει αρκετά ιχνοστοιχεία. Αρκετά συνηθισμένη

Η κοπριά του αλόγου έχει λιγότερα θρεπτικά συστατικά, από ότι της αγελάδας, λόγο φυσικά του τρόπου πέψης του αλόγου. Δεν βρίσκεται εύκολα. Παλαιοτέρα ήταν ιδιαιτέρα συνηθισμένη στις μανιταροκαλιεργιες.

Η κοπριά του πρόβατου. Αρκετά συνηθισμένη.

Η κοπριά της κότας. Αρκετά συνηθισμένη λόγο των ορνιθοτροφιών.

Πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε χωνεμένη κοπριά. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να κάψετε τα φυτά σας.
Επισης πρέπει να χρησιμοποιείται μονό αποστειρωμένη κοπριά και όχι από μαντριά ή πλανοδίους.

Ανώνυμος είπε...

για τον Λιάκο που ακουστηκε ισχύει; τον δικηγόρο εννοούν τον ποδοσφαιριστη που έπαιζε και στον τιταν; από οσους ακουγονται χιλιες φορές αυτος

Ανώνυμος είπε...

Πολλά γράφατε τυην αλήθεια δεν την αγγύξατε.Ε'αν ο παπα... είχε έστω και την παραμικρή ένδειξη ότι θα μπορούσε να πάρει τη στήριξη απο το ΠΑΣΟΚ εσείς τι λέτε πως θα έκανε. Όμως ελπίδα καμιά δεν υπήρχε άλλωστε οι υπηρεσίες που είχε προσφέρει στις προηγούμενες εκλογές στον Κοκολιό έπρεπε να εξαργυργυρωθούν και αφού αρρώστησε ο Κοκολιός η Νδ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑς ΆΛΟς βρήκαν τον φιλόδοξο Παπαδόπουλο να τον ρίξουν μπροστά και τους βγάζει απο ένα αδιέξοδο τις εκλογές ξέρουν ότι θα τις χάσουν θύμα ψάχνουν και το βρήκαν στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου και έτσι ο Κοκολιός εξωφλεί και την υποχρέωση απο τα παλαιά.ΑΥτά αν τον στηρίξει η Νδ αν όχι ας κατεβάσει πάλι την πινακίδα μαθημένος είναι και ο κόσμος ξέρει τη μπορεί να προσφέρει

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια αγαπητοί συμπολίτες. Αυτό είναι κατάντια. Σε έναν δημοκρατικό δήμο, όπου το 65% ειναι αντιδεξιοί, να βγάζουμε τόσα χρόνια δεξιούς Δημάρχους.
Δηλαδή και σε αυτές τις εκλογές θα ζήσουμε το ίδιο σενάριο. Αμέτρητοι υποψήφιοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ανανεωτικής αριστεράς. Γιατί; Πολυδιάσπαση, κατακερμαισμός δυνάμεων και προσωπικές φιλοδοξίες. Τα χειρότερα να περιμένετε και να περιμένουμε. ΌΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ?ΑΠΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Σ ΕΝΑ BLOG ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ?ΤΟ "ΤΙΠΟΤΑ" ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΙ"!

Ανώνυμος είπε...

ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε το συμφερον του τόπου,ο καθενας αυτο που πιστευει.ποτε νοιαστηκαν τα κομματα για μας ρε παιδια???η ψηφος μας ειναι η δυναμη μας και πρεπει να την εκμεταλλευτουμε.μονο θέλουν απο μας?θα τους κανουμε τη χαρη?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ...
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ..Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ...ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ..ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟΔΕΞΙΑ...ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ...
ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ..(ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ....ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ) ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ.. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

μπραβο γεωπονε!καλη δυναμη και γερα νευρα σου ευχομαι!
ενας καλος σου φιλος και υποστηρικτης σου!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:38, δήμαρχο δεν βγάζει το ΠΑΣΟΚ, τον βγάζει ο λαός.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο καθένας ψάχνει να βρεί μόνο αρνητικά. Αν τα βλέπουμε όλα μαύρα τότε ποιο το μέλλον; (την απάντηση ας την δώσει ο καθένας απο μας στον εαυτό του)

Ανώνυμος είπε...

Αν ήτανε το Δημαρχιλίκι μπιρίμπα θα σκίζαμε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι οι περισσότεροι που ασχολούνται με την αυτοδιοικηση είναι όντως κοπριές. Αλλα ρε φίλε 7.42 μεγαλύτερη κοπριά απο το είδος σου δεν υπάρχει. Ο κλασικός ελληνάρας που κρίνει, κατακρίνει, βρίζει, λοιδωρεί και αφορίζει. Και μάλιστα απο τον καναπέ του. Πού ήσουν όλα αυτά τα χρόνια εσύ και οι ομοειδείς σου να πάτε σε ένα απο τα πάμπολα δημοτικά συμβούλια που γίνονται με ανοιχτές τις θύρες και να ξεφτιλήσετε με επιχειρήματα τις κοπριές τύπου Κοκολιού; Ε;;;; Μήπως με την φραπεδούμπα στο χέρι και να πάνε να πνιγούν όλοι οι άχρηστοι πλήν της αφεντομουτσουνάρας μου που τυγχάνει να είναι ο πιό ψηλός, ο πιό έξυπνος και ο πιό ικανός του χωριού......αντε ξύπνα απο τον λήθαργο σου και κάνε και λίγη αυτοκριτική...νεοελληναρά

Ανώνυμος είπε...

το κλιμα αλλαξε μετα τα νεα δεδομενα...πολλοι θα κανουν πισω.παπαδοπουλε εισαι μονοσ,προχωρα!

Ανώνυμος είπε...

ο κωνσταντοπουλος πρεπει να τη βγαζει με μουτζουρη!η μπιριμπα ειναι δυσκολη...θελει στρατηγικη που αυτος σιγουρα δεν εχει!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 9.48!ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΘΕΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

παιδια ηρεμια.το κλιμα δε το διαμορφωνει ενα blog τετιου ειδους.ο κοσμος βλέπει κρίνει και αναλόγως ψηφιζει!υπομονη λιγους μηνες και τοτε να δω τι θα γραφετε!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Αφού στηρίζετε από τον Κοκολιό θα έχει πολύ δουλειά με το να ξεχωρίζει τις κοπριές.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ "ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΔΙΣ" ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΘΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΝΑ ΔΩΣΕΙ "ΕΞΟΥΣΙΕΣ" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ.
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

PAPADOPOYLE KANIS DEN DEXTIKE TETIA EPITHESI ARA SE FOBOYNTE.TRABA MPROSTA.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν προκάλεσε τόσο τον Δημοκρατικό κόσμο των Σερβίων.
Οσονούπω θα πάρει την απάντηση που του αξίζει .

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.!!!!!!!! ΑΛΛΑ Η Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΗΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....*(ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ......).ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕΣ ΦΟΛΑ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Με εκείνη τη φούσκα του χρηματιστηρίου το Φωτάκι τι έγινε? Την Πρασκευή θα ανακοίνωνε τα πρώτα είκοσι ονόματα και τον Κεχαγιά σύμβουλο.Ρε φώτη μας έχεις τρελλάνει στο ψέμα ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή ο κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του θα μπορούσε να μας πει κάτι ο κ. Παπαδόπουλος;To 2002 μήπως ήταν από τους μνηστήρες του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ και μόλις το έχασε χάθηκε από προσώπου γης.Το 2006 μήπως έγινε ακριβώς το ίδιο;Μήπως πούλησε μία ολόκληρη ομάδα φίλων του ΠΑΣΟΚ κάνοντας το θέλημα άλλων;Tώρα τι θέλει να μας δείξει με το πράσινο και μπλε σηματάκι του;O καιροσκοπισμός κ.Παπαδόπουλε είναι κακό πράγμα.Δηλαδή για να μη βραχούμε πάμε σε όποια ομπρέλα τύχη είτε πράσινη είτε μπλε;Δυστυχώς για σας κ.Παπαδόπουλε στην περιοχή μας σταμάτησε να βρέχει και οι ομπρέλες έχουν κλείσει.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη ( 4.49) ο Βασίλης κάνοντας το δικό σου τέστ "πόσο Σερβιώτης είσαι" πήρε το χρυσό κλειδί της πόλης. Ο καημένος ο Φωτης που δεν έχει μεγάλο γιο πως να πάρει κανένα τς προκοπής σχόλιο.Το 2022 όμως θα πάρει το αίμα του πίσω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΒΙΩΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΠΡΙΑΣ ΜΙΛΑΩ.
ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΤΩ.
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΚΟΠΡΙΑ?
ΞΥΠΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Πάμε μπροστά με Γιώργο Παπαδόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ .
ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΤΣΙΔΗ ΤΟΝ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι και ΠΑΣΟΚΟΣ και με τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...γι αυτο φιλε κρατα τη γνωμη σου για τον εαυτο σου μονο.δεν εισαι το συνολο,εισαι μονο ενας!

Ανώνυμος είπε...

opoios kai na eklaigei eite einai apo pasok eite nd eite anexartitos tha prepei na koitaxei to sinferon twn servion . kai oxi to diko toy kai twn filwn toy. twra pou o dimos einai megalos prepei na vgei dinatos meta tis ekloges opoios kai na einai dimarxos . kai h antipoliteusi na mhn polemaei to dimarxo alla na agonizetai gia to kalo tou dimou. prosopika den mporw na xifisw akoma . alla kai na mporousa den xerw poios apo olous tous upoxifious mporei na paei mrosta ta servia. giati ola auta ta akougame kai tis proigoumenes tetraeties.elpizw autos pou tha eklegei na einai axios!! apo 16XRONOS SERVIOTIS

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ ένας είσαι. Και ένας ο Βαγγελάκης. Αυτοί είστε.

Ανώνυμος είπε...

β.β. χαλαρωσε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" 10,44 ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ.ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ,ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

καλοι επιτυχια στον αγωνα σας συμπολιτες μου και υπομονη μεχρι το Νοεμβρη!

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως εδώ μέσα υπάρχουν και φωτεινοί παντογνώστες που μαντεύουν ποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία των σχολίων. Όσο κι αν σας πονάει όμως υπάρχουν κι άλλοι υποστηρικτές εκτός από τον "Βαγγελάκη" και είναι πολλοί!!! Καλά ξυπνητούρια!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί εν Σέρβια φίλοι,

εμείς οι "Αθηναίοι", οι άνθρωποι που η κατάσταση μας έφερε να μην μένουμε στο τόπο που αγαπήσαμε, αλλά να τον επισκεπτόμαστε σε τακτά ή και λιγότερο τακτά χρονικά διαστήματα, έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα. Ζούμε και βιώνουμε κάποια πράγματα από απόσταση και αυτό μας κάνει πιο αντικειμενικούς κριτές των καταστάσεων και των πραγμάτων που εσείς εκεί βιώνετε.
Θα ήθελα λοιπόν, να καταθέσω κι εγώ ότι τα σχόλια που διαβάζω με αφορμή τη κατάθεση υποψηφιότητας του Παπαδόπουλου, παραμένουν κενά περιεχομένου χωρίς σχεδόν κανένα από αυτά να μπαίνει στη ουσία της πολιτικής σκέψης που θα έπρεπε μέσω του συγκεκριμένου blog να αρθρώνεται.
Εμείς, λοιπόν, βλέπουμε έναν τόπο που κάθε φορά που ερχόμαστε είναι όλο και πιο ρημαγμένος. Βλέπουμε τα νεότερα από εμάς παιδιά, να αφήνουν τα χωριά τους και να ρίχνουν κυριολεκτικά μαύρη πέτρα πίσω τους, σαν να τους κράταγε η Σερβιώτικη γη φυλακισμένους τόσα χρόνια. Βλέπουμε τα χωριά να ερημώνουν. Βλέπουμε το Μέσο Όρο ηλικίας να ανεβαίνει κάτι που με μαθηματική ακριβεία οδηγεί στην περαιτέρω ερήμωση της περιοχής μας.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει λύσεις για τα τόσο σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το τόπο μας.
Είμαι όμως πεπεισμένος ότι άνθρωποι που έχουν βαθιά γνώση των συγεριμένων προβλημάτων, που έχουν κατανοήσει τη σοβαρότητα τους, που έχουν παρελθόν στο τόπο αυτό, παρόν με τη συνεχή παρουσία τους στο δημόσιο βίο της περιοχής και μέλλον καθώς εδώ ζουν και αποφάσισαν να συνεχίσουν να ζουν τα ίδια τα παιδιά τους, θα έχουν και πειστικές απαντήσεις για όλα όσα προανέφερα. Εκεί τη θέλω εγώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με όραμα, σχέδιο και προτάσεις για τα ουσιαστικά προβλήματα της περιοχής. Με ειδικό βάρος και πυγμή να διεκδικούν τα δικαιώματα του Δήμου μας, χωρίς να κοιτούν να "ξεχρεώσουν" γραμμάτια χρίσματος και Κομματικής Ευσυνειδησίας.
Γι αυτούς τους λόγους θα έρθω στα Σέρβια στις αρχές του Νοέμβρη να καταθέσω τη στήριξη μου σε μια υποψηφιότητα που μόλις διάβασα την ανακοίνωσή της γέννησε την Ελπίδα μέσα μου για ένα καλύτερο μέλλον για τη Πατρίδα που όλοι αγαπάμε.
Γιώργο προχώρα, είμαστε μαζί σου.
Μ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν τη "χολή" και όλα τους τα αποθημένα εδώ,εφόσον δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτε άλλο.εμεις συνεχίζουμε τον αγώνα κ τους ευχαριστούμε που αυτοξευτιλίζονται!να στε καλά παιδιά.καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ Κ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΡΙΕ 1.39.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ!ΕΠΙΠΕΔΟ 0!

Ανώνυμος είπε...

NA APANTISW AN KAI OI ANARTISEI MOY KATARGITHIKE....4.10 NA SOU PW....NTROPI DEN EINAI NA LES TIN ALITHEIA GIA SOVARA PRAGMATA KAI GIA ANTHRWPOUS POU THELOUN NA ANALABOUN TIN DIOIKHSH TWN SERVIWN.......OSO GIA TO OTI VGAINW ANVNUMA TO KANW EPEIDI MOU PROTATHIKE NA KATEVW WS DOIMOTIKOS SUMVOULOS ME TON SUNDUASMO TOU....KAI FUSIKA TO ARNITHIKA....

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον 16χρονο σερβιωτη!σοφα μιλησε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ=ΜΠΟΥΧΟΥΡΑΣ
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.............

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΠΟΤΕ 5.16 ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ???

Ανώνυμος είπε...

κατηγορια χωρις αποδειξεις δεν ειναι κατηγορια...οποτε κανε μας τη χαρη και αντε στο καλο!μας κουρασες!δε θα ασχολουμαστε τοσοι ανθρωποι μ ενα σκουπιδι!κατεστρεψες ολοκληρο blog και χαθηκε το επιπεδο εξαιτιας ενος και μονο ατομου!παρακαλω το ai-vres να ελεγχει πιο προσεκτικα τα σχολια που αναρτωνται!

Ανώνυμος είπε...

giati malwnete gia anousia themata?????

Ανώνυμος είπε...

5.39 na min eisai sigouros gia tipota.giati paizontai polla paixnidia.....egw sas lew na prosexete....oi koutala kopike...theloun erga ta servia....exoume katastrafia edw kai 12 xronia....den katigorw kanenan...alla irthe i wra na koitaksoume to geniko kalo twn serviwn kai oxi tin party mas....oso gia ton 5.42 pou me xaraktirizei skoupidi....the tou kanw dwro stin epomeni anartisei.....PAIDIA ENA EXW NA SAS PW DIAVASTE LIGO GIA TIN ANAYRA MAGNISIAS.....ANOIKSTE TA MATIA SAS....

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο βρε Γιωργο!Χαρηκαμε πολυ.Καλη επιτυχια!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 4.10.ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΕΣ.

Το Προφίλ μας