Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Χαιρετισμός του Δημάρχου Κοζάνης για την έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων

Φίλες και φίλοι ,
Μέλη της μεγάλης μπασκετικής οικογένειας.
Σας καλωσορίζω όλους στην Δυτική Μακεδονία.
Δεν αναφέρομαι ειδικότερα στους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρίσκονται εδώ απόψε μαζί μας. Δεν μπορώ όμως να μην καλωσορίσω ιδιαίτερα τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Γιάννη Ιωαννίδη, τους ανθρώπους που με τους αγώνες τους οδήγησαν το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή, που έκαναν το μπάσκετ δημοφιλέστερο άθλημα στην Ελλάδα.



Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κορασίδων ξεκινά σήμερα στη Δυτική Μακεδονία και στις πόλεις Πτολεμαίδας και Κοζάνης, συγκεντρώνοντας αθλήτριες και αντιπροσώπους 15 χωρών της Ευρώπης.

Νιώθω χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα, από πλευράς Δήμου Κοζάνης, να συμβάλλω στην πραγματοποίηση αυτού του πρωταθλήματος, που αποτελεί πρόκληση για την περιοχή και θα αποτελέσει πόλο έλξης πολλών φίλων του μπάσκετ που θα επισκεφθούν την πόλη, γνωρίζοντας τις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας.

O Δήμος Κοζάνης είναι αρωγός σε όλα τα αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται στην περιοχή και θα ενισχύσει τις προσπάθειες των φορέων που επέλεξαν τη Δυτική Μακεδονία, ώστε η διοργάνωση του να είναι απόλυτα επιτυχής και οργανωτικά πλήρης. Δίνοντας βαρύτητα στον αθλητισμό και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών, η Δημοτική Αρχή, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί με επιτυχία στη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων.

Οι Κοζανίτες με το αίσθημα της φιλοξενίας που πάντοτε τους διέκρινε, θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία από την παραμονή τους στην περιοχή. Τα πλούσια ευρήματα που εκτίθενται στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, καθώς και ο πλούτος της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης και της Δημοτικής Χαρτοθήκης, θα φέρουν τους επισκέπτες κοντά στον ελληνικό πολιτισμό, κάνοντας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή τους στην περιοχή.

Σας καλωσορίζουμε όλους στην πόλη μας και σας ευχόμαστε καλή διαμονή.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καθώς και την ΕΚΑΣΔΥΜ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να έχουμε άρτια οργανωμένους αγώνες.

Καλή Επιτυχία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ?????????????????
εσείς της 20ετίας της ΚΟΖΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για τα ΕΡΓΑ σας για.........

1)....τη δημιουργία αθλητικών υποδομών
2)...το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης
3).... το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής,
4).... ο πλούτος της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης και
5).... της Δημοτικής Χαρτοθήκης

Για τον ΠΛΟΥΤΟ των Δημοτικών Υπαλλήλων, ΞΕΧΑΣΕ να αναφερθεί ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!!!!!

Για αυτό τον ΠΛΟΥΤΟ μόνο αξίζει τον ΕΠΑΙΝΟ και την ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ η ΚΟΖΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας