Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τους «σάλεψε» για τα καλά στη ΝΝΔ του Ζιγδαντώνη! Άρχισαν τώρα να… επαινούν το Γιώργο!...!

Από το δεξιότατο periothiko.blogspot.com
Είπαμε, ρε Αντωνάκη κατακαημένε (από τον ήλιο της Κεφαλονιάς…), να είστε φιλαράκια και κολλητάρια με το Γιώργο, αλλά όχι κι έτσι! Σε λίγο θα βάλεις τα τσικό να τον λιβανίζουν κιόλας! Τι ήταν πάλι αυτό που ξεστόμισε η νεόκοπη Βασιλικούλα…; Αποκάλεσε το Γιώργο «Πρωθυπουργό του Μνημονίου»! Χαρές στο Μαξίμου, πανηγύρια στην Ιπποκράτους! Καλύτερη διαφήμιση από τον -υποτίθεται- κύριο αντίπαλο δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα το ΠΑΣΟΚ!!! Ξέρεις τι είναι να σου αναγνωρίζουν οι βασικοί ανταγωνιστές σου, ότι είσαι ο Πρωθυπουργός που έσωσε την Ελλάδα από την χρεοκοπία;! Να παραδέχονται, ότι χάρη στις δύσκολες, σκληρές, αντιδημοφιλείς, αλλά αναγκαίες αποφάσεις σου συνεχίζουν οι Έλληνες σήμερα να παίρνουν -έστω και κουτσουρεμένους- μισθούς και συντάξεις; Γιατί ακόμα δεν μας είπε, Βασιλικούλα, ο Coolαντώνης σου πώς θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιούνη, εάν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο στις 6 του Μάη… 
Καλά, Βασιλικούλα μου, νύχτα το πήρες το πτυχίο της Νομικής; Δεν σου είπαν, ότι υπάρχει και κάποιος άλλος χαρακτηρισμός, πολύ βαρύς και απαξιωτικός, ο οποίος ταιριάζει γάντι στον δικό σας πρώην «καταλληλότερο»; Ποιος; Το «Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας»! Ναι, Βασιλικούλα μου, ο Γιώργος (που κάποτε τον έλεγαν… Γιωργάκη) αποδείχθηκε τελικά Γιώργαρος, και προτίμησε το Μνημόνιο από τη Χρεοκοπία! Οι δικοί σας, πρώην και νυν, πολιτικάντηδες ηγετίσκοι τι έχουν να αντιπροτείνουν; Ο ένας κάνει διακοπές και… στομάχια, ο άλλος «coolάρει» στην Κεφαλονιά, αλλά εντωμεταξύ οι υποχρεώσεις τις χώρας τρέχουν και κάποιος έπρεπε να βγάλει τα ζεματιστά κάστανα από τη φωτιά! Ε, λοιπόν, μπράβο στο Γιώργο που το έκανε!!! Και ντροπή και όνειδος σε σας, Βασιλικούλα μου, που παίζετε το κρυφτό με την αλήθεια και την υπευθυνότητα! Αλλά η Ιστορία δικαιώνει πάντα τους τολμηρούς. Όχι τους… βουτυρομπεμπέδες!...!

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με τις ιδεολογικές διαφορές ..
με τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας...
και το κόμμα που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
οφείλω ...
να ομολογήσω...
οτι....ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ τις ΕΥΘΥΝΕΣ του...
στα ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ του πατέρα του....
και
προσπαθεί...
να συμμαζέψει...τα ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ !!!!!!

ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ
αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΜΗΤΕΡΑ του,
για την ΑΨΟΓΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ του !!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Από το δεξιότατο periothiko.blogspot.com"

Αυτό από μόνο του είναι η μισή αλήθεια,το periothiko.blogspot.com ανήκει ιδεολογικά στους υποστηρικτές της Μπακογιάννη(και όμως υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι)οπότε λογικό είναι να χτυπά με κάθε υποχθόνιο,σιχαμερό τρόπο(ακριβώς όπως ο μπαμπάς της)τον Σαμαρά.

Τώρα αν θεωρείτε καλό να σε στηρίζουν μόνο τα πουλημένα ΜΜΕ και ο εχθρός του εχθρού σου,τι να πω βίτσια είναι αυτά.

ai-vreS είπε...

Ότι δηλαδή η Μπακογιάννη είναι αριστερή;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΝΔ στον τίτλο τι θέλει να πει?
Υπονοούσατε ή δεν υπονοούσατε ότι αυτά τα γράφουν υποστηρικτές της ΝΔ?

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη κυριοι , αλλα αν υπαρχουν ακομη Ελληνες που πιστευουν στoν κ. GIORGOS A. PAPANDREOUS ΜΕΤΑ τα οσα ψεματα εχει υποσχεθει , μετα τα οσα πλειστα ανθελληνικα εχει κανει μεσα σε ουτε ενα χρονο διακυβερνησης του και μετα τα οσα ειπε σε συνεντευξη του στην αμερικανικη εφημεριδα Christian Science Monitos σχετικα για την Ελλαδα , κινδυνευουν και αυτοι να κατηγορηθουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (γιατι τετοια κατηγορια θα κατηγορηθει ο Jefrey Giorgos A. Papandreous λιαν συντομος).Διαβαστε τι ειπε ο αθεοφοβος!!<> που τα στοιχεια που τον αποτελουν ειναι η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Κ Υ Β Ε Ρ Ν Υ Σ Η και ο ρολος των διεθνων οργανισμων (οπως ο ΟΗΕ και η G20) που θα θετει τη ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Ο κυριος αυτος (ο Θεος να τον κανει) δηλωνει ευθεως οτι δεν πιστευει στην υπαρξη Ελληνικου Εθνικου Κρατους και οτι ενεργει για λογαριασμο της Παγκοσμιοποιησης και της Νεας Ταξης Πραγματων ως γνησιο τεκνο της Παγκοσμιας Κυβερνησης (Δ.Ν.Τ. και διεθνεις , κατα βασιν , σιωνιστικοι οργανισμοι).Μουγγα απο τα αισχρα Μ.Μ.Ε.Υπαρχει ομερτα???

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει ομερτά?
Ερώτηση είναι αυτή?

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γιούχα στον πρωθυπουργό στο Ηρώδειο που την παρακολούθησαν 3000 άτομα και την μάθαμε από τα blog ενώ το mega μας έδειξε δηλώσεις του παιντιού έξω από το Ηρώδειο.
Μπουκάλια στον Βενιζέλο και την Διαμαντοπούλου στην Θεσσαλονίκη(υπάρχει και βίντεο σε blogs),
Στο Λυκαβηττό όταν ο Κωστάλας ανήγγειλε τον Νικητιάδη δεν μπορούσαν να σταματήσουν το γιουχάισμα.
Τον Λοβέρδο τον γιουχάραν στην Κρήτη!!! και στο τέλος ένας του επιτέθηκε πετώντας τους ένα αναψυκτικό.
Την Κατσέλη της κάναν μπλόκο στο πολιτιστικό κέντρο Σίδνου οι απολυμένοι.

Φυσικά τα μέσα μαζικής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας είδαν μόνο το ντου στον Σιούφα(το οποίο ήταν απολύτως δίκαιο).

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΥΣΤΕ ΡΕ

ΑΤΥΧΟΣ ΝΔ είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ .ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΥδουλα ΓΙΟΥΧΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν ο πρωην πρωθυπουργος κατηγορειται για ΟΚΝΗΡΙΑ , ΑΤΟΛΜΙΑ ,ΑΒΟΥΛΙΑ ,ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ,τουτος δω (ο Jefrey) παει βουρ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ.Ωρε που παμε ωρε!!!Που παμε!!!Με ανοιχτο μυαλο και καθαρη καρδια , δυνατα και Ελληνικα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφει η Ανάρτηση εκφράζουν την πραγματικότητα Και τα λέει ένα δεξιό blog !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου κανει καμια εντυπωση(οπως και σε εκατονταδες χιλιαδες συμπατριωτες) για αυτα που γραφει η αναρτηση.Η εχει πληρη συσκοτηση (ηθελημενα η αθελα της) και ασχολειτε με την επιφανεια των γεγονοτων , "η' παιζει κι'αυτη το παιχνιδι της κατα το δοκουν.Συμπραττει και αυτη με τον ενα η τον αλλο τροπο στο σκηνικο αποδομησης και διαλυσης αυτης της χωρας οπου τα μονα παραγωγικα και εξαγωγιμα προιοντα ειναι η φαιδρα πορτοκαλεα , η σοσιαλμανια, η θολοκουλτουρα ,η λωποδυτια , η απατεωνια,ο ακρατος ανθελληνισμος,και ολα τα ευγενη επιθετα που συνοδευουν τους ανθρωπους και τις πραξεις τους.ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ.Την Ελλαδα ως χωρα ενδοξη , ανεξαρτητη (οσο ηταν τελος παντων) κ.τ.λ. & κ.τ.λ. ξεχαστε την.Απο το Σωτηριον Ετος 05-10-2009 γεννιεται μια καινουργια χωρα , η οτι μεινει τελος παντων απ'αυτην και μαλλον το ονομα αυτης ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

9:26 π.μ.

"Αυτά που γράφει η Ανάρτηση εκφράζουν την πραγματικότητα Και τα λέει ένα δεξιό blog !!! "

Αυτό που γράφει ο τίτλος το βλέπεις?

Τους «σάλεψε» για τα καλά στη ΝΝΔ του Ζιγδαντώνη! Άρχισαν τώρα να… επαινούν το Γιώργο!...!

Το ΝΝΔ το βλέπεις?
Αυτά ούτε το κατάπτυστο mega δεν τα κάνει,αυτά τα λόγια δεν τα λέει υποστηρικτής της ΝΔ μιας και το blog periothiko.blogspot.com υποστηρίζει την Μπακογιάννη και είναι εναντίον στην ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα όσα λέει η ανάρτηση είναι αλήθεια. Έτσι είναι τα πράγματα. Η νέα δημοκρατία πρέπει να ανασυγκροτηθεί αν θέλει να κατακτήσει εξουσία. Με τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη δεν βλέπουμε φως. Το κόμα το έκαναν σαν τα μούτρα τους.

Φανατικός Νεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

LYKOS NA TOYS FAEI OLOYS ANTAMA..
NA GLYTOSEI H ELLADA APO TA LAMOGIA DEXIA KI ARISTERA...
H ELLADA EXEI PARADOTHEI STA DIETHNH KENTRA APOFASEON KI EMEIS KOYNAME TO MANTHLI...
ARE KOLOKOTRONH KI OI ALLOI HROES NA KSERATE TI PARADOSATE KAI TI THA PARADOSOUME EMEIS....
SHKO ANTREA GIA NA DEIS TO PAINTI THS ALLAGHS KAI THN ND THS APALLAGHS..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι χριστιανός 1:59 μ.μ. ???????
Ημέρα γιορτής για τους χριστιανούς
και εσύ
ονοματίζεις δι..... τρι....... και βρυκ........

Ανώνυμος είπε...

αν το ντοροblog είναι δεξιό άλλο τόσο το δικό σας είναι ανεξάρτητο και αντικειμενικό καλά για πρόβατα μας περνάτε ...βάλτε τον πράσινο ήλιο στην αρχή του blog σας ...έτσι για να μην νομίζετε ότι μας δουλεύετε

ai-vreS είπε...

Από πότε πρέπει να ντρεπόμαστε για την ιδεολογικοπολιτική μας τοποθέτηση; Είναι γνωστή και τη δηλώσαμε από την πρώτη ανάρτηση. Το παρών ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, ούτε αντικειμενικό. Εκφράζει την ιδεολογία των συντελεστών και της ομάδας...

Ανώνυμος είπε...

άντε τσιράκια του π.π ....θάψατε το post που σας έστειλα για το ντεμεκ δημοσιογράφο

Κ.Κ

Ti me Les είπε...

Καλά το ότι δεν είστε αμερόληπτοι το ξέραμε,κάνει μπάμ.
Το ότι είστε ψεύτες δεν ξέραμε μιας και συνεχίζετε να χρεώνεται κείμενα σε άτομα που υποστηρίζουν την Ντόρα σε Νεοδημοκράτες,ενώ το ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και ιδεολογία το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

aivreS
είστε ΠΑΣΟΚ ??????
μιλάτε για ιδεολογία.......
Τι λέει αυτή η ιδεολογία παιδιά.......
και
ποιά τα αποτελέσματα των διακηρύξεων του ??????

Περιμένω απάντηση......για να ασπασθώ το κόμμα που πολεμά τα συμφέροντα του λαού !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ?
Σύντροφοι στην μοιρασιά και με τα αφεντικά στην φτώχεια.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Όλα καλά ρε πατριώτες αλλά κανείς δεν απαντάει στο ερώτημα.
Πώς θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιούνη, εάν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο στις 6 του Μάη ;;;

ai-vreS είπε...

Πρώτος ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου είπε ότι αυτές οι επιλογές δεν ανήκουν στην ιδεολογία μας.
Αλλά σε έναν πόλεμο όμως αυτός που δίνει σήμερα η Ελλάδα αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της πατρίδας η ΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ και μετά η ιδεολογία μας.
Αυτό επιβάλει ο Πατριωτισμός μας.

Ανώνυμος είπε...

Τσολακίδη.

Πως θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις σε τρία χρόνια που θα χρωστάμε 500 δις,θα έχουμε 25%+ ανεργία,τεράστια ύφεση,μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ σε χρέος,θα έχει κορυφωθεί ο στασιμοπληθωρισμός και θα έχουν γίνει 2-3 μπάχαλο-πλιάτσικα στις μεγάλες πόλεις?

Επίσης θα σου απαντήσει αυτό:

Δεν έσωσε την Ευρώπη το γιγαντιαίο πακέτο βοήθειας, αλλά η απόφαση της Αθήνας να δεχτεί τα χρήματα. Γιατί, σε σύγκριση με την τωρινή αγωγή στέρησης, η χρεοκοπία θα ήταν για τους Έλληνες ο βολικότερος δρόμος.

Σχεδόν το 80% των δανείων προέρχονται από το εξωτερικό. Επομένως, αν γινόταν αναδιάρθρωση του χρέους οι ίδιοι οι Έλληνες θα έβγαιναν σχετικά ‘ατσαλάκωτοι’.

http://tvxs.gr/node/63896/381222

Δεν τα λέω εγώ,το λέει η γερμανική financial times.

Πατριωτικό είναι να πάρεις τα λεφτά από τις συντάξεις των παππούδων και των γιαγιάδων και να τα δώσεις στους μεγαλοτραπεζίτες του εξωτερικού?

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE TSOLAKIDI ESI KE I OMADASOY ASEMAS ISIXOYS

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Έχει ο ΘΕΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Mια γεύση απο την ιδεολογία

http://www.zoomnews.gr/?p=43281

Ανώνυμος είπε...

o 8eos exei emeis dn exoume....

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργός του μνημονίου? Πρωθυπουργός της ανεργίας, Πρωθυπουργός της αναβάθμισης της γενιάς των 700 ευρώ σε γενιά των 590, Πρωθυπουργός της υπανάπτυξης, Πρωθυπουργός της πετσοκομμένης σύνταξης, Πρωθυπουργός του ΦΠΑ... θέλει κι άλλα?

Τακτική γνωστή: κινδυνολογία. Ή τα χάνεις όλα ή παίρνεις τα μισά και λες και ευχαριστώ.

...Όχι, δεν τα ισοπεδώνω όλα, κάνει και κάποια καλά, αλλά όχι και να τον ευχαριστούμε κιόλας για τους παραπάνω τιμητικούς τίτλους.

ΥΓ: Ο άλλος από Πρωθυπουργός της χρεωκοπίας όπως πάει θα γίνει Πρωθυπουργός της φάπας.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε ΛΣ!
Μας βομβαρδίζουν τα παλιοκάναλα με τραγικά νέα τύπου "θα ανέβει το ΦΠΑ στο 25%", "θα κοπεί ολόκληρος ο 13ος κ 14ος μισθός", "θα δουλεύουμε μέχρι τα 70%" και μετά μας δίνουν 23% φπα, 200 ευρώ επίδομα άδειας, δουλεύουμε μέχρι τα 65 και ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ!!! Ορίστε το καλό ΠΑΣΟΚ, δε μας τα πήρε όλα ...ΑΚΟΜΑ!!!

Δε μας είπαν όμως, ο Τόλης και ο κάθε Τόλης τα έδωσε πίσω τα χρωστούμενα? Οι μεγαλοοφειλέτες πλήρωσαν το ΦΠΑ που χρωστάνε? Τα λαμόγια που έφαγαν δις και δις τα βρήκαν? Τι έγινε με τον Ψωμιάδη της ΑΣΠΙΣ και τον άλλο της Express Service? Και πόσοι ακόμα μεγαλοκαρχαρίες...

Από εκεί θα πλήρωναν τους μισθούς κύριε Τσολακίδη! Όχι από τις τσέπες του ελληνικού λαού!

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!

Το Προφίλ μας