Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Συνάντηση του Νομάρχη Κοζάνης με τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών

Με τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών, που προετοιμάζεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Βελβεντού, συναντήθηκε ο Νομάρχης Κοζάνης, Γιώργος Δακής, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2010, κατά την επίσκεψή που πραγματοποίησε στο Βελβεντό. 
Ο Νομάρχης Κοζάνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επικεφαλής της αποστολής και με τις αθλήτριες της ομάδας, να ενημερωθεί για την πορεία της ομάδας, να τους συγχαρεί και να τους ευχαριστήσει που επέλεξαν το Νομό Κοζάνης και το Βελβεντό, ως τόπο προετοιμασίας τους. 
Ο αρχηγός της αποστολής ευχαρίστησε τον κ. Δακή και εξέφρασε την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό των μελών της Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου για την άριστη φιλοξενία και τις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις 
Ο Νομάρχης Κοζάνης, Γιώργος Δακής ευχήθηκε καλή επιτυχία στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011, και πρόσφερε αναμνηστικά και δώρα σε όλα τα μέλη της αποστολής.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Unfair…

Το βράδυ της Τρίτης στο «Μετόχι» ο νομάρχης Κοζάνης και οι συνεργάτες του παρέθεσαν δείπνο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των γυναικών, η οποία προετοιμάζεται στο Βελβεντό. Με τη συμβολή και τη φιλοξενία του Δήμου, ο οποίος φροντίζει για τα πάντα. Και, όμως, ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου όχι μόνο δεν ενημερώθηκε σχετικά, αλλά ούτε καν κλήθηκε στην εκδήλωση, όπως μας έλεγε χθες! Μάλιστα, και οι παράγοντες της Εθνικής Γυναικών αντιλήφθηκαν τι συνέβη και αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν (όπως μάθαμε από άλλη…ποδοσφαιρική πηγή) να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στη δημοτική αρχή του Βελβεντού χθες το βράδυ, σε άλλη εκδήλωση! Μάλλον έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στη Νομαρχία…

ΠΑΝ.

Για την αντιγραφή από τον "Π.Λ."

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ME ALLA LOGIA O DAKIS KAI TA TSIRAKIA TOU PIRAN THN APANTHSH APO THN ETHNIKI. MPRAVO!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος Νομάρχης - υποψήφιος Περιφερειάρχης,
θα υπήρχε ΣΗΜΕΡΑ Αθλητικό Κέντρο του Βελβεντού ??????????

Τώρα αν ΣΗΜΕΡΑ τρώγονται μεταξύ τους.........
"άλλου παπά ευαγγέλιο" !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΝΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΟΤΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Mανώλης Στεργίου: Απάντηση σε σχόλιο της στήλης «Ευθυβολίες»
Αγαπητέ Ευθύβολε,
Για να μην αιωρούνται εντυπώσεις μετά το χτεσινό σχόλιό σας στις «Ευθυβολίες», θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:
Η απουσία μου από την συνάντηση που οργάνωσε η Νομαρχία Κοζάνης με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών την Τρίτη 10/8 το βράδυ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού, οφείλεται απλά και μόνον στο ότι δεν ειδοποιήθηκα, ούτε προσκλήθηκα στην εκδήλωση. Ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου από το Αθλητικό Κέντρο,


Δεν συνέβη κάτι άλλο. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα κι εγώ για την επίσκεψη του Νομάρχη κ. Δακή, του Αντινομάρχη κ. Σόκουτη και του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Μαργαρίτη, η οποία μεταδόθηκε από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στην οποία αναφέρεστε. Και προφανώς η απουσία μας δεν είναι αστοχία του Δήμου μας, πολύ περισσότερο προσωπική δική μου.

Εξάλλου ο Δήμος Βελβεντού όλα αυτά τα χρόνια ανέδειξε τη φιλοξενία μεγάλων ομάδων στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο ως μια σημαντική δραστηριότητα προσφοράς στον Αθλητισμό αλλά και ταυτόχρονης προβολής του Βελβεντού.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την επόμενη μέρα, Τετάρτη 11/8 οι αθλητικοί παράγοντες της ίδιας της Εθνικής Ομάδας με προσκάλεσαν προσωπικά σε μια μικρή τελετή για να ευχαριστήσουν στο πρόσωπό μου το Δήμο και τους συνεργάτες μου για την όλη φιλοξενία. Σε εκείνη βεβαίως και παραβρέθηκα για να τους ευχαριστήσω για την τιμητική επιλογή του οργανωμένου Σταδίου μας για την προετοιμασία τους και έδωσα εξ ονόματος του Δήμου συμβολικά αναμνηστικά δώρα στους φιλοξενούμενους, αθλήτριες και παράγοντες, όπως βεβαίως συνηθίζουμε να κάνουμε με όλες τις ομάδες που προτιμούν το Στάδιό μας τα τελευταία 6 χρόνια.

Ανάμεσα στα δώρα μας ήταν βεβαίως και νοστιμότατα ροδάκινα και νεκταρίνια Βελβεντού.

Σας ευχαριστώ.

Μανώλης Στεργίου
Δήμαρχος Βελβεντού

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Στεργίου
τα νοστιμότατα ροδάκινα και νεκταρίνια Βελβεντού .....
τα δώσατε.........
για να τα φάνε ή να τα πετάξουν σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ???????

Ανώνυμος είπε...

Mallon pame se enan skliro proeklogiko agona kai o kyrios Dakis kai oi symbouloi tou deixnoyn ti symperifora tous apo twra. Proeklogikes emfaniseis xoris logo. Min agxoneste. O kosmos katalabainei. Den einai xazos.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν έχουμε δουλειές να ταΐσουμε τις οικογένειές μας με το αν κάλεσε ο Δακής τον Στεργίου νομίζετε θα ασχολούμαστε ε?

Π.Π ασχολήσου επιτέλους με καμία σοβαρή είδηση που να ενδιαφέρει τον λαό,μην κάνεις την κουτσομπόλα των κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Aν δεν το εχεις προσέξει, όχι μόνο τώρα, αλλά διαχρονικά, υπάρχει σε εφημερίδες μια στήλη των παραπολιτικών. Παρα-πολιτικών...(βλεπεις πως απαντω και σε υβριστικα σχολια)


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

QUIZ: Ποια υπηρεσιακά αυτοκίνητα ήταν στο παρκιγκ της "πίσω" πόρτας στο ΜΕΤΟΧΙ την Τρίτη το βράδυ;
Κάποιοι αδικούν τους εαυτούς τους χωρίς να το γνωρίζουν, κρίμα.

Το Προφίλ μας