Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Αιανής


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος κύκλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αιανή. Το πλούσιο πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 20/08 με συναυλία από την «Χορωδία Έντεχνου Λαϊκού Τραγουδιού» του Δήμου Αιανής, η οποία για ακόμα μία φορά μάγεψε τον κόσμο με τα μελωδικά τραγούδια της και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε δίνοντας το πιο ζεστό του χειροκρότημα στους χορωδούς και στο μαέστρο Γιώργο Φτάκα. 



Το Σάββατο 21/08 άνοιξε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων  «ΑΙΑΝΙΩΤΙΚΑ 2010» που διοργάνωσαν σε συνεργασία φέτος ο Π.Μ.Σ. Αιανής «Η Πρόοδος» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Αλιάκμων» Αιανής ,με λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα του Ηλία Πίγκα, του Κώστα Βουτυρά και την Πανωραία. Το κοινό έδωσε δυναμικό «παρόν» και στήριξε τους Συλλόγους. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΙΑΝΙΩΤΙΚΑ 2010» συνεχίστηκαν την Κυριακή 22/08 με δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Αιανιώτη Παναγιώτη Πάλλα, χαρίζοντας μια υπέροχη βραδιά στο κοινό που κατέκλυσε το προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αιανής. Κ   ατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Στέφανο Μπούκο, με ειδική πλακέτα η κα Στέλλα Γκουρτζιούμη, για την πολύχρονη προσφορά της στην διάσωση, διάδοση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και μουσικής παράδοσης της Αιανής. 

Την Δευτέρα 23/08 όσοι βρέθηκαν στην Αιανή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Θεατρική παράσταση του Π.Μ.Σ. Αιανής «Η Πρόοδος» με το έργο «Οι Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη. Οι ηθοποιοί απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της Αιανής.
Την Τρίτη 24/08 πάνω από 2.000 άτομα, δημότες και επισκέπτες φίλοι της Αιανής βρέθηκαν στον Υπαίθριο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής στον «Κήπο με τα γλυπτά» για να δουν το ολόγιομο φεγγάρι, με θέα τη λίμνη, στην λαμπρότερη πανσέληνο του χρόνου και να ακούσουν τα τραγούδια από το μουσικό συγκρότημα «Εμείς και Εμείς» από το Ωδείο Βελβεντού και τον Λαρισαίο Χρήστο Παπαγεωργίου με την μουσική σύνθεση «Μνήμες». Το κοινό τραγούδησε μαζί τους, τόσο χαμηλόφωνα όσο να ακουστούν και τόσο δυνατά όσο να συμπαρασταθούν. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γ.Γ. της Π.Δ.Μ. κος Κίρκος Γιώργος.
Ο δεύτερος κύκλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα κλείσει στο Τ.Δ. Ρυμνίου του Δήμου Αιανής την Παρασκευή 27/08 συναυλία με την «Χορωδία Έντεχνου Λαϊκού Τραγουδιού» του Δήμου Αιανής και το Σάββατο 29/08 το 2ο Ρυμνιώτικο Αντάμωμα, δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Στράτου Βήτα, που διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ρυμνίου.                                          
Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

telos epoxis gia kapious irones lemokontorous.NTOYYYYYYYYYYYYYYYYY

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε εσεις στο aivres, δεν μπορουσατε εκτος απο τις εκδηλωσεις της αιανης να αναρτήσετε και κατι για την χθεσινη εκδήλωση στα σερβια?
Αλλα θα μου πείτε μηπως και παρεβρεθήκατε?
Πιθανοτερο ειναι να βρισκόσασταν στν αιανη παρα στα σερβια.
και μετα τεκμαίρεστε πως κόπτεστε για τον τόπο...

Ανώνυμος είπε...

1. Αφού τις εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής πλήρωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί συμπεριλαμβάνονται στα Αιανιώτικα 2010;

2. Δήμαρχε Αιανής, φκιάξε κι εσύ ένα μπλογκ να ακούγονται οι τοπικές φωνές -το μπορείς, δεν είναι αργά, αλλά δεν ξέρουμε αν πράγματι το θες!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ, ΠΑΝΤΩΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ PASSWORDS ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

exi kai dio papagalakia apo to top pou voi8ane

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολές...!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

"Αφού τις εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής πλήρωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί συμπεριλαμβάνονται στα Αιανιώτικα 2010;"


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. Η κ.ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ κ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ( ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΑΝΗΣ ΤΑ ΕΤΗ 1996-1997)ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ "ΜΝΗΜΕΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΠΟΥ AΠΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΕΣ(ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ) ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΙΩΤΙΚΑ.
ΑΙΑΝΙΩΤΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΜΣ ΑΙΑΝΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ(ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΣΗΣ.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ.
Ο.Κ.;

Ανώνυμος είπε...

Και αν ήταν ο Παπακωνσταντίνου, ακόμα καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΜΣ Αιανής είναι μία ομάδα ατόμων που στηρίζεται οικονομικώς στο Δήμο Αιανής. Οπότε όταν βλέπουμε ΠΜΣ να διαβάζουμε Δήμος.

Αν δεν είναι έτσι, ας μας πει ο ΠΜΣ πόσα έδωσε φέτος στους μουσικούς, σκηνοθέτες κλπ από το δικό του ταμείο (χωρίς να του τα δώσει πρώτα ο Δήμος Αιανής)!

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν μόνο αυτό που λες φίλε δεν θα υπήρχε σαν σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια. Προφανώς υπάρχει κάτι πολύ πιο βαθύ από αυτό που λες.
Τα αρχαία και βυζαντινά, το Αρχαιολογικό Μουσείο, Η Χορωδία, Το Θέατρο, Το πάρκο είναι 5 διαμάντια για την Αιανή. Έχω την αίσθηση ότι οι ντόπιοι τα απαξιώνουν αρκετά, οι μελλοντικοί συνδημότες τα καλοβλέπουν και λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά εκτιμούν την αξία τους. Είναι σαν να έχεις θησαυρό μες στα πόδια σου και να μην τον βλέπεις

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕ ΟΛΑ . ΦΙΛΕ 9:31 ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μάτια έχετε, ανοικτά είναι? Θα τον είχατε προπολού αξιοποιήσει. Τώρα όσα ψαλίδια και να πάρετε....άδικος κόπος. Μήπως δεν φταίνε μόνο οι άλλοι, αλλά και εσείς λίγο?

Ανώνυμος είπε...

Έστειλα σήμερα το μεσημέρι ένα σχόλιο σε σχέση με τα παπαγαλάκια που έγραψε ο φίλος 3.03 μ.μ. Παρά το γεγονός ότι δημοσιεύσατε μεταγενέστερα σχόλια το δικό μου παραμένει άφαντο!
Το ίδιο συνέβη με 2 σχόλια μου και στο θέμα " Δήμος Αιανής: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2010 ". Όταν έστειλα για να διαμαρτυρηθώ με ενημερώσατε ότι το ψάχνετε και ότι δεν έγινε από πρόθεση. Το δέχτηκα καλοπροαίρετα, αλλά μετά το σημερινό περιστατικό τείνω να πιστέψω ότι δημοσιεύετε επιλεκτικά σχόλια, υβριστικά ή μη, και ταυτόχρονα προστατεύετε συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχετε ακόμη το χρόνο (αρκεί να έχετε και τη διάθεση) να με διαψεύσετε και να με αναγκάσετε να σας ζητήσω συγνώμη. Ειδάλλως, ενημερώστε τους φίλους του μπλογκ ως προς την επιλεκτική δημοσίευση των εκάστοτε παρεμβάσεων. Ευελπιστώ και περιμένω τη δημοσίευση και των 3 σχολίων μου που περιέργως παραλείφθηκαν.

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας!!!

ai-vreS είπε...

Ανώνυμε 12.32 το σχόλιο για τα παπαγαλάκια μπήκε (αν και δεν καταλάβαμε σε ποιους αναφέρεσαι). Το επόμενο που μιλούσε για κάποιους που τα παίρνουν δεν μπήκε διότι θεωρήσαμε ότι είναι πολύ βαρύ.

Το ψάξαμε εκείνο που λές με το Χάρη (ή κάτι τέτοιο) στα e-mail μας και δεν υπάρχει τίποτα.
Να εξηγούμαστε: συμβαίνει πολλές φορές να στέλνονται ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα σχόλια. Σε περιπτώσεις τέτοιες μπορεί κάποια να χάνονται. Θα ήθελες να το ξαναστείλεις;

Ανώνυμος είπε...

Όχι, ευχαριστώ!
Κατάλαβα πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

to idio epa8a ke ego.ke pleon pistevo oti mas logokrinoun .iper alon NTOUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ανώνυμος είπε...

giati enoxlise kapion to papagalaki NTOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 Μ.Μ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Π.Μ.Σ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥ...το καινούργιο σύνθημα...!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 29 Αυγούστου 2:50 μ.μ.,
Στην αρχή το πήρα καλοπροαίρετα. Είπα συμβαίνουν αυτά. Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ωμή λογοκρισία. Δημοσιεύονται πολύ πιο προκλητικά και υβριστικά σχόλια εδώ μέσα, αλλά προφανώς οι διαχειριστές έχουν μια "ιδιαίτερη" ευαισθησία στην κριτική προς τον μορφωμένο και δουλευταρά.
Βασική ένδειξη για αυτά που λέω είναι ότι έκαναν γαργάρα στο τελευταίο σχόλιο μου στο εξής θέμα:
http://ai-vres.blogspot.com/2010/08/blog-post_5477.html

ai-vreS είπε...

Ωμή 1.56;;;
Κριτική στους αιρετούς; Ναι. Καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη; ΟΚ. Παίρνουμε κι εμείς θέση; Βέβαια. Πού είναι το πρόβλημα δεν καταλάβαμε...
Το σχόλιο που "κάναμε γαργάρα" το έστειλες χθες το βράδυ στις 11.56. Δεν προλάβαμε να ασχοληθούμε, αφού βρισκόμαστε στις δουλειές μας.

Για την ταμπακιέρα:
θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος Αιανής όντως είναι "μορφωμένος" (για δες λίγο και παραπέρα τι γίνεται με τους δημάρχους που δεν μπορούν να αντιληφθούν το κείμενο που διαβάζουν -λόγια δικά του(ς)- και βαριούνται να διαβάσουν τα τεχνικά δελτία που τους αποστέλλουν κάτι 'ασήμαντοι' φορείς όπως το ΚΕΠΕ που αναφέρονται 'μόνο' στην υγεία των δημοτών τους)
και
όντως είναι "δουλευταράς" (κάνε καμιά βόλτα από το Δήμο μας για να δεις τι εστί ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ, όταν το τεράστιο έργο της οκταετούς θητείας του παρόντος δημάρχου περιορίζεται στην αλλαγή του συστήματος ύδρευσης- κι αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα... εντωμεταξύ στο Πολύρραχο πίνουν νερό με νιτρικά εδώ και 5 χρόνια),
χαρακτηρισμοί που εσύ τους αποδίδεις κοροϊδευτικά, αλλά εμείς τους βλέπουμε με τα κυάλια...

Εν ολίγοις το να παραδέχεσαι έναν άνθρωπο που ενημερώνεται, αντιδρά, θέλει τη διαφάνεια, απαντά ακόμα και σε ανώνυμους, γνωρίζει να μπαίνει στο Ίντερνετ (...γιατί στις μέρες θέλει εξαιρετικές ικανότητες γι' αυτό...)οργανώνει δημόσιες συγκεντρώσεις απολογισμού
(με την ευκαιρία ξέρεις πότε ήταν ο τελευταίος δημόσιος απολογισμός στο Δήμο μας;;; ΠΟΤΕ! Δεν έχει γίνει ποτέ!!!),
δεν είναι και κανένα έγκλημα.

Πιστεύουμε ότι ο Τζέλλος αποδείχθηκε κεφάλαιο για το Δήμο Αιανής. Και πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμα από όποια θέση επιλέξει.

Άποψή μας.
Δεκτές και οι αντίθετες.

Ανώνυμος είπε...

NTOUUUUUUUUU POU INE TO SXOLIO LOGOKRITES NTOUUUUUUUUUUUUU

Ανώνυμος είπε...

Κριτική στους αιρετούς; Ναι. Καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη; ΟΚ. Παίρνουμε κι εμείς θέση; Βέβαια. Πού είναι το πρόβλημα δεν καταλάβαμε...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ BLOG ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΑ;

θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος Αιανής όντως είναι "μορφωμένος"
ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ Τ.Ε.Ι.! ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗ; Ε, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΗΣ!

όντως είναι "δουλευταράς"
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ!

Εν ολίγοις το να παραδέχεσαι έναν άνθρωπο που ενημερώνεται, αντιδρά, θέλει τη διαφάνεια, απαντά ακόμα και σε ανώνυμους, γνωρίζει να μπαίνει στο Ίντερνετ (...γιατί στις μέρες θέλει εξαιρετικές ικανότητες γι' αυτό...)οργανώνει δημόσιες συγκεντρώσεις απολογισμού δεν είναι και κανένα έγκλημα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΛΟΓΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ , ΠΟΥ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΥΠΕΡΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

Πιστεύουμε ότι ο Τζέλλος αποδείχθηκε κεφάλαιο για το Δήμο Αιανής. Και πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμα από όποια θέση επιλέξει.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.

ai-vreS είπε...

Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:
- η ανωνυμία των μπλογκς είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη - εκτενής συζήτηση έχει γίνει πολλάκις στο παρών ιστολόγιο

- η άποψή μας για το Δήμαρχο Αιανής δεν αλλάζει επειδή βρέθηκε κάποιος/κάποιοι που με ειρωνικά σχόλια του επιτίθενται χωρίς επιχειρήματα

- τηλέφωνο δεν μας πήρε κανείς για να μάθει ποιος γράφει τα σχόλια, περισσότερο δε ο κ. Τζέλλος, τον οποίο δεν γνωρίζουμε προσωπικά

- για τα ειρωνικά προς εμάς "χωρίς πολιτικό υπόβαθρο", "δεν προλαβαίνατε να ασχοληθείτε", "με τη δική σας λογική" κλπ κλπ δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Είναι ενδεικτικά του ανθρώπου που τα γράφει, προς κάποιους που τον "φιλοξενούν"

- υπάρχουν χιλιάδες ιστολόγια εκεί έξω. Ένα κλικ είναι. Κάντο.

Ανώνυμος είπε...

-Συμφωνώ για το θέμα της ανωνυμίας. Το ανέφερα γιατί εσείς γράψατε "απαντά ακόμα και σε ανώνυμους". Φυσικά και θα απαντά και σε ανώνυμους από τη στιγμή που αποφασίζει να συμμετέχει στο διάλογο του blog.

-Καλά κάνετε και δεν αλλάζετε γνώμη, δικαίωμα σας είναι. Η σταθερότητα στις απόψεις είναι σημαντική, αλλά και η απολυτότητα επικίνδυνη. Η προσωπική μου γνώμη, αν σας ενδιαφέρει, είναι πως δεν αρμόζει η αδιαλλαξία σε προοδευτικούς ανθρώπους όπως θεωρώ ότι είστε. Αν σταματήσετε να είστε δογματικοί υπέρ του κ. Τζέλλου και ξαναδιαβάσετε τα σχόλια θα βρείτε μια χαρά επιχειρήματα. Μην τα μηδενίζουμε όλα. Τέλος, θα έπρεπε να σας προβληματίσει ο μεγάλος αριθμός παρεμβάσεων και σχολίων εναντίον του κ. Τζέλλου.

-Αν ισχύει αυτό που λέτε, τότε θα πρέπει να "μαζέψετε" το παπαγαλάκι που το διατυμπανίζει δημοσίως και με καμάρι. Σας εκθέτει ανεπανόρθωτα.

-Δεν ήταν ειρωνικά σχόλια, σας διαβεβαιώ. Βασιζόμενος στα γραφόμενα σας έκανα κάποιες διαπιστώσεις. Θα μπορούσατε να ζητήσετε διευκρινήσεις. Δεν το κάνατε, όμως, και προτιμήσατε να μου επιτεθείτε. Κάτι που δε συνάδει με τους στοιχειώδεις κανόνες "φιλοξενίας".

-Ευχαριστώ για την επισήμανση. Γνωρίζω πόσα ιστολόγια υπάρχουν και ποια είναι η διαδικασία. Θέλω να πιστεύω ότι η τελευταία φράση είναι προϊόν εκνευρισμού και όχι προτροπή να σταματήσω να διαβάζω και να συμμετέχω στο blog σας.

Στη διάθεση σας.

Ανώνυμος είπε...

ston 4.36
katantas geleios me tetoio misos pou exeis..
xalarose ligo kai asxoleisoy me ton eafto sou giati kapoio provlima tha iparxei..
pote re tha evlepes tin aiani na proxoraei??o tzellos katafere polla,tin pige ena vima mprosta, to gipedo einai sxedon etoimo,i anaplasi tis aianis sinexizei,to kleisto gimnastirio oloklironete sintoma,oi meletes proxorane kai ta oikonomika tou dimou simorfononte..
tha ithela na eixes oxi tin eksipnada tou kai tin oreksi tou gia doulia(giati den eisai aksios),tin kathari psixi tou eprepe na exeis alla pou tetoia tyxi..
mas aidiases me oles tis paremvaseis sou,parto xampari,kaneis polemo anithiko kai de se tima afto..
den eisai anonymos (giati alloy kai alloy grafeis eponyma), varetos eisai kai xoris ousia!!!!

Ανώνυμος είπε...

kozan.gr:
«Ένας δήμαρχος δεν μπορεί να κλείνει το τηλέφωνο στους συμβούλους»-Δριμεία κριτική στον δήμαρχο Αιανής κ. Γιώργο Τζέλλο από δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του
Αποκλειστικά πλάνα kozan.gr
- Δριμεία κριτική στον δήμαρχο Αιανής κ. Γιώργο Τζέλλο από τους πρώτους σε ψήφους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του κ. Μαυροδήμο και Σιδηρόπουλο.

Υπάρχει και βίντεο

Ανώνυμος είπε...

Από πότε η κριτική με επιχειρήματα χαρακτηρίζεται μίσος; Μήπως από τότε που αγνοείς τη λέξη επιχείρημα και ασχολείσαι μόνο με την ΥΠΟΤΑΓΗ;
Όντως πρέπει να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, χρειάζομαι γιατρό. Έχω πρόβλημα! Έχω αλλεργία στους υποταγμένους αυλοκόλακες, στους προδότες, στα "σκουπίδια".
Η Αιανή προχώρησε. Περισσότερο από ένα βήμα. Προχώρησε 21 χιλιόμετρα. Αυτό που η Κοζάνη δεν κατάφερε τόσα χρόνια με όλους αυτούς τους ανεπαρκείς που εξουσίαζαν στην Αιανή, το κατάφερε φέτος χάρη σε ένα προδότη. Τελικά βρήκαν τη φόρμουλα!
Μα πως θα μπορούσα να έχω την εξυπνάδα του και την όρεξη του για δουλειά, αφού καταλήξαμε ότι είναι μορφωμένος και δουλευταράς. Όσο για την καθαρότητα της ψυχής, εδώ γελάνε και οι πέτρες.
Αφού αηδίασες σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου.
Αφού ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις ποιος είμαι γιατί δεν το γράφεις να το μάθουν και οι υπόλοιποι; Πάλι ψέματα Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η; Θα σε μαλώσω!

Για ρίξε μια ματιά στο σχόλιο του φίλου 8:35 μ.μ. μπας και καταλάβεις τίποτα. Αυτοί που τον έκαναν μάγκα και τον έβγαλαν Δήμαρχο, κάτι παραπάνω θα ξέρουν, δε νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί έχασαν τα ηνία και στράφηκαν εναντίον του. Όταν αυτοί μαζί με αυτόν τα έκαναν ήταν καλά.Τώρα που είναι στην απέξω υπάρχει πρόβλημα.Έτσι σιγά σιγά να αρχίσουν τα άπλυτα να βγαίνουν στην φόρα, να μαθαίνει και ο κόσμος την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

3.40 μμ. Ksekola giati se varethikame.eisai kai astoixiotos,afta einai ta epixeirimata sou?
Zito pou kaikane me esena stin aiani.o anthropos teleiose panepistimio,didaske sta tei kai sta eforiaka-logistika einai apo tous kaliterous. Douleftaras einai,tou to anagnorizoume. Esi pantos prepei na eisai kai poli argosxolos,se ola ta themata anakatevesai

Ανώνυμος είπε...

Ki oso gia to 8:35 kala tous ekane tous axaristous etsi pou tou ferthikan,poly oraia tous ta eipe xthes ston apologismo.

Ανώνυμος είπε...

Να δεις ο κόσμος τι θα κάνει σε όλους αυτούς στις προσεχείς εκλογές...!

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε λίγε που θα μου πεις και να ξεκολλήσω! Αν εσύ βαρέθηκες εμένα τότε τι να πουν όλοι οι άλλοι για σένα; Νομίζεις ότι είναι εξυπνάδα να γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες για να μην καταλάβουμε ποιος είσαι; Αποτυχημένη προσπάθεια! Αν εγώ είμαι αργόσχολος τότε το ίδιο είσαι και συ γιατί μεταξύ μας γίνεται ο διάλογος (αν και τυπικά δεν θεωρείται διάλογος ο ένας να γράφει μπούρδες και ο άλλος να απαντά με επιχειρήματα. Αλλά ο καθένας συμμετέχει σε μια δημόσια κουβέντα με όσα εφόδια έχει. Δεν μπορώ να σου προσάψω κάτι γιατί πολύ απλά μέχρι εκεί φτάνεις).

Φίλε 10:47, συμφωνώ μαζί σου ότι όλοι τους πρέπει να τιμωρηθούν για την ανοχή που έδειξαν και τον άφησαν να κάνει ότι γουστάρει. Ωστόσο, δε φέρουν όλοι την ίδια ευθύνη για το ξεπούλημα της Αιανής. Αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη ενός και μόνο ανθρώπου. Άλλωστε, έχω επανειλημμένα και δημοσίως τοποθετηθεί υπέρ της νέας υποψηφιότητας του κ. Τζέλλου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το γέλιο που θα πέσει το έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία!

Ανώνυμος είπε...

Opa zoristikame tora kai xanoume ton elegxo?ante kai xaneis xrono me to na sxoliazeis edo,se perimenoun kai alla themata gia sxoliasmo,aporo omos pos ta prolavaineis ola,exeis dikio prepei na eisai poli drastirios telika.esena eprepe na eixame dimarxo.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλους, όχι μόνο σε αυτόν, αλλά σε όλους!
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ξεπούλημα της Αιανής. Αυτό ακούγετε σαν καραμέλα. Το γεγονός με την ιστορική έδρα είναι από τα καλύτερα που μπορούσε να συμβεί στην Αιανή. Έτσι ως έχουν τα πράγματα, δεν υπήρχε περίπτωση ένας Δήμος με ούτε 4000 κατοίκους, να παρέμενε Δήμος. Δεν υπάρχει πιο σαφές από αυτό. Ο κόσμος να γυρνούσε ανάποδα. Πίσω από όλα τα συνθήματα αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Ο κόσμος το έχει καταλάβει, οι αιρετοί το έχουν καταλάβει ακόμα και αυτοί οι γραφικοί που ακόμα λένε τα δικά τους το έχουν καταλάβει. Είναι απλό το θέμα , κάποιοι θα χάσουν προνόμια, εξουσία, χρήμα, θέσεις κτλ. και φαγώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα επικρατήσει. Όσο για το γέλιο που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία μπορεί να κάνει κράτει μέχρι τις απόκριες και τώρα να δείξει τώρα την δέουσα σοβαρότητα στις επιλογές της.

Ανώνυμος είπε...

Που το είδες το ζόρισμα και την απώλεια του ελέγχου Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η μου; Αν εννοείς το "λίγε" δεν είναι απόρροια κάποιου ζορίσματος, είναι απλούστατα ο πιο ταιριαστός προς το πρόσωπο σου χαρακτηρισμός! Φρόντισε να τον συνηθίσεις. Εγώ προλαβαίνω γιατί σαν ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι καθορίζω μόνος μου τις ώρες που θα δουλεύω και επιπλέον πληρώνομαι από και για τις ικανότητες μου. Εσύ, από την άλλη, σαν δημόσιος λειτουργός (πανάθεμα σε) που σε πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν πρέπει να απαντήσεις στο γιατί όλη μέρα σχολιάζεις στα blogs και δεν κάνεις έστω και τυπικά καμιά δουλειά; Μήπως ξέχασες τι σημαίνει πραγματική δουλειά τόσα χρόνια στο βόλεμα και στις έτοιμες ζεστές καρέκλες;
Μπερδεύτηκες Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η μου; Σου επαναλαμβάνω ότι εγώ ξέρω ποιος είσαι ενώ εσύ όχι. Μάλλον εσύ, λοιπόν, άρχισες να ζορίζεσαι και να χάνεις τον έλεγχο Ε Ξ Υ Π Ν Ο Υ Λ Η!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΙ ΒΡΕΣ..... ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ///ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

...και τα κοκκόρια συνεχίζουν...!

Ανώνυμος είπε...

De sou ti dinei na ginesai toso gelios?xthes to vradi pou egrafes oles aftes tis vlakeies oti kai kala sou apantouse o dimarxos,aftos itan se dimotiko simvoulio,na mas trelaneis thes???mas kseneroneis giafto SINELTHE leo ego.Vres noima sit zoi sou giati me afta pou asxoleisai tora,se xazepsan.. Pros ai-vres:giati ton afinete na kseftilizetai?mporousate na ton parapempsete apo tin arxi stin anartisi sas gia to dimotiko simvoulio oste na min kanei tetoies gafes

Ανώνυμος είπε...

Ρε ούφο απέδειξε μας οτι συνομιλούσες με το δήμαρχο την ώρα που ήταν στο συμβούλιο και τότε θα σε παραδεχθούμε. γελίε ε γελίε..

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο από τα σχόλια μου τα χτεσινοβραδυνά έγραψα ότι μου απαντούσε ο Δήμαρχος Ε Ξ Υ Π Ν Ο Υ Λ Η μου; Πάλι μπερδεύτηκες; Δες κάποια αποσπάσματα από τα σχόλια μου για να καταλάβεις τη γκάφα σου:
-"Μα πως θα μπορούσα να έχω την εξυπνάδα του και την όρεξη του για δουλειά, αφού καταλήξαμε ότι είναι μορφωμένος και δουλευταράς."
-"Αυτοί που τον έκαναν μάγκα και τον έβγαλαν Δήμαρχο, κάτι παραπάνω θα ξέρουν, δε νομίζεις;"
-"Άλλωστε, έχω επανειλημμένα και δημοσίως τοποθετηθεί υπέρ της νέας υποψηφιότητας του κ. Τζέλλου."
Τώρα που τα ξαναδιάβασες δε θεωρείς ότι αν πίστευα ότι μιλάω με τον ίδιο θα του απευθυνόμουν σε δεύτερο ενικό ή το πολύ σε δεύτερο πληθυντικό από ευγένεια; Όσο για το Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η Σ έχει συμβολική σημασία και χαρακτηρίζει την μικρή ομάδα ανθρώπων (αυτό το 5% που ανέφερα και σε χτεσινό σχόλιο) που ανήκουν στο στενό του κύκλο και παίρνουν γραμμή να τον υπερασπίζονται στα διάφορα blogs. Σ'αυτή τη μικρή κλίκα προφανώς ανήκεις και συ και γνωρίζοντας τη πρακτική του να απαντά ως ανώνυμος, μπερδεύτηκες και καταλάθος τον "έδωσες" στεγνά.
Αφού σε δυσκολεύουν αυτά τα πράγματα και συνεχώς τα θαλασσώνεις γιατί δεν τα παρατάς Ε Ξ Υ Π Ν Ο Υ Λ Η μου;

Ανώνυμος είπε...

Kathe fora me kaneis na pistevo olo kai perissotero oti exeis poli megalo provlima,tha arxiso na se lipame telika.

Ανώνυμος είπε...

«Όσο για το Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η Σ έχει συμβολική σημασία .....»

Τι λες;... Έξυπνε. Το στρίβεις τώρα. Πονηρέ!

Τι νόμιζες ότι δεν θα έκανες κάποια στιγμή το λάθος;
Το έκανες λοιπόν. Τώρα υπάρχουν αποδείξεις και για τους δύσπιστους , ότι ο Δήμαρχος μόνο στη φαντασία σου ασχολείται με εσένα , ενώ εσύ εδώ και τρεις μήνες τον συκοφαντείς συνέχεια.

Τώρα, αφού έδωσες το δικαίωμα, θα μάθει όλη η Αιανή για την ανέντιμη συμπεριφορά σου και δε σε σώζει τίποτα.
Εδώ, στην Αιανή, είσαι τελειωμένος.

Κρυφτείς δεν κρυφτείς το ίδιο κάνει.

Τι κακό σου έκανε και βγάζεις τόσο μίσος εναντίον του;
Τόσο θράσος έχεις και φθάνεις να τον αποκαλείς "Προδότη";
ΝΤΡΟΠΗ σου.
Είσαι και "Πασόκος"(;) νέος πανάθεμα σε.
Ε.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Oti na nai les ta exeis mperdepsei teleios

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ μικρός για να με λυπάσαι και σαν άνθρωπος και ηλικιακά.
Ούτε "Πασόκος" είμαι, ούτε νέος.
Έχω όσο θράσος χρειάζεται για να κρίνω κάθε δημόσιο πρόσωπο.
Τελειωμένος είσαι εσύ και όλο το συνάφι σου και θα το καταλάβετε σύντομα. Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα μάθει η Αιανή για την ανέντιμη συμπεριφορά μου.
Αφού αρχίσαμε τα αρχικά ας παίξω με τους όρους σας:
Τ.Κ.

Γιωργος Π.Φτακας είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ AI-VRES,ΣΤΕΙΛΑΜΕ-ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ- ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΑΙΑΝΗΣ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!!!ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;;ΕΠΙΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ-ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.ΓΙΩΡΓΟΣ Π.ΦΤΑΚΑΣ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΑΝΗΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ai-vreS είπε...

Γιώργο, το βίντεο είναι αρκετά μεγάλο 1.5 MB και είναι πολύ βαρύ για να ανεβεί στον blogger. Αν ήταν στο Youtube...

Και το e-mail είναι καλός τρόπος επικοινωνίας, σωστά;

Γιωργος Π.Φτακας είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε το και σε άλλα site.

Το Προφίλ μας