Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δήμος Βελβεντού. Απάντηση σε Δημοσίευμα για Χρέη στο Τ.Π.&Δ.


κτίριο Παπαναστασίου
Αγαπητοί φίλοι, 
Σχετικά με την κατάσταση που δημοσιεύθηκε με τα χρέη των Δήμων προς το Τ.Π &Δ και τις Τράπεζες, στην οποία αναφέρεται και ο Δήμος Βελβεντού με το ποσό των 216.000 €, θα ήθελα να διευκρινίσω, προς ενημέρωση του κοινού, τα εξής: 
1. Ο Δήμος Βελβεντού το 1990 έλαβε έγκριση δανείου από το Τ.Π. &Δ. ύψους 86.000.000 δρχ, δηλαδή περίπου 252.000 €. Το δάνειο δεν αφορούσε τον Δήμο Βελβεντού καθευατόν αλλά το Κληροδότημα Ζήνωνος Παπαναστασίου για την κτιριακή αποκατάσταση και συντήρηση του διατηρητέου κτιρίου επί της Πλατείας Κάννιγος, αριθμ. 17, στην Αθήνα. 
2. Το δάνειο εκχωρήθηκε το 1997 νομότυπα στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΠΑΝΔΟΜΙΚΗ Α.Ε., η οποία έκανε το έργο της αποκατάστασης του διατηρητέου κτιρίου με τον όρο να το εκμεταλλεύεται μέχρι το 2016. Η εταιρεία ανέλαβε την υποχρέωση να αποπληρώνει το δάνειο προς το Δήμο Βελβεντού, που είναι διαχειριστής του Κληροδοτήματος και ο Δήμος αυτόματα καταβάλλει το εισπραττόμενο ποσό στο Τ.Π.&Δ. 
3. Παράλληλα πέρα από την εξόφληση του δανείου, η ΠΑΝΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. καταβάλει στο Κληροδότημα και τα ενοίκια από μίσθωση των Γραφείων, ποσού περίπου 120.000 ευρώ το έτος (τιμές μισθωμάτων 2010). Το ποσό αυτό των ενοικίων, σύμφωνα με τη βούληση του μεγάλου ευεργέτη και διαθέτη του Κληροδοτήματος, του αείμνηστου βελβεντινού Ζήνωνος Παπαναστασίου διατίθεται κυρίως σε υποτροφίες μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου και φοιτητών, μετά από διαγωνισμό που διενεργείται κατ’ έτος στα Σχολεία του Βελβεντού. Τα ποσά είναι 100 € και 120 € το μήνα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα και 200 € το μήνα για φοιτητές. Οι υπότροφοι κατ’ έτος ξεπερνούν τους 50. 
4. Συνεπώς ο Δήμος Βελβεντού όχι μόνο δεν έχει καμιά επιβάρυνση για την δανειακή αυτή υποχρέωση, αλλά έχει και σοβαρά έσοδα που διαθέτει σε υπότροφους βελβεντινούς νέους. Ωστόσο από γραφειοκρατικής άποψης τα έσοδα του Δήμου από το Κληροδότημα Παπαναστασίου δεν αποτυπώνονται στην κατάσταση που δημοσιεύει το Τ.Π.&Δ., διότι αυτό αφορά εσωτερική ρύθμιση του Δήμου και του Κληροδοτήματος, με συνέπεια να εμφανίζεται ο Δήμος με χρέος ενώ δεν ισχύει επί της ουσίας κάτι τέτοιο. 
Βελβεντό 30 Αυγούστου 2010 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία 
Μανώλης Στεργίου 
Δήμαρχος Βελβεντού

106 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Βελβεντού κατάφερε να απομονώσει την κοινωνία του Βελβεντού απο τις εκλογικές διαδικασίες, μόνο και μόνο επειδή το ονειρο του, να είναι για πάντα δήμαρχος δεν εγινε πραγματικότητα. Μέσα στην κοινωνία του Βελβεντού είναι πολλοί οι κάτοικοι που δυσφορούν για αυτή την κατάσταση, να μην μετέχουν σε εκλογικές διαδικασίες και εκτιμούν οτι η απομόνωση θα εχει ολέθρια αποτελέσματα για την πολη τους.
Για όλα αυτά, θεωρούν βασικό υπαίτιο της απομόνωσης τους, το δήμαρχο τους, που απο 1/1/11 θα εχει περισσότερο χρόνο να ασχολείτε με το Lap-Top του λένε, ενω οι 6 δημοτικοί συμβουλοι θα ορισθούν απο αλλού και είναι ξένοι.
Μετά το ξεφούσκωμα της ανεξαρτησίας, οι κατοικοι του Βελβεντού βλέπουν να χάνουν πολλά απο τα οικονομικά οφέλη του Καλλικράτη και βάζουν ενα κρίσιμο ερώτημα στον δήμαρχο τους:
Κι αν ακόμα ο Βελβεντός εμεινε δήμος, θα μπορούσε να αντέξει ανταγωνιστικά τους άλλους μεγαλους δήμους;
--- Σε αυτό το ερώτημα δεν θα απαντήσει καμμιά φορά ο δήμαρχος τους λένε, γιατί το μόνο που τον ενοιαζε ηταν να μείνει στην εξουσία και να είνα δήμαρχος για πολλά χρόνια.
Ο κόσμος του Βελβεντού είναι απογοητευμένος για το μέλλον του, βλέπει πολλά δεινά για την πόλη τους εξ΄ αιτίας της απομόνωσης τους απο τον Καλλικράτη.
Για αυτό, αυτός ο δήμαρχος λένε, θα μείνει στην ιστορία, που ''εθαψε'' το Βελβεντό...

Ανώνυμος είπε...

Gia alloys 4 mines tha ypografei san dimarhos o stergioy.o hronow toy teleionei. 4 mines akoma.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε ευχαριστούμε που κατέστησες σαφές πως ο δήμος μας δε χρωστάει πουθενά.
Μακάρι κι άλλοι δήμαρχοι επίσημα να έλεγαν πόσα χρωστάει ή δε χρωστάει ο εκάστοτε δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Και που δεν χρωστάει πουθενά τι σημαίνει? Να είναι στην απομόνωση η πόλη, επειδή ενας δήμαρχος εχει γούστο να είναι για πάντα δήμαρχος?
Αν εχει ικανότητες, να κατέβει για υποψήφιος για το διευρυμένο δήμο και όχι να οδηγεί την πόλη σε οικονομική απομόνωση.
Χωρίς δική του εκπροσώπηση στο διευρυμένο δήμο, ο βελβεντός θα διοικείται απο άλλους 6, που θα ορισθούν.
Κάποτε πρέπει να καταλάβει ο δημαρχος βελβεντού, οτι ο εγωισμός του εχει τελειώσει και να ξυπνήσει.Να καταλάβει οτι αν του χρόνου, η πόλη υποφέρει, θα είναι εξ' αιτιας του, γιατί
ο διευρυμένος δήμος θα διοικείτε απο τα Σέρβια.
Ηδη, το πολιτικό κλίμα μέσα στο βελβεντό, απο κατοίκους του, σε βάρος του δημάρχου, αρνητικά μεγαλώνει και γίνονται κινήσεις για πολιτικη εκπροσώπηση στις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δε χρωτάει ο δήμος μας είναι το θέμα της ανάρτησης και όχι αν ο Στεργίου κατευθύνει τους Βελβεντινούς. Εγώ εντός θέματος είμαι, εσείς είστε εκτός αγαπητέ.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν κουβεντιάζω με εμπαθείς που δε σέβονται την απόφαση του 96% του πληθυσμού του Βελβεντού και τη θεωρούν "έργο" του Δημάρχου.
Είμαι ον σκεπτόμενο και αποφασίζω μόνο εγώ για τον εαυτό μου και κανένας άλλος.
Με προσβάλετε κύριε και απλά απαξιώνω τα γραφόμενά σας και εσάς τον ίδιο.
Δεν υπάρχετε, όπως δεν υπάρχω κι εγώ για σας παρά βλέπετε ένα και μόνο πρόσωπο πίσω από όλο αυτό! Το πρόσωπο που εσείς για τους λόγους σας θέλετε να χτυπήσετε.
Δεν υπάρχετε αγαπητέ...
Δε σας υπολογίζω, δε σας ακούω και δεν ανοίγω διάλογο μαζί σας, γιατί απλά δεν υπάρχετε!
Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το 96% κύριε εγινε 12% σημερα.Ξύπνα, αν θέλεις να εχεις μια πόλη με πολιτική εκπροσώπηση στο νεο δημο.Σε αρέσει άλλοι να σε διοικούν.
Δεν υπάρχουν εμπάθειες και για κανένα.
Περπάτα μέσα στο βελβεντό και ρώτησε τους κατοίκους σήμερα τι λένε, οτι θέλουν να είναι στις εκλογικές διαδικασίες, για ενα καλυτερο μέλλον τους.
Λένε οτι ο δήμαρχος του, είναι ούτως ή άλλος βολεμένος και οικονομικά δεν εχει πρόβλημα.Είναι εύπορος και ευκατάστατος και εχει διασφαλίσει το μέλλον του.
Ο αγώνας που εγινε ηταν δίκαιος, αλλά δεν απέδωσε.Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι κάτοικοι του βελβεντού θέλουν να είναι στις εκλογικές διαδικασίες με υποψήφιους δικούς του.Ακόμα και να εκλεγεί Βελβεντινός υποψήφιος δήμαρχος, που το θελουν πολύ και τα γύρω χωριά.
Ηδη, πολιτικές κινήσεις για υποψήφιο δήμαρχο απο Βελβεντό είναι έντονες και μεσα στο Σεπτεβριο, θα ακουστεί το ηχηρό όνομα....

Ανώνυμος είπε...

Το 96% αγαπητέ 1.03 δεν ήξερε τι ψήφιζε! Και αν ρωτήσεις τον κόσμο θα σου πει ψηφίσαμε για το "να πάμε ή όχι στα Σέρβια". Αυτή ήταν γι'αυτούς η ερώτηση στο δημοψήφισμα. Χαίρω πολύ, στην ερώτηση αυτή και εγώ λέω όχι. Μας πήγαν όμως και είτε μας αρέσει είτε όχι εκεί θα είμαστε από 1ης/1ου. Και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Βελβεντό με την αποχή μας.
Ήδη ξεκίνησαν και οι λίγοι ετεροδημότες που είχαν απομείνει με τα εκλογικά δικαιώματα στο Βελβεντό να τα παίρνουν κι αυτοί σιγά σιγά. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Ο Δήμαρχος έχει εγκλωβιστεί και ελέγχεται από 4α-5 (πιο πολλά δεν είναι) άτομα της επιτροπής που με φωνές και απειλές ελέγχουν τις εξελίξεις για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (το ξαναλέω ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) όφελος ο καθένας. Οι υπόλοιποι που γάφουν εδώ μέσα είναι ψευτορομαντικοί αγωνιστές που ακόμα δεν είδαν τα παιχνίδια που παίζονται. Λυπάμαι και θλίβομαι, πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε παιδί των 1:15 ????

Κι εμείς που είμαστε στο Βελβεντό γιατί δεν ακούμε τίποτα από αυτά που λες?

Ανώνυμος είπε...

Λυπού και θλίψου!!!

ψευτοψεύτη και κακοκακέ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ουσιώδης υπαίτιος της απομόνωσης Βελβεντού είναι ενας και λέγεται δήμαρχος.Αυτός κατάφερε μια ολόκληρη κοινωνία να οδηγηθεί πρίν μήνες απο πίσω του και να πεί οχι σε ολα.
Σημερα τα πράγματα άλλαξαν ριζικά.
Ο κόσμος στο Βελβεντό βλέπει οτι παντού κατεβαίνουν υποψήφιοι και μόνο εκεί δεν γίνεται τίποτε.Λές και ο Βελβεντός είναι ενα ''Βατικανό'' και ενα εικονικό κρατίδιο.
Οι κάτοικοι βελβεντού σήμερα δυσφορούν με την αναχρονιστική αντίληψη του δημάρχου τους.
Βλέπουν οτι οδηγούνται σε οικονομικό μαρασμό και απομόνωση, επειδή ενας Στεργίου ηθελε να επιβάλει το Εγώ της άποψης του!
Λένε οτι απο 1/1/11 οταν ο δημαρχος θα είναι ιδιώτης, πως θα βγεί στην κοινωνία και τι θα πεί...
Την μεγάλη επιτυχία του, για τον αποκλεισμό του Βελβεντού απο παντού!
Ηδη, ψύχραιμες φωνες αναδύονται απο το βελβεντό και κινουνται για αναδειξη υποψήφιοι δημάρχου απο Βελβεντό για το νέο δήμο.
Και στα μεσα Σεπτεμβριου, που θα βγεί το όνομα, ολοι θα εκπλαγούν...
Και τότε είναι ο Στεργίου, που θα χάσει τον υπνο του...

Ανώνυμος είπε...

Τόσο πολυ ενοχληθηκαν μερικοί που το Βελβεντο δεν θα ψηφίσει. Θα χάσουν τις πολύτιμες ψήφους όλοι οι υποψήφιοι της πολιτικής σκηνής. έρχονται και βουλευτικες εκλογές και το Βελβεντο θα απέχει. Ξαφνικά κάποιοι τα έβαλαν με το δήμαρχο. Δεν σπάει έτσι το ηθικό μας. Ειμαστε ενωμένοι. Είμαστε δυνατοί. Δεν θα πάμε Σερβια επειδή το θέλουν κάποιοι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα αίματα 1.31

Ανώνυμος είπε...

Και να μην πάς στα Σέρβια, απο τα Σέρβια θα διοικείσαι.Χώνεψε το.Θές δεν θες, απο εκεί θα ερχονται οι αποφάσεις και για σας, το βελβεντο δηλ.
Σε αρέσει οι 6 δημοτικοι σύμβουλοι του βελβεντού να ορισθούν και να ειναι ξένοι και αυτοι να σας εκπροσωπούν.
Οταν ο Καλλικράτης θα είναι στην ζωή μας απο 1/1/11 και δεν υπάρχει δημαρχος βελβεντού, θα δεις τι μεγάλο ζόρι θα τραβήξεις.
Αλλά θα είναι αργά τότε...
Γιατί χωρίς την συμμετοχή Βελβεντού στις εκλογές, η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη...

Ανώνυμος είπε...

1:31 πες στο ηχηρό όνομα ότι θα πάρει τα ηχηρά τρία.

Ανώνυμος είπε...

1:46 εσένα τι σε νοιάζει? Σε όρισε κανένας σωτήρα μας? Αϊ τράβα.... μας ζάλιζες...

ai-vreS είπε...

Ας σχολιάζουμε με ευπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

Το ηχηρό όνομα δεν περιμένει απο σενα τίποτε.Το ηχηρό όνομα σκέφτεται το μέλλον του Βελβεντού, για αυτό και κατεβαίνει.Αγωνιά για την απομόνωση του βελβεντού και ερχεται να δώσει ελπίδες και οράματα στο ώριμο βελβεντινό πολίτη.
Το ηχηρό ονομα βλέπει την απογοήτευση της κοινωνίας στο Βελβεντό και για αυτό παίρνει την πρωτοβουλία για να είναι ο Βελβεντός στις εκλογές και για ενα καλύτερο μέλλον...
Σύντομα, το ηχηρό όνομα θα είναι κοντά σας....
για το Βελβεντό και μόνο....
Υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:31,εγώ πάντως έχω χάσει ήδη τον ύπνο μου με αυτά που γράφεις!!!!
Φίλοι Βελβεντινοί,μην λαμβάνεται σοβαρά όσα ανώνυμα γράφονται εδώ μέσα.
Για να φρεσκάρω λίγο την μνήμη μας,να σας θυμίσω ότι πριν άπο λίγους μήνες,μέσα από αύτο το site πολλοί μας κατηγορούσαν ότι ως συμφεροντολόγοι που είμαστε δεν θα τηρήσουμε το λόγο μας και τελικά θα κατεβούμε στις εκλογές.
Τελικά ότι και να κάνουμε πάντοτε θα βρούν κάτι για να μας κατηγορήσουν.
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ-

Ανώνυμος είπε...

eimai enas po toys 5 poy kathodhgei ton dhmarxo , m ayta poy grafeis 1.20mm syginithika ka lew n ton peisw na alla xei gnwmh ,alla pes moy an katevei ypopsgfios tha ton pshfiseis?????
velvento dynato enomeno anexarthto

Ανώνυμος είπε...

Το αναχρονιστικό σύνθημα Βελβεντό-Ενωμένο/δυνατό θυμίζει...Ψωμί-Παιδεία - Ελευθερία!!!
Για ποιον αγώνα συνεχίζεται, οταν ολα θα εχουν τελειωσει και απο 1/1/11 ο νεος δημαρχος θα σας διοικεί.Τότε οι φωνάζοντες τα συνθηματα σήμερα, ενωμένο κλπ κλπ είναι που απο 1/1 θα κρυφτούν...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κρύβεσαι από τώρα καημένεεεεε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως γράφει ο 1,55 "Σύντομα, το ηχηρό όνομα θα είναι κοντά σας....για το Βελβεντό και μόνο....
Υπομονή..."
Βρε αποκαλύψεις μεσημεριάτικα!
Δηλαδή θα μας ρθει από έξω ο σωτήρας του Βελβεντού?
Σαν τη Λόκανα κάποτε ή σαν το Δουγά στις προηγούμενες εκλογές; Και την επομένη άφαντοι και οι δυο!
Ο κόσμος τα χόρτασε αυτά τα παραμύθια.
Αφείστε μην χτυπιέστε.
Τον βρίσκουμε και μόνοι μας το δρόμο.
Τι λες και συ Γιώργο;

Ανώνυμος είπε...

Το ηχηρό όνομα κύριοι είναι απο Βελβεντό και μόνο.Δημιουργείτε αυτοτελής πολιτική εκπροσώπηση απο το Βελβεντό για τις εκλογές και η κίνηση αυτή δεν επηρεάζεται απο τις αποφάσεις του ΟΧΙ κλπ κλπ.
Κάθε βελβεντινός πολίτης εχει το δικαίωμα της αιρετής εκλογής για δήμαρχος του νέου δήμου και αντίσοιχα το Ηχηρό όνομα αυτό κάνει, με δημοκρατικό τρόπο και μόνο...
Για να εχει επιτέλους ο Βελβεντός την δική του εκπροσώπηση στις εκλογές και γιατί όχι, να τν εκλέξει και δημαρχο του διευρυμένου δήμου...
Για ενα καλυτερο αύριο, για το Βελβεντό και την περιοχή...

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα επώνυμο άρθρο φιλοξενούνται πολλές ανώνυμες και άθλιες απόψεις. Απορώ με το Δήμαρχο μας που επιμένει να δημοσιεύει σε αυτό το μπλογκ κείμενά του. Μεγάλη χάρη τους κάνεις Δήμαρχε. Εδώ σε βρίζουν και συ τους γυρνάς και το άλλο μάγουλο.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον.
Εμείς συνεχίζουμε.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΝΩΝΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Se treis ores anartisis, mazeytikan 24 sxolia.
Dimofilestatos o Belbedos.
Etsi lene merikoi oti den tous kaei ti tha kanoun oi katoikoi?
Mwre toys kaei aki toys parakaiei.
Na kai i apodeiksi.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ...
-----------------------------
Για πές μα, τι συνεχίζεις δυνατά?
Τον ανένδοτο, που σε οδηγεί στο τίποτα και στην απομόνωση...
Στον αγώνα, που καταδικάζει ολόκληρο το Βελβεντό στον οικονομικό μαρασμό...
Στον αγώνα θερινής νυχτός, που οραματίζεσαι...
Δεν βλέπεις οτι άλλαξαν τα δεδομένα, ο νεος δημος είναι πραγματικότητα και ο Βελβεντός θα διοικείτε απο τα Σέρβια...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μιλάει ο δημαρχος Βελβεντού και δεν λέει ξεκάθαρα σήμερα το ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ σε όλα.
Να αφήσει ελεύθερο το Βελβεντό, να πάει στις εκλογές και να εκλέξει το δικό της δήμαρχο στο νεο δήμο.
Γιατί δεν μιλάει?

Ανώνυμος είπε...

2.45 o dhmarxos ekane ena ploysio ergo ola ayta ta xronia ston dhmo ,oso gia ton agwna gia thn aytonomia toy velventoy mporeis na ertheis sthn syntonistikh na kaneis tis erwthseis soy kai pisteyw tha kaliftheis plhrws
velvento dynato anexarthto

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος του Βελβενδού μίλησε στη συνέλευση και ειπε ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος.
Αυτό δεν σας λέει τιποτα ανόητοι σχολιαστές;
Τι παιδεύεστε τζάμπα να τον θίξετε;
Εδώ παλεύουμε όλοι μια κοινωνία ολόκληρη.
Δεν θα ψηφίσουμε πάρτε το χαμπάρι.
Οσοι έχουν μεγάλο κόψιμο για τις ψήφους των βουλευτικών εκλογών ας βγουν να το πουν.
N.Z.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να 'ξερα που θέλατε να βολέψετε τα παιδιά σας και η άρνηση του Βελβεντού να ψηφίσει σας άλλαξε τα σχέδια.

Ανώνυμος είπε...

ο Δήμαρχος Βελβενδού μίλησε στη συνελευση των πολιτών του Βελβενδου. Δεν θα μιλήσει σε σένα με την "φασιστική" απαίτηση 2,45!
Επειδή καίγεσαι εσύ να ευνοήσεις τον φίλο σου τον υποψήφιο πρέπει το Βελβενδό να σκύψει το κεφάλι;
Και στο κάτω κάτω ποιος είσαι εσύ που απαιτείς από μας΄
Ο δικός σας ο Κοκολιός πόσες φορές μίλησε σε λαϊκή συνέλευση; Ούτε μια φορά.
Γιατί δεν ξέρει τι θα πει λαϊκή συνέλευση.

Ανώνυμος είπε...

Ayto einai to thema. Kapoioi exoun parei yposxeseis apo ypopsifious kai prospathoun na toys mazepsoun psifous.
Apo to Belbento den tha parete oute mia.
Ante kai afiste mas isixous.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δε με βόλεψε κανένας και δεν πρόκειται να βοηθήσω κανέναν πουλημένο που του έταξαν θέσεις και βγήκε για ψηφοθηρία! Έχετε να φάτε ντομάτα που θα πάει καπνός!

Ανώνυμος είπε...

E RE SERVIWTES LIGOURIA. AKOUSATE 120.000 EURO APO TO KLIRODOTIMA KAI TREXOUN TA SALIA SAS.OUST APO DW!!

Ανώνυμος είπε...

OI PORTES KLISANE OLES!
TELOS!!!
TA YPOLOIPA OTAN 8A ARXISEI TO TSOYKSIMO,DHL APO 1/1/2011.
MEXRI TOTE MPLA MPLA MPLA MPLA....

Ανώνυμος είπε...

Καλά που είχατε εσεις ανοιχτές πόρτες στα Σέρβια τόσα χρόνια και είδατε προκοπή. Απο το πολύ το άνοιγμα σας έφυγαν και τα χρήματα απο τα Ταμεία.
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε 2.32? Θα υπαρξει σωτήρας του Βελβενδού εκ του εξωτερικού? Ποιος θα τον ορίσει? Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ή ο Ρούσης Αλεξανδρής? Ή και οι δυο μαζι;
Στα @@ μας.

Ανώνυμος είπε...

O Belbendos tha dioikeitai apo tous katoikous toy apo 1/1/2011.
Kai gia na gelasoume ligo ta Serbia tha dioikountai apo to Dimo Kozanis ta dio prota xronia logo aneparkeias thesmon.
Afto leei o Kallikratis.
Belbendo aneksartito.
Se opoion aresoume.
Gia tous allous den tha mporesoume.

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντάρα οεο!

Ανώνυμος είπε...

Ένας εντεταλμένος (11:21, 12:52, 1:15, 1:20, 1:31, 1:46, 1:55 και άλλα...) έχει γράψει 20 από τα 40 σχόλια μέχρι τώρα. Άραγε ποιόν εξυπηρετεί? Η νεολαία έδωσε ήδη την απάντησή της. Συνεχίζουμε...

"ΟΧΙ γιατί είμαστε "ντοπαρισμένοι"(!!!), πολωμένοι και περισσότερο πατριώτες από κάποιους άλλους.
ΟΧΙ γιατί φανατιζόμαστε από κάποιους (αλήθεια ,από ποιούς;-τ' ακούσαμε κι αυτό!).
ΟΧΙ γιατί είμαστε κατευθυνόμενοι(!!!), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα κάποιων (αλήθεια, ποιών;)"
"Επειδή λοιπόν εμείς, δε μάθαμε να λειτουργούμε εκ του πονηρού ούτε πρόλαβε να μας (δια)φθείρει η υστεροβουλία, ο κομματισμός κι η φτηνή πολιτική σκοπιμότητα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. "

Φίλε εντετελμένε πες μας πού ακούς τις ψύχραιμες φωνές στο Βελβεντό που δυσφορούν για να πάμε να τις ακούσουμε και εμείς, αν δεν το κάνεις για να το δούμε ιδίοις όμμασι θα εκληφθούν σαν προερχόμενες από το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές οτι οι απαντήσεις των διαφόρων απο Βελβεντό, σήμερα δεν πείθουν κανένα και ο αγώνας που συνεχίζεται δεν εχει ουσιαστικούς στόχους, οπως ηταν πρίν τον Ιούνιο.
Η κοινωνία στο Βελβεντό εκτιμά οτι κάποιοι αγωνιστές, κατάφεραν να...υπνωτίσουν τον κόσμο και να βάλουν μπροστά το εγώ τους, που τους διασφαλίζει πολιτική επιβίωση και μετά όλα τα άλλα...
Είναι τεράστιαη αγωνία πολιτών στο Βελβεντό, οτι με την αποχή απο τις εκλογικές διαδικασίες, οδηγείτε η πόλη τους στην ''απαξίωση'' και στην θεσμική απομόνωση...
Κανένα πραγματικό όφελος δεν θα εχει ο Βελβεντός με την αποχή απο τις εκλογές και το να μην εκλέξει δικό της δήμαρχο στο νεο δήμο...
Ολοι το παραδέχονται, οτι ο οικονομικός μαρασμός θα είναι η άμεση επίπτωση και ο εμπορικός αποκλεισμός της πόλεως...
Θα μειωθεί ο αγροτουρισμός και η ανάπτυξη...
Ολα αυτά, οι σημερινοί αγωνιστές κάνουν οτι δεν τα καταλαβαίνουν και κοιτάνε μόνο το εγώ τους...
Με εναν δήμαρχο, που σε 4 μήνες τελειώνει η θητεία τους και θα ιδιωτεύσει παντελώς...
Αισιόδοξο είναι το μήνυμα με την πολιτική-αυτόνομη κίνηση που ηδη δημιουργείτε στο Βελβεντό, με δραστική παρέμβαση-υποψηφιότητος για το δημαρχιακό θώκο απο καορυφαίο-ηχηρό πολιτικό όνομα και πολυ σύντομα ετοιμάζεται και η διακήρυξη αρχών για τους στόχους της πολιτικής κίνησης και την συμμετοχή της στις εκλογές....
Για να διασφαλιστεί το μέλλον του Βελβεντού, με την συμμετοχή του στις εκλογές και για να εκλέξει το δικό της δήμαρχο...
Και με την μαζική υποσδτήριξη απο ολα τα χωριά...

Ανώνυμος είπε...

Έβαλε κασσετα αυτός (7:51)...
Παιδιά κλείστε το volume...

Ανώνυμος είπε...

Λ.Σ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΝ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Akoma stin epohi tis kasetas emeines; aytos trehei me Full H.D tahytita!

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθείτε με γελοιότητες να πείτε άποψη.
Παραδεχθείτε οτι τόσο καιρό, που είσασταν αγωνιστές, απλά περνούσατε ευχάριστα τον καιρό σας...
Σήμερα κανένας δεν σας δίνει σημασία...
Ο Βελβεντός κατεβάζει δικό του υποψήφιο στις εκλογές και με πολιτικό-ηχηρό όνομα απο το Βελβεντό!
Θα είναι η μεγάλη-πολιτική έκπληξη για τις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

Eseis den psifigrapsate tosa gia ton Konstantopoulo pou einai kai apo thn perioxi sas kai ekane kai dimotikos symboulos sta Serbia kai tha psifisete Belbeno?
Mas doulevete psilo gazi gia na mas spasete?
Re oust apo kei.
Ti les kai sy Mixalaki mou?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ξυπνήσατε λίγο εκεί στο Βελβεντό! Καιρός ήταν!

Ανώνυμος είπε...

7.51 πές μας ευθέως ποιο είναι "το κορυφαίο-ηχηρό πολιτικό όνομα" που κάνει όμως "πολιτική-αυτόνομη κίνηση", δηλαδή είναι μεν στην πολιτική σκηνή, αλλά ανεξάρτητο από τα κόμματα.
Απ' ότι ξέρουμε στο Βελβεντό δεν έχουμε και πολλά πολιτικώς "ηχηρά" ονόματα (το "μεγαλύτερο" ασχολείται με την περιφέρεια). Μήπως μ' αυτά που λες κάποιος από τους ήδη δηλωμένους υποψηφίους επιθυμεί διακαώς τις 3.000 ψήφους των Βελβεντινών, διαπιστώνοντας ότι χωρίς αυτές δεν του βγαίνουν τα κουκιά; Συγνώμη αλλά δεν θα πάρουμε, ούτε κουτόχορτο θα φάμε. Αν έχεις "ηχηρό" όνομα πες το για να "βοηθήσουμε".

Ανώνυμος είπε...

Agapite 8.09, ektos apo Sokouti kai Stergiou, pes mas esy poio einai to hxhro politiko ONOMA apo to dhmo Belventou; Mallon mas douleyeis me logia tou aera.
O enas ypopsifios sthn perifereia, o allos de symetexei stis ekloges kai synexizei ton agona.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΚΟΛΠΟ.
ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΠΟΝΗΡΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ.

102 είπε...

PAEI TO MELON TWN PAIDIWN MAS.TA ODHGHSATE STON GKREMO...
8A SAS GRAPSEI H ISTORIA ME MAYRA GRAMATA,KATASTREPSATE TO XWRIO ME THN ADIALAKSIA SAS KAI TO ODHGHSATE STHN APOMONOSH.
N T R 0 P H.

Ανώνυμος είπε...

"όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία
και κάποιος παίζει τη δική σου την ψυχή..."
Αν διαφωνείς με το σύστημα, μην απέχεις!
Μπορούμε να ψηφίσουμε κάτι άλλο από τα κόμματα ή τις δημοτικές κινήσεις που απορρίπτουμε.
Αλλά με την αποχή αφήνουμε τα κομματόσκυλα που ψηφίζουν και τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή και την τύχη μας.

Ανώνυμος είπε...

"Άλλο από τα κόμματα ή τις δημοτικές κινήσεις που απορίπτουμε" μπορείς να μας πεις φίλε 9.18 τι εννοείς; Μήπως οι έως τώρα υποψήφιοι δε σε καλύπτουν; Κάνε την πρότασή σου ξεκάθαρη. Ποια κίνηση εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Μην βιάζεσθε να πληροφορηθείτε κύριοι, τον πολιτικό φορέα που είναι υπό σύσταση στο Βελβεντό και πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στα Μέσα Σεπτεμβρίου...
Κορυφώνεται η αγωνία σας, γιατί βλέπετε οτι η κατάσταση ξεφεύγει απο τον ελεγχο σας και εξακολουθείται να βρίσκεσθε στον υπνο του δικαίου...
Η αυτόνομη, πολιτική κίνηση Βελβεντού ετοιμάζεται δυναμικά να μπεί στις εκλογικές διαδικασίες, με δικό της συνδυασμό και με πλήρη στελέχωση σε όλα τα χωριά...
Επικεφαλής, θα είναι πολιτικό πρόσωπο του Βελβεντού και θα όνομα εκπληξης για τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής...
Στοιχείο, παρακμιακής-πολιτικής συμπεριφοράς των δήθεν αγωνιστών Βελβεντού, υπέρμαχων του ΟΧΙ είναι και η ακραία στάση που τήρησαν απέναντι σε αντιπροσωπεία Κκε, που πήγε εκεί για διαβουλεύσεις και επαφές, για στελέχωση του ψηφοδελτίου του...
Αυτοί οι αγωνιστές, εκδίωξαν άρον-άρον τους εκπροσώπους κκε και έδειξαν τον πλήρη αναχρονισμό τους και οτι ζούν στον κόσμο του δικαίου!!!
Είναι εντυωπσιακό αυτό το γεγονός και αναδεικνύει το πόσα χρόνια σκέπτονται να γυρίσουν πίσω την πόλη και την κοινωνία τους, αυτοί οι δήεθν αγωνιστές του ΟΧΙ...
Τους αρέσει αυτη η κατάσταση, να την συντηρούν για να απομονωσουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία του Βελβεντού...
Μέρα με την ημέρα αυξάνεται η επιθυμία του κόσμου στο Βελβεντό να μετάσχουν στις εκλογές και το τελικό συμπέρασμα είναι οτι τελικά οι Βελβεντινοί θα πάρουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες... Αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα δίνει την ελπίδα και στον αυτοτελή-πολιτικό φορέα του Βελβεντού, οτι με την συμμετοχή του σαν συνδυασμός στις εκλογές θα καταφέρει να εκλέξει το Βελβεντινό δήμαρχο, που τόσο πολύ θέλει ο κόσμος και ιδιαίτερα στα χωριά...
Είναι ενα εγερτήριο για όλους τους Βελβεντινούς, που θέλουν να βγούν απο την απομόνωση, εκεί που την οδήγησε ενα δήμαρχος, που εμαθε να κυβερνά με ενα Lap-top!!!

Ανώνυμος είπε...

Η χαρμόσυνη είδηση είναι ότι το ΒΕΛΒΕΝΤΟ συνεχίζει τον αγώνα του ενωμένο και δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιόν αγώνα?
Yπάρχει ακόμα αγώνας?
Αγωνιούμε ολοι!

Ανώνυμος είπε...

Και δε μας λες ρε φίλε 10.00 με ποιον θα συνενοηθούμε για αυτή την κίνηση στο Βελβεντό, αν δεν γνωρίζουμε τίποτα και κανέναν; Είναι ήδη κλειστές όλες οι θέσεις, και δε θέλετε καμιά στήριξη;
Εδώ ακούγεται ότι κανένας δε θα 'ναι υποψήφιος, και σαν συμβούλους για το Βελβεντό οι Παπαδόπουλος και Κωνσταντόπουλος θα έχουν άλλους από τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου (λίγο απίστευτο, αλλά στην Ελλάδα όλα γίνονται).
Δεν έχει θάρρος ένας υποψήφιος που θα έχει και άλλους από το Βελβεντό να απευθυνθεί στην υπόλοιπη κοινωνία του χωριού του και να ζητήσει στήριξη;

Ανώνυμος είπε...

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντόπουλος προσπαθεί να πείσει τους Στεργίου και Ντοβόλη να συμπορευθούν μαζί του, εξασφαλίζοντας την πλήρη παραμονή των υποδομών και του εξοπλισμού στους νυν δήμους στο πλαίσιο της άμεσης παροχής υπηρεσιών στους δημότες. Ο Ντοβόλης φαίνεται ότι πείθεται, ενώ ο Στεργίου παραπέμπει στην ομάδα του Βελβεντού. Επίκειται συνάντηση ανωτάτου επιπέδου μεταξύ κίνησης Κωνσταντόπουλου και Βελβεντινών για να συζητηθούν εφ' όλης της ύλης τα θέματα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΛΣ
Είμαι ο 1.20 και ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι που έχεις στην παρένθεση να είναι πολλοί και όχι άλλος ένας. Ίσως δεν αφουγκράζεσαι τον κόσμο στο χωριό γιατί είσαι τόσο πορωμένος και (συγνώμη για τη λέξη, ψάχνω να βρω μία πιο ευγενική αλλά δε βρίσκω) "στενόμυαλος" που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει άνθρωπος να συζητήσει μαζί σου και για την άλλη πλευρά. Αν ήσουν λίγο πιο διαλλακτικός (και παρ'το σαν συμβουλή) θα άκουγες όλες αυτές τις φωνές που δυστυχώς δεν έρχονται από το υπερπέραν. 3000 κόσμος ζει στο Βελβεντό. Και όλοι διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων. Κόσμος που αγωνιά για το αύριο. Μέχρι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου σε κατ'ιδίαν συζητήσεις αναγνωρίζουν το αδιέξοδο στο οποίο οδηγηθήκαμε και αναγνωρίζουν σφάλματα που μας έφεραν ως εδώ. Άνθρωποι με εμπειρία που ξέρουν πως διοικείται ένας δήμος και πόσα προβλήματα θα προκύψουν για το Βελβεντό. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, μακάρι να μπορούε μία ΜΚΟ να λύσει τα προβλήματα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μπορεί. Όλοι οι νομικοί γελάνε με τις ανοησίες μας. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, αλλάξτε πορεία πριν να είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Νέες αποδόσεις στο ερώτημα: "Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού;"

Κωνσταντόπουλος 1,57
Παπαδόπουλος 2,75
Κεχαγιάς 9,00
Άλλος 9,00
Ζυγούρης 11,00
Τάσιος 16,00
Στεργίου 24,00

Επίσης έχουμε τα εξής:
Over 41,5 2,05
Under 41,5 1,70
για τον Κωνσταντόπουλο
και
Over 34,5 1,85
Under 34,5 1,85
για τον Παπαδόπουλο.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Ανώνυμε 10.46 σε προσκαλώ για καφέ τις επόμενες μέρες, για να συζητήσουμε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει για την αυτοδιοίκηση-Καλλικράτη, μιας και βλέπω ότι είσαι προβληματισμένος και εδώ μέσα λόγω της ανωνυμίας δε σε γνωρίζουμε.
Χωρίς προκαταλείψεις και με ανοιχτό μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

10,49 η δικια μου εταιρια στοιχηματος δινει αλλα ποσοστα.εχουμε και λεμε Κωνσταντόπουλος---->1.95 Παπαδόπουλος---->2.05 Κεχαγιάς---->εκτος στ/ου Ζυγούρης---->εκτος στ/ου Τάσιος---->65,00 Στεργίου---->150,00 Ντενις---->10050,00 λεπιδας Νικ---->13000,00

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε έτοιμοι για όλα. Ξέρουμε οτι θα πετάξετε λάσπη. Ξέρουμε ότι με ψέυτικα στοχεία θα προσπαθήσετε να διχάσετε τους πολίτες του Βελβεντου, το δημοτικό συμβούλιο και όλο τον κόσμο. Σας φταίγει το ένα, σας φταίγει το άλλο.
Φέρτε και έναν απο έξω να μας σώσει.
Όμως οι βελβεντινοί δεν είναι χαζοί. Καταλαβαίνουν και πολυ καλά μάλιστα.
Οι 102 γεσμεν ειναι όλοι-ολοι 12 άτομα. Γνωστοί και αυτοί και οι βαθύτερες σκέψεις τους.
Ν.Ζ.

Ανώνυμος είπε...

DHLADH ESY 10.46 MAS PROTEINEIS NA MHN AGONISTOUME ALLA NA PAME STA SERBIA.
NA PAS MONOS SOU.
NA KATEBEIS YPOPSHFIOS.
EXEIS TO ELEYTHERO.
ANTE ARKETA MAS TA PRHKSATE KAPOIOI EDO, PSEFTODIMARTYROMENOI BELBENOI-DHLADH KRYPTOSERBIOTES.
TI LES KAI SY MIXALH MOY?

Ανώνυμος είπε...

DIABASTE TI GRAFEI O 102 STIS 8.56:
""PAEI TO MELON TWN PAIDIWN MAS.TA ODHGHSATE STON GKREMO...8A SAS GRAPSEI H ISTORIA ME MAYRA GRAMATA,KATASTREPSATE TO XWRIO ME THN ADIALAKSIA SAS KAI TO ODHGHSATE STHN APOMONOSH.
N T R 0 P H.""
NTROPH STA PAIDIA SOY KYRIE 102 AN APOFASISAN NA GKAMPOURIASOUN APO TORA.
NTROPH GIATI AN THELOUN KATI ALLO MPOROYN NA BGOUN KAI NA PEISOUN KAI MAS TOYS 2300.
ALLA PROTIMOUN NA BGAINEIS ESY O PATERAS SAN KALOS SFOGOKOLARIOS KAPOIOY YPOPSHFIOU 'H KAPOIOU POLITIKOU.
TI LES KAI SY DASKALE APO PARAPANO?

Ανώνυμος είπε...

11.51 Kαλά βρε τον μπαμπάκα σου δεύτερο δεν ντρέπεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Στην σελίδα http://ai-vres.blogspot.com/2010/08/blog-post_6132.html υπάρχουν μερικές ερωτήσεις.Για ευκολία τις αντέγραψα και τις θέτω όλες μαζί :
1)Σε έργο της Μ.Κ.Ο. κόβεται κατά λάθος ένα καλώδιο του ΟΤΕ (μία οπτική ίνα).Ποιος πληρώνει τότε;Ξέρουμε την αξία ενός τέτοιου καλώδιου;Φαντάζομαι θα γίνει έρανος από τους Δημότες.
2)Σε έργα της Μ.Κ.Ο. και σε ατύχημα σκοτώνεται ένας εργάτης(χτυπάω ξύλο).Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη;Φαντάζομαι η Μ.Κ.Ο.
3)Tι κάνει η Μ.Κ.Ο. αν η νέα δημοτική αρχή αυξήσει 1000% τα δημοτικά τέλη του Δ.Δ Βελβεντού;Ποιος δημοτικός σύμβουλος θα αντιδράσει αφού δεν θα υπάρχει κανένας...
4)Τα λεφτά που θα αντιστοιχούν στο Βελβεντό γιατί η νέα Δημοτική αρχή να μην τα διοχευτεύσει στα χρέη των παλαιών χρεωμένων Δήμων.Ποιος θα την ελέγχει αφού δεν θα υπάρχει ουδείς από το Βελβεντό.
5)Aν το όνομα κάποιου τρελού βρεθεί στο ΔΔ Βελβεντού και πάρει 1 ψήφο από τους 102 και γίνει δημοτικός Σύμβουλος Βελβεντού να περιμένω πολλά παλαβά μουρλιά ή αλαφρά από τους υπόλοιπους λογικούς μη ψηφίζοντες Βιλβινούς.
6)Aν κάποια στιγμή για την λειτουργία του Γυμνασίου-Λυκείου ή και Δημοτικού αργότερα αποφασίζουν τα Δημοτικά Συμβούλια ποιος θα προστατέψει τα σχολεία του Βελβεντού αφού δεν θα υπάρχει Δημοτικός Σύμβουλος;H M.K.O φαντάζομαι.Η μάλλον θα δημιουργηθούν Μ.Κ.Ο. σχολεία που θα τα πληρώνουν οι δημότες(θα μου πεις και τώρα τα πληρώνουν αλλά τέλος πάντων)
7)Σε περίπτωση που μπει ένας αλλοδαπός που έχει δικαίωμα ψήφου με κάποιο ψηφοδέλτιο και πάρει έναν ψήφο αυτός δεν θα εκφράζει θεσμικά το Δήμο Βελβεντού;(ρατσιστή θα με χαρακτηρίσετε αλλά υποθέσεις κάνω)
8)Γιατί δεν έκαναν τα μεγάλα κεφάλια προσφυγή κατά του Καλλικράτη όπως οι δημότες Σοχού;Μάλλον δεν το σκέφτηκαν ή θα το κάνουν τώρα.Το δεδικασμένο βέβαια μέχρι τότε θα έχει βγει.Μάλλον θα σκέφτηκαν τα χαρτόσημα.(μπορεί να έχουν γίνει και ενέργειες και δεν το ξέρω...)
9)Τι θα γίνει με τo KKE;Θα τους απογορευτεί η κάθοδος στις εκλογές στο δήμο Βελβεντού.Δεν νομίζω γιατί εκεί το κόμμα είναι πάνω από όλα.
10)Αν ο επόμενος Δήμαρχος καλέσει νέους ανθρώπους επιστήμονες για την ανασυνταχθεί επιτέλους αυτός ο τόπος ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Βελβεντού για φέρουν πίσω και κάποια από τα δικά τους παιδιά;Aν υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα ανασύνταξης της περιοχής ποιος θα δώσει τις προτάσεις και θα παλέψει για αυτές για την περιοχή του Βελβεντού;
11)Aν γίνει(χτυπάω ξύλο) κάτι ανάλογο με τον σεισμό του 1995 ποιός θα εκπροσωπεί το Βελβεντό;Ποιος θα διεκδικεί τα απαραίτητα σε μία τέτοια έκτακτη ανάγκη(Μακριά από μας τέτοια γεγονότα)Ποιος θα τρέχει για αποχιονισμούς των ορεινών χωριών όταν οι υπεύθυνοι δεν θα ξέρουν κατά που πέφτει η Σκούλιαρη το Παλιογράτσανο και το Καταφύγι.
12)Εχουμε σκεφτεί την περίπτωση που το κράτος και οι πολιτικοί σκεφτούν ρεμβασιστικά για το Βελβεντό.Ποιος στην Αθήνα δεν θα ακούει για χρήματα στο Βελβεντό και δεν θα γελάει.Γιατί ο νέος περιφερειάρχης να μην βάλει σε κακό στόχαστρο όλη την περιοχή εξαιτίας την συγκεκριμένης στάσης των εγκεφάλων της περιοχής.Στη ζωή όλα κάποτε πληρώνονται νομίζω.
13)Από ποιον θα ζητούν χρήματα ο αθλητικός ο μορφωτικός σύλλογος και οι άλλοι σύλλογοι του Βελβεντού;Από κάποιους που δεν θα τους ξέρουν ούτε στη φάτσα.Ο κάθε Βελβεντινός ξέρει ότι η δουλειά του γίνεται πιο γρήγορα όταν έχει να κάνει με ένα άλλον από το Βελβεντό και όχι κάποιον ξένο.
Συνεχίζεται..............................

Ανώνυμος είπε...

Η συνέχεια......................
14)Γιατί ο νέος Δήμαρχος να στηρίξει την τοπική οικονομία του Βελβεντού(για τις λειτουργικές του δαπάνες) αφού θα έχει μαυριστεί από αυτήν;Ποιος θα είναι τότε ο χαμένος.(Αυτό βέβαιο το βλέπει καθημερινά ο ελευθερος επαγγελματίας του Βελβεντού που έχει να δει Σερβιώτη στο Βελβεντό εδώ και πολύ καιρό).
15)Η Χρυσή Αυγή βρίσκει ευκαιρία και κατεβάζει ψηφοδέλτιο και εκπρόσωπο στο Βελβεντό.Φυσικά με 1 ψήφο το Βελβεντό θα εκπροσωπηθεί από ένα ΦΑΣΙΣΤΑ.Αφού δεν σας άρεσε με τον τρελό και τον αλλοδαπό αλλάζω το σενάριο με Φασίστα.(Επιστημονική Φαντασία αλλά η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως)
16)Κατακαλόκαιρο και μία έκτακτη ζημιά στο ΤΟΕΒ Βελβεντού.Από που θα ζητήσει βοήθεια;Aπό τον Δήμαρχο ή Περιφερειάρχη;Εχω ένα σφύριγμα στα αυτιά μου ....
17)Αν δεν κάνω λάθος κάποιοι έκτακτοι κ.τ.λ. για εποχικές ανάγκες του Δήμου πληρώνονται από τον Δήμο.Θα υπάρχουν αυτοί στο μέλλον;Ποιος θα νοιασθεί για να ξαναβρούν δουλειά οι νέοι αυτοί άνθρωποι;Oπως και κάποιοι συμβασιούχοι επιστήμονες στο τωρινό Δημαρχείο του Βελβεντού.Αυτούς ποιος θα τους προστατέψει για να ξαναδουλέψουν στον νέο Δήμο.Μήπως έτσι διώχνουμε τα παιδιά μας.Εκτός αν όλα τα παιδιά που δουλεύουν τώρα στο Δήμο είναι μόνιμοι.Μήπως όλα αυτά τα παιδιά είναι είναι τώρα εγλωβισμένα και το μέλλον τους υποθηκευμένο;
18)Ο δημόσιος χλευασμός από όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης για το Βελβεντό δεν έχει αμαυρώσει την εικόνα του Βελβεντού.Τουριστικά ο Βελβεντός μήπως πάει πίσω με όλο αυτό το αντιβελβεντινό μένος που αναπτύσεται;Oι πληγές που θα μείνουν πόσα χρόνια θα χρειασθούν για να γιατρευτούν;
19)Mήπως αξιόλογοι και νέοι άνθρωποι από το Βελβεντό που θα μπορούσαν να αναλάβουν τα ηνία της περιοχής στο μέλλον από την θέση του Δημάρχου έχουν ήδη καεί μόνο και μόνο γιατί έχουν πλέον την "ρετσινιά" της καταγωγής τους.(Δεν είναι της δική μου λογικής αλλά είναι μία κοντόφθαλμη λογική που επικρατεί πολλές φορές στις περιοχή μας βλέπε περιπτώσεις Αγάπιου και άλλων).
20)Αν βρεθεί ένας Βελβεντινός τολμηρός/τρελός που θα θελήσει να κατέβει με ένα ψηφοδελτίο τότε τι θα συμβεί;Ποιος θα τον προφυλάξει;Tι θα γίνει με την αγανακτισμένη και διαφοροποιούμενη πλέον νεολαία;Ποιος θα είναι ο πυροσβέστης;Exουν προβλέψει τα μεγάλα κεφάλια δοχείο εκτόνωσης της κρίσης ή το Βελβεντό θα παίξει στο CCN,BBC κ.τ.λ....
21)Εχουν σκεφτεί κάποιοι την ημέρα της ψηφοφορίας;Παρόλο την επιστημονική μου φαντασία δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα επικρατεί έξω από κάθε εκλογικό τμήμα...
22)Ξαφνικά εμφανίζεται μία μεγάλη ξένη εταιρία και θέλει να επενδύσει στον τόπο.Ποιος θα μπορεί να την ελεγξει αφού δεν θα υπάρχουν εκπρόσωποι στον Δήμο;
23)Τι θα συμβεί αν εφαρμοσθεί ο νόμος για αυτούς που δεν πάνε να ψηφίσουν στις Δημοτικές;
24)Η νεολαία το έχει πει:Δεν χρωστάει σε κανέναν δεν έχει να φοβάται τίποτα.Με αυτούς που χρωστάνε και φοβούνται τι θα γίνει;Mήπως θα έχουμε ομαδικά "χαρακίρια"...
25)Αν δεν ψηφίσει το Βελβεντό και μετά από 3,5 χρόνια γυρίσει πίσω στο Δήμο, με τη ουρά στα σκέλια, τότε μήπως το Βελβεντό θα είναι τελείως απαξιώμενο από όλη την υπόλοιπη περιοχή.
Kαλός είναι ο εγωισμός αλλά η λογική είναι καλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θα συμμετασχω στην εταιρεια στοιχηματος του φιλου 11.51.... με ενα 20αρικο υπερ του Νικολακη τέρμα η οικονομική κρίση για μενα...

Ανώνυμος είπε...

Μάνα μ' φκιάσιμο ο άλλος!!!
Παιδιά ξέρω πως θα τον βρούμε!
θα έχει τα δάχτυλα σε νάρθηκα σε λίγε μέρες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mania poy exei o allos me thn optikh ina ,den tha kopsoyme re kalodio giati oi antidhmarxaioi mas tsengos zorzovilhs kai koyrtelis exoyn ta panta sxediasmena gia kalodia kai swlines sthn kataskeyh twn ypodomwn aytwn oi antidhmarxaioi htan me ftiaria kai sxedia mesa sta erga den kykloforoysan me koystoymi oute kykloforoyn
velvento dynato kai na mhn sas kakofenetai ANEXARTHTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Xamena kormia einai aytoi pou prospathoun na dixasoun to Belbendo.
Mhn tus dinete simasia.

Ανώνυμος είπε...

30 Αυγούστου 2010 10:46 μ.μ.

Συμβολές από άτομο που δεν σέβεται το 96% των συνδημοτών του δεν δέχομαι. Περί "στενόμυαλου" σε προκαλώ να το διαπιστώσεις από κοντά. Πάντα μπορείς να με βρεις για να με πείσεις για την γνώμη σου, ξέρεις που θα με βρεις. Το ότι δεν μπορείς όμως να το επιχειρήσεις (ή και να το πετύχεις) μην το φορτώνεις στα στενά μυαλά των άλλων.

Σε προσκαλώ να το κάνεις, για να σου αποδείξω τα αυτονόητα. Αν δεν το κάνεις φίλε μου είτε η φωνή σου έρχεται από το υπερπέραν είτε όχι θα προτιμήσω την πρώτη εκδοχή. Περιμένω...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Όλες αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να γίνουν στους Σερβιώτες. Επιβεβαιώνουν με τον καλιτερο τρόπο πόσο ανοργάνωτοι είναι μπροστά στο Βελβενδό. μερικά σχόλια μόνο.
1. στο βελβενδό δεν υπάρχουν αυξημένα δημοτικά τέλη. στα σέρβια πληρώνουν πανάκριβα νερά και σκουπίδια.
2.στο βελβενδό τα 13 μελη του συμβουλίου ελέγχουν τη λειτουργία του Δήμου. Στα σέρβια τι να ελέγξουν 6 σύμβουλοι στους 27?
3. τα λεφτα που αφορούν το βελβενδό πρε΄πει να παν στο βελβενδο. αυτό λέει ο νομος. εσείς από τωρα σκεφτεστε πως να τα κλέψετε. θα φάτε καλά.
4. εργάτες ποτέ δεν πήραν τα Σέρβια ενώ το βελβενδό παίρνει εδώ και 30 χρόνια
5. το κκε στο βελβενδό έχει ανθρώπους που σκέφτονται. δεν ειναι προβατα. μπροστα βαζουν το βελβεντο και μετά το κομμα.
6. ξαναβγαινει προσωπικη εργασία απο ολους. στα σερβια δεν το κανατε ποτε ουτε πριν την καταργησει ο νομος το 1980.
7. η τουριστική κίνηση στο βελβεντό έχει αυξηθεί. το πείραμα θα φέρει πολύ περισσότερο κόσμο.
8. τη μέρα των εκλογών θα ψήνουμε σουβλάκια έξω απο τα εκλογικά κέντρα. θα έχουμε και τα όργανα. όποιος θέλει πάει και ψηφίζει. εμείς θα πίνουμε ρακές και θα τον χειροκροτούμε για την μεγάλη απόφαση που πηρε να μας ξεκάνει μια ώρα αρχ'ιτερα.
Αντε χαιρετίσματα στους υποψηφίους των Σερβίων που δώσατε υποσχέσεις να τους μαζέψετε ψήφους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ, συνέχισε παλληκάρι μου τον αγώνα. Είσαι δυνατός και ωραίος.
Ν.Ζ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2.26 οι ερωτήσεις δεν απευθύνονται στο παρελθόν αλλά στο μέλλον....Οι ερωτήσεις λοιπόν δεν είναι για τον ΛΑΟ του Βελβεντού αλλά αν το πρόσεξες για τα μεγάλα κεφάλια του Βελβεντού.Δυστυχώς όμως για σένα αυτοί δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις....

Ανώνυμος είπε...

Αν πριν δυο μήνες το Βελβεντό είχε 80% πιθανότητα να εκλέξει δήμαρχο από το Βελβεντό
τώρα έχει μόλις 20% και πολύ είναι.
Τα λάθη πληρώνονται και τα κατά συρροή λάθη θα τα πληρώσει ολόκληρη η κοινωνία μας.
Μετά τις εκλογές θα δικαιωθούν οι 102 αλλά θα είναι πολύ αργά.
Χάθηκε η υποστήριξη του αγώνα από τις γύρω τοπικές κοινωνίες όπως και από όλο το νομό
Κάτι έφταιξε.
Λάθος κινήσεις; Λάθος τακτική; Η έλλειψη εναλλακτικών μορφών αγώνα; Η έλλειψη σοβαρού ενδοβελβεντινού διαλόγου; Όλα αυτά και άλλα ακόμη;
Πάντος κάτι δεν πήγε καλά.
Κάναμε τα πάντα για να τους χάσουμε όλους και να δικαιώσουμε όσους μας κατηγορούσαν για τοπικιστές.
Θα χρειαστεί καιρός για να ξαναφτιάξουμε το Βελβεντό σημείο αναφοράς και πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας.
Χάσαμε αυτό που χρόνια με κόπο και δουλειά είχαμε πετύχει και δυστυχώς δεν το συζητάμε.
Χάσαμε την ευκαιρία να ηγηθούμε ολόκληρης της περιοχής και να προσφέρουμε από τις εμπειρίες μας.
Αυτό δύσκολα να μας το συγχωρέσουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και δύσκολα να το ξανακατακτήσουμε.
Αυτό είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενα παραμύθι....που περιμένει ακόμη απάντηση

Λ.Σ δεν έχει σημασία αν στο καράβι σας ανεβάσαν με το ζόρι αλλά αν πραγματικά το καράβι δεν μπορεί να βρει νέο όμορφο προορισμό με την βοήθεια και την δικιά σας φυσικά.Απλά το καράβι ξαφνικά έγινε ποιο μεγάλο και άνοιξε πανιά για μεγαλύτερα ταξίδια(μπορεί και προς το παγόβουνο η ιστορία θα δείξει).Επρεπε όμως να αλλάξουν και οι καπεταναίοι όχι γιατί οι προηγούμενοι δεν ήταν καλοί αλλά γιατί άλλαξε ο τύπος του καραβιού και επρεπε και αυτοί να εκπαιδευτούν. Βέβαια στο νέο μεγάλο καράβι βρέθηκαν πολύ καπεταναίοι και κάποιοι θα έπρεπε να γίνουν μούτσοι.Φυσικά οι έξυπνοι θα εκπαιδευτούν ενώ τα κορόιδα θα γίνουν μούτσοι....Αν βουλιάξει το καράβι Λ.Σ. όλοι θα πάμε στο πάτο και καλοί και κακοί.Για αυτό στις δύσκολες αυτές ώρες η αλήθεια κάνει καλό σε όλους....Το θέμα είναι να βρεθεί προορισμός και ο καλύτερος καπετάνιος. Μακάρι να μπορούσατε να έχετε το δικό σας γιοτ αλλά δυστυχώς σας έριξαν στην δική μας μαούνα.Μπορεί να νιώθατε ότι ζούσατε σε γιότ και τώρα να σαλπάρετε με κρουαζιερόπλοιο.Ολοι μπορούν να ζουν το δικό τους παραμύθι.Αυτά όμως είναι περασμένα τώρα όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι και αν φαγωθούμε μεταξύ μας ένα είναι σίγουρο ότι τα παιδιά μας θα πνιγούν τελικά....
Και ζήσαν οι πονηροί καλά και οι σκεφτόμενοι χειρότερα....

Και επειδή Λ.Σ. βλέπω ότι είσαι σκεφτόμενος τελικά μόνο κάποιοι σαν και σένα θα στεναχωρηθούν γιατί όλοι οι άλλοι πάλι κάπως θα βολευτούν.

Ανώνυμος είπε...

3:03 εκτός από όλα τα άλλα είσαι βλέπω και μάντης... θες να μας πεις λοιπόν με βάση τις μαντικές σου ικανότητες (αλήθεια είναι κληρονομικό χάρισμα?) τι θα γίνει στο Βελβεντό μετά την συνένωση με το δήμο Σερβίων με βάση τα δεδομένα που έχουμε? (το Οικονομικό έλλειμα, την ανομοιογένεια στην κουλτουρα, κ.τ.λ.)

Ανώνυμος είπε...

"Και επειδή Λ.Σ. βλέπω ότι είσαι σκεφτόμενος τελικά μόνο κάποιοι σαν και σένα θα στεναχωρηθούν γιατί όλοι οι άλλοι πάλι κάπως θα βολευτούν.
31 Αυγούστου 2010 3:03 μ.μ."

Εδώ ισχύει το "ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ, ΦΙΛΑ ΤΟ"!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αφιερώνω στο φίλο μας τον προστάτη, το μεσσία, το σωτήρα, τον ημίθεο και βάλε, το στιχάκι του Θανάση Π.:
"όσοι νομίζουν πως κρατούν της γνώσης τα ευαγγέλια
και δίχως να τους ζητηθεί τη γνώμη δίνουνε
ξυπόλητοι βαδίζουν στη ζωής τα μονοπάτια
αλλού είναι τα αληθινά κι αλλού σκαλίζουνε"

Ανώνυμος είπε...

KATI MOY LEEI OTI EKEINOS O 102os EINAI POLY GNWSTOS KAI ERASTHS TON KAREKLON.
XA XA XA XA XA XA
KAI SFOGOKOLARIOS TOY EAYTOY TOY GIA NA GINEI YPOPSHFIOS.
RE AINTE APO KEI PONHRE.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που 3:03 στο ίδιο καράβι είμαστε όλοι βρεγμένοι (εμείς πιο φρέσκοι) οπότε επιχειρούμε ακόμα και κολυμπώντας την αλλαγή τροχιάς. Με κίνδυνο πνιγμού φυσικά. Ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι ορατός και στο κατάστρωμα του νέου πλοίου.

Δεν ζούμε το παραμύθι μας... "Καθένας μας στο στρόβιλο ετούτης της ανέμης χρωστάει έναν θάνατο και ένα παραμύθι". Και εμείς χρωστάμε στο παραμύθι που θα παραδώσουμε να εχουμε κάνει το χρέος μας (ή ό,τι θεωρούμε εμείς χρέος τη δεδομένη στιγμή).

Προσωπικά σε κάθε περίπτωση συντάσσομαι με την πλειοψηφία. Και όσο εκείνη θα το επιτάσσει Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Λ.Σ.

ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ είπε...

Παιδιά λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω,
αλλά πρέπει να σας πω, για όσους δεν το ξέρουν ότι το ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ!

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

ai-vreS είπε...

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει επιτελέσει το στόχο της (και στόχους πολλών άλλων ακόμα που δεν είχαμε καμία πρόθεση να τους διευκολύνουμε...). Παρακαλούμε λοιπόν να σταματήσουν τα σχόλια στην παρούσα ανάρτηση. Είναι κρίμα να πληγώνονται κι άλλο οι κοινωνίες...

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Που σαν απλοί πολίτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα ai-vres. Είτε μαζί είτε χωριστά όπως επιδιώκει το Βελβεντό, στο μέλλον παράλληλα θα πορευόμαστε, οπότε αφήνουμε κατά μέρος τις (άσκοπες) επί της ουσίας εμπάθειες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ-ΒΡΕΣ δεν πληγώνονται οι κοινωνίες. Στο κάτω κάτω δεν επηρεάζονται όλοι από τα ανόητα σχόλια κάποιων πονηρών που γράφονται εδώ μεσα.
Πληγώνονται μόνο όσοι έχουν κατα νου να σύρουν το Βελβενδό εκεί που γουστάρουν οι ίδιοι και βλέπουν πως δεν τους βγαίνει.
Μια κοινωνία ολόκληρη αντιστέκεται και κάτι λίγοι από έξω,βαλτοί από τους υποψηφίους όλων των εκλογών, προσπαθούν να δηλητηριάσουν την ενότητά μας.
Είναι και κάτι λίγα φερέφωνα της κάθε εξουσίας από μέσα απο το Βελβενδό, που επίσης σιγοντάρουν την κατρακύλα μας για δικό τους προσωπικό όφελος.
Ένας λαός περήφανος δεν πρόκειται να παραδοθεί.
Δεν πρόκειται να τους κάνει το χατήρι. Ούτε να αφήσει απαρατήρητους αυτούς που τον πολέμησαν.
Θα παλέψουμε με όλους και με αυτούς δεν είχαν την ευαισθησία να κρατήσουν τον 5ο Δήμο στο Νομό. Μια θέση που κατέκτησε ο λαός του Βελβενδού με τους αγώνες του. Αντίθετα τον πολέμησαν για να τον ισοπεδώσουν ώστε να μην έχουν κόστος στις άλλες κοινωνίες του Νομού. Νόμιζαν ότι το Βελβενδό θα ξεχάσει γρήγορα και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Δεν τα λογάριασαν καλά.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ και μόνο αυτοί πληγώνονται γιατί βλέπουν να χαλούν τα σχέδια τους, χάνουν τα πολιτικά οφέλη τους.
Η εικόνα που έδειξαν σε όλον τον Νομό είναι πως είναι αδύναμοι να σταθούν ψηλά όταν ρθει μια δύσκολη ώρα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ai-vreS με όλο το θάρρος νομίζω ότι η παρέμβασή σου των 3:52 είναι λίγο (υπερ)βολική. Δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία όταν σε άλλο θέμα κάποιος εκβίαζε και απειλούσε.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, απόψεις ανταλλάσσουμε.

Λ.Σ.

ai-vreS είπε...

Σε ποιο θέμα εκβίαζε και απειλούσε;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Τοπ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΚΩΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ETSI TON BOLEBEI? NA TON EPIBRABEYSOYME TOTE GIA TO DROMO POY DEN MAS EFTIAKSE KAI EXOYME SYNEXEIA ATYXHMATA STO BATHYLAKO-SXOLES OAED.
KALA KRASIA.

Ανώνυμος είπε...

Θα απέχουμε και από τις εθνικές εκλογές όταν έρθει η ώρα. Αλλά με τη σειρά. Πρώτα θα απεχουμε απο τις δημοτικές και τις περιφερειακές στις 7 και στις 14 Νοεμβρίου αν χρειαστεί.
Να είμαστε εξηγημένοι.
96% ειπε οχι.
Τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
96%
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

1:16 to siniko toixos pote tha to xtisete? gia sovareuteite lew egw exete katantisei o perigelos tis perioxis. kai sto katw katw den noiazei kanenan ti tha praxete, oti agwna kai na kanete den sigkinei kanena logo tis topothesias tou xwriou sas einai apomonomeno kai distixws kapoioi prospathoun na apomonwsoun kai tous katoikous tou. ante sou lew egw oti kleisate ton dromo pros velvento. e kai? ti egine? katalavete to oti den eiste se simeio opou o agwna sas tha akoustei (an paradeigma eisastan stin topothesia twn serviwn tha itan akrws antitheta ta pragmata).

Ανώνυμος είπε...

Το σινικό τοίχος θα χτιστεί τον επόμενο αιώνα.Θα είναι το μεγάλο εργο, μετά το Χιονοδρομικό.Θα εχει υψος 50 μ και μηκος 300 χιλιόμετρα. Θα ξεκινα απο το Φλάμπουρο, θα κατεβαίνει Παλαιογρατσανο και θα φτάσει μέχρι την λίμνη.Δεν θα περνάει κανένας χωρίς διαβατήριο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν ενοχλείτε κανένας εκ Σερβίων να μαζέψει τα χωριατούλια που λεν αυτές τις βλακείες και εκτίθενται???

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να τους μαζέψει κανένας, γιατί έχουν ρίξει υπό το μηδέν την προσωπικότητά τους, δείχνοντας μια ανεπανάληπτου πάθους ζήλια για ανθρώπους που ζουν δίπλα τους.
Πραγματικά λυπούμαστε που εκτοξεύονται τόσες ειρωνείες μεταξύ δύο γειτονικών κωμοπόλεων που έχουν πορευθεί μαζί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Ουδείς σοβαρός αμφισβητεί ότι τα Σέρβια βρίσκονται στο γεωγραφικό κέντρο της περιοχής και ορθώς εκεί εδρεύουν περισσότερες υπηρεσίες, και ότι το Βελβεντό τα τελευταία 15 χρόνια βρίσκεται σε τροχιά μικρής και σταθερής ανάκαμψης με καλή οργάνωση σε αρκετούς τομείς (φυσικά όλα δεν είναι τέλεια) και περιθώριο για περαιτέρω τουριστική εξέλιξη που εν κατακλείδι θα βοηθήσει όλη την ευρύτερη περιοχή.
Μη λοιπόν κρυβόμαστε πίσω από το πάθος του εγώ, αλλά ας κοιτάξουμε και λίγο πως να επωφεληθούμε από τα πλεονεκτήματά μας μαζί με το γείτονά μας, από τον οποίο στα δύσκολα θα έχουμε τη στήριξη και τη συμπαράσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα...
@@@ Τον νεοκλεγέντα δήμαρχο στο διευρυμένο δημο, οταν θα επισκεφθεί το Βελβεντό,στα μέσα Ιανουαρίου 2011, αυτοί οι διάφοροι-δήθεν αγωνιστές του Οχι, πως θα τον...υποδεχθούν;
Πως θα τον αντιμετωπίσουν;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο όποιος Δήμαρχος τον Ιανουάριο έχει σκοπό να επισκεφθεί το Βελβεντό;

Ανώνυμος είπε...

fysika 8a to episkeftei,8a ginei teleth paralavhs-paradoshs ths...katsikas me ka8e epishmothta!
xaxaxaxaxaxa!

Ανώνυμος είπε...

An einai etsi, de 8a tou aksizei na einai Dhmarchos.-
Prepei na to episkef8ei 2-3 pro eklogwn kai 2-3 meta mexri 31/12.

Ανώνυμος είπε...

Ο φιλος στο 5.40 εχει απιστευτο δικιο....και οι μεν και δε με τα σχολια σας ειστε πραγματικα για τα πανηγυρια....

Ανώνυμος είπε...

pragmatika einai poli ypotimitiko na se eksisounoun me tous serviwtes. egw enoxloume para poli....

Ανώνυμος είπε...

8:49 ax re aria fili eseis pios na sas ftasei. tha sou apantousa gia polla alla den prokeite na dimosieuthoun.

Ανώνυμος είπε...

8:49 γιατι δεν ρωτας τις νυφες που εχετε εδω στα σερβια απο το βελβεντο να σου πουν το επιπεδο συγκρισης? κατι θα ξερουν αυτες δεν ηρθαν τυχαια.δηλαδη κρινεις την αποψη του καθε εδω μεσα και βαζεις ταμπελες? δεν μιλαμε για ροδακινα εδω,εδω μιλαμε για ανθρωπους ,μαλλον κατι τυποι σαν εσενα ειναι προσβολη να εκφραζουν την γνωμη του βελβεντου εστω και απο εδω μεσα.

Το Προφίλ μας