Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Σερβίων Δ. Κοκολιού: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για λόγους υγείας…»

του Παναγιώτη Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Την απόφαση του να μην κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στο νέο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ανακοίνωσε χθες το πρωί και επίσημα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός. Είχε προηγηθεί, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η ίδια ανακοίνωση σε ειδική συνεδρίαση ενώπιον των μελών του συνδυασμού της συμπολίτευσης, με τον κ. Κοκολιό να ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο σε προσωπικά, σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά και από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. 

«Είναι μια απόφαση που έλαβα με πόνο ψυχής, καθώς είχα προετοιμαστεί για την εκλογική αναμέτρηση και τη νέα περίοδο της αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς, όμως, οι ειδικοί μου συνέστησαν να απόσχω από οποιαδήποτε εκλογική ή άλλη δραστηριότητα για καιρό και, μάλιστα, αν και η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, για 1-2 χρόνια θα πρέπει να αποφύγω οποιαδήποτε πίεση ή άγχος», τόνισε χθες το πρωί στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Σερβίων, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια ,αλλά και στους δημότες Σερβίων, για τη στήριξή τους. 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά σε μια σειρά σημαντικών, σύμφωνα με τον ίδιο, έργων που προχώρησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, ξεχωρίζοντας την οριστική λύση στο πρόβλημα υδροδότησης των Σερβίων, αλλά και αρκετών Δημοτικών Διαμερισμάτων, αλλά και την προώθηση της «Καστροπολιτείας»:
«Με γνώμονα την ευημερία του τόπου μου ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση υποστηρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια το δημόσιο συμφέρον και υπηρετώντας τους πολίτες του Δήμου Σερβίων. Δεν ήμουν ποτέ άτομο της εξουσίας και της καρέκλας κάτι που αποδείχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Θητεία που βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί αντίθετα είμαστε αποφασισμένοι εγώ και οι συνεργάτες μου στους μήνες που ακολουθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι εξάλλου υποχρέωσή μας καθώς έχουμε μπροστά μας το ΕΣΠΑ και με δεδομένο ότι είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι από πλευράς ωριμότητας μελετών να εντάξουμε και να ξεκινήσουμε μία σειρά μεγάλων έργων υποδομής όπως η ανάπλαση της πόλης των Σερβίων, η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης σε Παλιά Καστανιά, Λάβα, Βαθύλακκο, Μεσιανή, Ροδίτη, Ίμερα καθώς και το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο των Σερβίων ένα όραμα όλων των Σερβιωτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημοσθένης Κοκολιός. 
Ιδιαίτερα συγκινημένος, κάτι που ήταν εμφανές σε όλους όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα, ο κ. Κοκολιός υπογράμμισε πως «επί 24ώρου βάσης ήμουν, πιστεύω, δίπλα στους δημότες. Μπήκα στην πολιτική με ψηλά το κεφάλι και ήθελα να φύγω και με ψηλά το κεφάλι από το δημαρχιακό θώκο. Φεύγω με προβλήματα υγείας και με προβλήματα στην προσωπική οικονομική κατάσταση μου. Ο δήμαρχος πρέπει να μπαίνει στα κοινά για να προσφέρει. Και αυτό πιστεύω πως έκανα κι εγώ, σε βάρος, ίσως, ακόμη και της οικογένειάς μου». 
Ο κ. Κοκολιός έκανε, ερωτηθείς σχετικά με τα οικονομικά, αναφορά σε «ανώνυμα ανθρωπάκια» που προχώρησαν σε κάποιες καταγγελίες, μιλώντας για «λάσπη και ισοπέδωση των πάντων». «Τους γνωρίζουμε, γιατί δείχνουν μικροψυχία και μιζέρια στην καθημερινή τους λειτουργία και φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί. Όση λάσπη και αν πετάξουν, δεν θα μπορέσουν να σπιλώσουν το όνομά μου», συμπλήρωσε, ενώ (ερωτηθείς από τον «Π.Λ.») υποστήριξε πως το χρέος του Δήμου Σερβίων ανέρχεται, μαζί με τα δάνεια που αποπληρώνονται κανονικά, σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ. «Είχαμε παραλάβει χρέη 4,5 εκατομμύρια και εάν λειτουργούσαμε αυτοτελώς σαν 8ετία, χωρίς την επιβάρυνση αυτή, ίσως είχαμε και πλεόνασμα», ανέφερε ο δήμαρχος Σερβίων. 
Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο έλεγχος των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης θα ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρχει τίποτε το μεμπτό. Τέλος, ο δήμαρχος Σερβίων αναφέρθηκε και στο νέο αυτοδιοικητικό σκηνικό λέγοντας ότι «ο νέος Δήμος δεν χρειάζεται επαγγελματίες πολιτικούς αλλά ανθρώπους με διάθεση για προσφορά. Ήμουν και είμαι υπέρ του Καλλικράτη οι μεγάλοι όμως και ισχυροί Δήμοι απαιτούν την αλλαγή στάσης από την πλευρά της πολιτείας κάτι για το οποίο επιφυλάσσομαι έχοντας ως δεδομένο και την κατάσταση που βιώνουν οι Δήμοι το τρέχον έτος».

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Φεύγω με προβλήματα υγείας και με προβλήματα στην προσωπική οικονομική κατάσταση μου."
Π.Π. σχετικά με το παραπάνω ρωτήθηκε ο δήμαρχος? Τί εννοεί? Έβαζε από την τσέπη του?

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι Λ.Σ. Είχαμε πολλές ερωτήσεις για τα οικονομικα του Δήμου και για τους υποψήφιους. Και τους λογους της απόφασης. Σε μια συνέντευξη σύντομα στο ΤΟΡ μπορουμε να ρωτησουμε τα παντα. Ο,τι και να πει κανεις για τον δημαρχο Σερβίων, θετικα ή αρνητικά, ως δημοσιογραφος μπορω να πω ότι παντα απαντουσε σε ολα και ποτέ δεν απέφυγε κάτι. Οφειλω να το πω.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΚΑ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

MPOYXOYRAS,SALTSIDIS,KAFTERANIS,APARETITI,STI NEA DIMOTIKI ARXH.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 10,46 ο κυρίαρχος Λαός αποφασίζει εάν ειναι απαραίτητοι η οχι εσύ μία φήφο εχεις οπως ολοιμας καί εκτός των αλλων 2 τεραετίες τούς τίμησε ο Σερβίωτικος Λαός .

Ανώνυμος είπε...

Δημοσηγραφικά σχόλια μιλούν γιά μιά μεγάλη αλά καί αξιόλογη κίνηση Πρέδρων από τήν μεριά τής Δημοτικής Αρχής Πρωτοστατή ο Πρόεδρος του ΔΔ Ροδίτη του ευχόμαστε καλό αγώνα καί ημαστε μαζίτου Δυναμικά σπάζοντας τό κατεστημένο πού υπήρχε μέχρι σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος Θεόδωρος Κυριακίδης του ευχόμαστε καλό αγώνα κίνηση Πολιτών Δήμου Σερβίων

Ανώνυμος είπε...

10.46 εμ βεβαια να φαν αυτα που δεν προλαβαν

Ανώνυμος είπε...

Ρέ φίλε 10,46 επειδή μας περισεύουν παρά πολλά πες τό ονομάσου γιά νά σού περάσουμε στό λογαριασμό σου οσα θελεις τά λαμόγια καί τά λυγούργια από τετοια γραφόμενα κρυβοντε οιταν θά ξυπνήσεις θά βλέπεις τήν νέα Δημοτική Αρχή καί θά σέ χαιρετά Ελληνικά κατάλαβες νηστικέ

Ανώνυμος είπε...

Θα σας περισευουν αφου δουλεια δεν εχετε και ζειτε απο το δημο

Ανώνυμος είπε...

λάθος τό σχόλιο 1.17 ειναι γιά τόν σχολιαστή 1.00

Ανώνυμος είπε...

ο Νηστικός καρβέλια κανη στά ονειράτου εάν εχεις κότσια βάλε υποψηφιος γιά νά δούμε πως θά ζεις από τό Δήμο1,21 γιά νά δούμε πόσα πιάνη η Αλεπού

Ανώνυμος είπε...

Ασε χρηστο μη μιλας εσυ τη βολεψες καλα 8 χρονια

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδροι ενωμένοι ποτε αποτυχημένοι

ενας βελβεντινος είπε...

προς Π.Π.
Αφου ο κ. Κοκολιος απανταει σε ολα,ρωτησε τον ποιο ειναι το πραγματικο χρεος που κληροδοτει.

Ανώνυμος είπε...

ποιός είναι ο Κυριακίδης?

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ακριβως ρωτησα εγω φιλε...Και πηρα την απαντηση που γραφω.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ: θα ηθελα και εγω να πω την γνωμη μου για τον κ.κοκκολιο. προσωπικα δεν ειμαι ψηφοφορος του και δεν ανοικω στην παραταξη του, αλλα παρολο αυτα θα μιλησω αντικειμενικα και στο πως βλεπω εγω την πορεια και την μεχρι τωρα προσφορα στα κοινα του τοπου. οταν παρελαβε την δημαρχεια μαζι με τα κλειδια του δημαρχειου παρελαβε και ενα χρεος 4,5 εκ ευρω το οποιο προερχονταν κατα κυρια απο την προηγουμενι δημοτικη αρχη του κ.καραντακου αλλα και απο τον συγχωρεμενο κ.τσιγκοιδα. φυσικα και εγιναν λαθη αλλα πιστευω οτι αυτα σε ενα μεγαλο δημο που περιεχει τοσα πολλα χωρια ειναι αναμενομενα.πως να βαλεις σε ταξη τοσα χωρια και μαλιστα με τα ελαχιστα χρηματα που επερνες με βαση την εκταση του δημου αφου ξερουμαι πολυ καλα πως δινονται τα εργα του δημοσιου σαν δηλαδη ρουσφετια κατω απο το τραπεζι. ο κ. κοκκολιος σιγουρα εχει κανει πολλα λαθη κυριως σε επιλογες προσωπων που σιγουρα κακο του εκαναν και οχι καλο με μερικους απο αυτους να εχουν γεμισει τις τσεπες τους εισ βαρος των πολιτων. θα μου πειτε ποιος εχει το χερι στο μελι και δεν το γλυφει? και θα πω στις μερες μας κανενας. γιατι οι κυριοι διοικουντες του βελβεντου δεν εφαγαν ολα αυτα τα χρονια οταν μαλιστα εχουν διαχειρηστει αυτα τα τρελα ποσα για εργα που λενε? ενα πραγμα εκανε ο κοκκολιος που σε αυτο του βγαζω το καπελο, και φυσικα αναφερομαι στο πως χειρηστικε το θεμα της ανεξαρτησιας του βελβεντου, δεν ξερω αν παιχτηκε καποιο παιχνιδι αλλα σιγουρα στο τελος αυτος βγηκε κερδισμενος μαλλον τα σερβια βγηκαν κερδισμενα απο την τροπη που πηραν τα πραγματα. γιαθτο και το μεγαλο μισος που κρυβουν οι βελβενοι προς το μερος του που ομως για εμενα ειναι προσωπικα ειναι λαθος. οπως κυριοι βελβενοι εσεις αγωνιζοσασταν ολα τα χρονια για την αναδειξη του τοπου σας ετσι και ο κυριος κοκκολιος αγωνιστηκε για τον δικο του και κερδισε το αυτονοητο δλδ τα Σερβια να ειναι οπως ηταν και πριν εκατονταδες χρονια το κεντρο της περιοχης. γιατι δεν μιλατε για τα λεφτα και εργα που πηρατε ολα αυτα τα χρονια λεφτα που επρεπε να καταμεριστουν δικαια και σε αλλους δημους αλλα εσεις με την πονηρια σας τα καρποσατε με διαφορα παιχνιδια ρουσφετολογιας και τωρα ριχνετε το μπαλακι και λετε οτι ειμασταν ικανοι και τα πηραμε. ε τωρα δεχτητε και εσεις οτι και ο κοκκολιος σας κερδισε και φυσικα κερδισαν τα σερβια απο αυτο . εγω μονο απο αυτο τον παραδεχομαι και του βγαζω το καπελο διοτι το μελλον θα δειξη τη κερδισαν τα σερβια απο αυτην την τροπη που πηραν τα πραγματα, και ο κ.κοκκολιος θα μεινει στην ιστορια εκτος απο μεγαλος κλεφτης που λετε συνεχως εσεις και ο μεγαλος ρυθμιστης του μελλοντος αυτου του τοπου.

ΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Δ,Δ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΟΔΩΡΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΣΟΥ ΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ Δ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4:53 ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ??????????????????????????
Είσαι βάση με τα γραφόμενα σου ένας αυθεντικός οπαδός της θεωρίας «ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ».
Προσπέρασες με «πρωτοφανή» ευκολία από ότι είδα το χρέος του Δήμου σου (που τελικά γιατί δεν λέει κανένας πόσο είναι?) και δικαιολογώντας την ανικανότητα της Δημοτικής σου αρχής προσπαθείς να παρουσιάσεις τα έργα άλλου Δήμου ως αποτέλεσμα «ρουσφετιού».
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:56 Οταν ολα αυτα τα χρονια εσυ σαν κατοικος βελβεντου καρπονοσουν εις βαρος ολων των αλλων κατοικων των γυρω δημων , το μεγαλυτερο κοματι της πιτας(εργων και χρηματων και φυσικα ξερουμε πως παιρνονται τα εργα και κατω απο τι συνθηκες σε αυτη την χωρα μπ......λο) ενω με βαση τα πληθυσμιακα και εδαφικα κριτηρια δεν τα δικαιουσαι ηταν καλα ε? δηλαδη τοτες που ισχυε το ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΟΣΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ηταν καλο Ε? αλλα στο τελος θα πληρωσουμε ολοι την οικονομικη κριση σαν ελληνες πολιτες που σιγουρα μεσα σε αυτα θα πληρωσουμε και τα εργα ειναι και αυτα μεσα στο χρεος. παιξατε καλα το παιχνιδι ολα τα χρονια μενοντας στην απεξω γιατι σας βολευε μια κοινωνια τοσο μικρη και αποτελουμενη απο ντοπιους δεν θελει αλλωστε και μεγαλη προσπαθεια (και αν βαλουμε και τον τοπικισμο που διακατεχει πολλους)για να βρισκεται σε καλυτερη μοιρα απο ενα 4πλασιο πλιθυσμιακα αλλα και εδαφικα δημο. ενα πραγμα μενει οτι πλεον ειστε μερος του νεου δημου με εδρα τα σερβια και αυτο γραφει η ιστορια και σε αυτο εχει συμβαλει και ο κοκκολιος, αυτο ειναι που μενει.

Ανώνυμος είπε...

9,56 STAMATISTE ME TIN KATSIKA TOV GITONA GIATI MAS TAXETE PRIKSI TELOS.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΕΤΕ 9 56 ΒΟΣΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΜΕΞΕΤΗΝ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΣ ΞΑΝΑΠΗΓΕΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝΕ ΑΝΤΕ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑ..................Α

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε με τη στάση σας, γιατί " Η κατσίκα του γείτονα" μπορεί να σας τα "πρήζει" πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεστε στον Καλλικράτειο δήμο, μιας και οδεύει προς ανάσταση μετά από το ψόφο της ΤΕΔΚ.
Το Βελβεντό μπορεί να άλλαξε τη διεκδίκηση του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από αυτά που δικαιούται και μπορεί να συμβάλλουν σε πρόοδο όλης της περιοχής αλλά κυρίως του ίδιου, ΤΕΛΟΣ.

velvenos είπε...

de sas ta eprikse o kokolios tosa xronia? oi velvenoi sas ta epriksan. kaneta san lisasmena skylia molis akoute velvento. ELEOS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε οτι ο κ Κυριακίδης σέ εξοχικό σπίτιΣτά Σέρβια τό βράδυ της Παρασκευής ειχε συναντήσεις με παράγοντες οχι μόνο τής πολεως τών Σερβίων αλλά καί τών Δημοτικών Διαμερισμάτων πού τόν προτρέπουν νά κατεβάση τό δυναμικό του ψηφοδέλτιο ενάντια στά κατεστημένα ονόματα τών επίδοξων μνηστήρων γιά τό Δημαρχιακό θώκο.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο 12,14 διασταυρωμένο τό σχόλιο μεγάλη συγκενρωση

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων είναι ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο συνδυασμός του Κοκολιού, άνθωποι οι οποίοι με περισσή θέληση προσπάθησαν για το καλό των τοπικών τους διαμερισμάτων, χωρίς πολλές φορές να τους παρέχονται τα μέσα, ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στο έργο τους.

Μια από τις μελανότερες στιγμές της θητείας του Κοκολιού ήταν προ διμήνου όταν αυτοί οι άνθρωποι στο Δημοτικό συμβούλιο ζήτησαν από το δήμαρχο να λάβουν την αποζημίωσή τους την οποία δεν λαμβάνουν για χρόνια.
Η απάντηση του δημάρχου ήταν: "Να πάτε να τα πάρετε από το Ραγκούση"!!!!!
Αγένεια και αχαριστία στο μέγιστο βαθμό.

Παρόλα αυτά οι πρόεδροι συνέχιζαν και συνεχίζουν το έργο τους. Θα πρέπει πάραυτα η δημοτική αρχή να τους αποδώσει τα χρωστούμενα.

Όσο για την υποψηφιότητα του Θόδωρου Κυριακίδη, άνθρωπος έντιμος και ικανός, που για χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ροδίτη, έχω να του πω μόνο: Θόδωρε, ξανασκέψου το.
Θόδωρε,
που εις μπιζιμ ιτσουτ τεουλ !!!!!
χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΝ ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

KIRGIAKO STO PARISI PIA GLOSA MILAGES TIN TOYRKIKI;

Ανώνυμος είπε...

tsolakidi eksigisemas se ti glosa ine i teleytea frasi ke ti simeni.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΕ ΞΥΠΝΑ.

ΜΑΚΙΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε...

ΦΙΛΕ 3.55 Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΟΥΤΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΗΡΘΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ των 12:48,
ο τρόπος σκέψης σου είναι «πρωτόγνωρα αφοπλιστικός», δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος την σήμερον ημέρα που να διακατέχεται από τόση μιζέρια, ζήλια και κακία. Φίλε μου «γείτονα», μία κοινωνία για να κάνει ένα βήμα μπροστά «βλέπει» τη κάνει ο διπλανός και προσπαθεί να τον φθάσει αν όχι να τον περάσει, ακριβώς το αντίθετο από την δική σου τακτική.

Ανώνυμος είπε...

TSOLAKIDI ESI KE I FARASOY STA KARABIA KE PISO APO EKI POY IRHATE STA BAHI TIS ANATOLIS.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 4:53
για το χρεος και την κακη κατασταση του νυν δημου σερβιων φταινε αμεσα οι κ. κοκολιος,καραντιακος,τσιγκοιδας κλπ και εμμεσα οι πολιτες του δημου που τους εξελεγαν τοσα χρονια.αν θες να κατηγορησεις το βελβεντο για ευνοικη μεταχειριση μιλησε με ονοματα και με στοιχεια για συγκεκριμενα εργα.αλλιως οι κατηγοριες σου ειναι γενικολογες και ανυποστατες

Ανώνυμος είπε...

5:11 με μιζερια ζηλια και κακια και φυσικα τον τοπικοισμο που σας διακατεχει (οχι ολους) μαλλον οι δικοι σου χωριανοι βλεπουν ολους τους αλλους δημοτες ολων των αλλων δημων. οταν εσυ σαν χλευαζοσουν και χλευαζεσαι ακομα οτι εγω και τα εργα που εχω και και ......, στο ζουμι ομως της υποθεσης ειναι οτι τωρα πληρωνουμε την νυφη ολοι μαζι και δεν πληρωνει ο καθενας αναλογα με το τη χρηματα πηρε ο τοπος του. οταν εσυ πηρες τα 4πλασια χρηματα ολα αυτα τα χρονια απο τα σερβια ενω ησουν υποτετραπλασιος σε ολα , οταν οι δικοι σου τοπικοι αρχοντες διαχειρηστικαν αυτο τον πακτολο χρηματων εσυ νομιζεις οτι δεν εφαγαν ολα αυτα τα χρονια?απλως φανηκε το εργο και λογω της μικρης εκτασης του δημου σου. δεν ειμασταν μια κοινωνια ομοια με την δικη σας για να κανεις συγκρισεις διαφεραμε οχι μονο στην ποσοτητα (4πλασιοι και μαλιστα αποτελουμενοι απο πολλα χωρια 18)αλλα και στην ομοιομορφια υπηρχαν στην ουσια 19 διαφορετικες αντιληψεις των πραγματων ενος εσεις μια . ολα τα χρονια μιλατε υποτιμητικα για τα Σερβια και τους σερβιωτες που μην ξεχνατε οτι μπορει και εσεις να τους βοηθησατε καποτε αλλα και απο αυτους δεν πρεπει να εχετε παραπονο γιατι αν κανατε αυτες τις περιουσιες που εχετε σε ενα μεγαλο μερος συνεβαλαν και οι σερβιωτες δινοντας σας δουλεια χτιζοντας στην ουσια τα σερβια απο την αρχη. καποιοι συντοπιτες σου προσφατα προσπαθησαν να βαλουν το ονομα του χωριου σου στην μητροπολη,οσο απο τους σερβιωτες που γεμιζαν ολα αυτα τα χρονια τα μαγαζια σου και σε τιμουσαν εσυ δεν ανταπεδωσες σαν κοινωνια βελβεντου, μια ζωη ζηλια , κακια, μισος που δεν μπορω να κατακαβω απο που προερχεται, οταν μαλιστα εχεις στειλει και παντρεψει το μισο σου χωριο στους τεμπελιδες σερβιωτες. και κατι ακομα, σε τι επιπεδο εχεις φτασει την σιμερινη εποχη σαν βελβεντο? τι μπορουσες να προσφερεις σαν δημος αν εμενες ανεξαρτητος οταν δεν εχεις ουτε μια δημοσια υπηρεσια,κεντρο υγειας,τραπεζα,αστυνομια,σφαγεια για τους κτηνοτροφους.........................και καμια 30αρια ακομα πραγματα, δηλαδη με το αθλητικο κεντρο και με αλλα ενα δυο εργα υποδομης που εχεις πιστευεις οτι θα ησουν σε θεση να ανταπεξελθεις? μηπως υπερεκτιμησατε τις δυνατοτητες σας? λεω εγω τωρα. αλλα ξερω εγω τη πραγματικα θελατε , την ανεξαρτησια σας ετσι με την δημιουργια θεσεων μεγαλου αριθνου για τα δεδομενα ενος νεου συγρονου δημου να βολεψεται ολη την νεολαια σας σε δημοσιο υπαλληλικη(αφου φυσικα εχει βολευτει το αλλο μισο χωριο σας στις υπηρεσιες των σερβιων) και ετσι να διατηρηθειτε στον αιωνα τον απαντα σαν ενα προτεκτορατο της σημερινης εποχης χωρις να σας ενδιαφερει για τον διπλανο σας συμπολιτη και ενοω ολου του αλλου νομου , αλλα αυτα πανε τελειωσαν που ξερατε ολα αυτα τα χρονια οταν το κρατος προχωραει σε μεταρυθμισεις πρεπει να τις εφαρμοζει σε ολους τους πολιτες και να μην κανει διακρυσεις που μας πανε σε αλλες εποχες.

Ανώνυμος είπε...

6:05 αν εσυ θεωρεις γενικολογιες αυτα που εγραψα θα σου κανω καποιες ερωτησεις και φυσικα αν θελεις απαντας. 1)σε τι ποσοστο επι της 100% ειναι δημοσιοι υπαλληλοι οι (κατοικουντες) στο βελβεντο? 2)οι εκλεγμενοι αρχοντες σας αυτοι οι τοσο τιμιοι και αγνοι τι ποσοστο δημοσιο υπαλληλισμου κατεχουν? 3)ο κυριος αντινομαρχης που τον εχετε σημαια στο βελβεντο αργησε πολυ να βολεψει τα παιδια του στο ειδη δημοσιο καθεστως των κατοικων σας? 4)για ποιο λογω δημιουργηθηκαν δυο συναιτερισμοι στο βελβεντο? ο ενας δεν σας εφτανε? τι παιχνιδια παιχτηκαν? 5)τη χρηματα πηρες τα τελευταια 10χρονια σαν βελβεντο σε σχεση με τα σερβια και τους γυρω δημους? 6)σε τι κατασταση ειναι ο δρομος απο το βελβεντο μεχρι την διασταυρωση? δεν εφτανε ως εκει η προκοπη που σας διακατεχει εσας τους βελβεντινους? 7)ποσα τραπεζια και γλεντια εγιναν με την παρουσια βουλευτων(βολευτων) και νομαρχων στα ωραια σοκακια του γραφικου βελβεντου ? 8)ποσα τραπεζια μητροπολιτων πρωην και νυν και ποιος ο σκοπος? μηπως η ονομασια της μητροπολης σε σερβιων-κοζανης -και βελβεντου? 9)εχουν την ιδια μεταχειρηση οι παραγωγοι εκτος δημου βελβεντου στους συνεταιρισμους? 10) εχοντας διαχειρηστει ολα αυτα τα πακετα ολα αυτα τα χρονια το βελβεντο γιατι δεν ζητατε να ανοιχτουν οι λογαριασμοι ολων των αρχοντων που περασαν και μετα θα αλλαζατε γνωμη, φυσικα το ιδιο να γινει και στους δικους μας.

Ο......ΑΓΩΝΑΣ....ΤΩΡΑ είπε...

ΑΠΟ 1/11 Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ .ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΙΖΙΜ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΟΦ ΩΦ

SIHVAS είπε...

ΒΡΕ Π.Π ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ανώνυμος είπε...

re arhige 6:27 & 6:50 kopsto, se halaei

Ανώνυμος είπε...

Ναι, εχεις δικιο. Δεν εκανα ερωτησεις. Μονο 2 για τα χρέη και μια για τα χαρακτηριστικά του επόμενου δημαρχου...Δεν ηταν πολλες οι μαρμελαδες...


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Την αχαϊρευτιά των Σερβίων να διεκδικήσουν και να πάρουν χρήματα απο ευρωπαϊκά προγράμματα, τωρα τη βαφτισαμε ρουσφετολογικη εύνοια του Βελβεντού. δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω απο μόνοι μας; Που δεν καναμε τίποτα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων! Οι βελβενοί μας εμόδισαν να κάνουμε Πνευματικό Κέντρο; Οι βελβενοί μας εμποδισαν να αγοράσουμε το Κτελ; Οι βελβενοί μας απαγόρεψαν να κανουμε Αθλητικο Κέντρο και να συμμορφώσουμε το Τούρκικο Σχολείο; Οι Βελβεντοί μας υποχρεώσαν να δίνουμε μολυσμένο νερό στον Πολύρραχο; Οι βελβενοί μας δημιούργησαν το χρέος των 7 εκατομ ευρω; Οι βελβενοί έκρυβαν απο το δήμο μας τα 500.000 ευρο έσοδα απο το πανηγύρι μας και τα 200.000 ευρο απο τα Σφαγεία; Οι βελβενοί μας εμποδίζουν να εχουμε καθαρούς τους δρόμους απο το σκουπιδαριο; οι βελβενοί μας υποχρεώνουν να έχουμε απεριποίητα όλα τα δημοτικά διαμερίσματα; οι βελβενοί μας φταίγουν για όλα; οι δικοί μας οι προκομένοι άρχοντες τι έκαναν; Ακούσατε εσείς να πάει ποτέ στο Βελβεντό έλεγχος για κρυμμένα έσοδα απο κάποια δραστηριότητα; Αυτοί έχουν δυο συνεταιρισμούς. Εμείς δεν έχουμε κανέναν. Και εναν που ειχαμε διαλύθηκε. Και αυτόν οι βελβενοί μας τον χάλασαν; Ωραίο παραμύθι αυτο-ταϊζόμαστε για να κοιμόμαστε ήσυχοι. Ωραίο παραμύθι κυκλοφορούν οι υποψηφιοι άρχοντες μας για να γλυτώσουν την κριτικη!
Είμαστε αυτοί που είμαστε, τουλάχιστον ας ψαχτούμε να κάνουμε κατι καλο. Δεν μας φταίγει το Βελβεντό για τη μιζέρια μας.
Σταματείστε όλοι οι βαλτοί των υποψηφίων να κατηγορείτε τους άλλους. Κοιτάξτε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για μας.
Έλεος πια.

Ανώνυμος είπε...

6:47 εσυ εισαι η Σερβιωτικη φωνη στο Youtube? Ξεχασς να πεις να φεροθμε τα ευρω στα Σερβια...
6:50 στις ερωτησεις σου η απαντηση ειναι αλλη μια ερωτηση: Ποσο ειναι το χρεος?
Σα δε ντρεπομαστε λεω εγω...

Ανώνυμος είπε...

ΩΦ ΩΦ ΩΦ ΚΥΡΙΑΚΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 7.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

ΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

3,35 esi oti apofasis ke na pername kathosoyn stin platia ke ekanes plaka.an exome dimarxo ton konsantopoylo ke eklegis simbolos poy to blepo ligo diskolo eos akatorhoto na doyme ti tha kanis giaola ayta poy les.

Ανώνυμος είπε...

tha kanw oti mporo. den tha meno me stayromena xeria kai meta na katigoro to belbendo giati den ginontai pragmata sta serbia.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 6:50
απαντησε ο 3:35 για μενα

Ανώνυμος είπε...

Και αν το χρέος είναι 8 εκ. και όχι 4 τι έγινε;
Η πρώην κυβέρνηση δεν έλεγε ότι το Δη μόσιο χρέος ήταν 6% και τελικά ήταν 12%;

Το Προφίλ μας