Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η πρόκληση της Αιανής


Του Παναγιώτη Πλιάτσιου
Έχοντας γράψει σχετικά με την απόφαση των κατοίκων του Βελβεντού να απόσχουν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, έρχεται τώρα και η περίπτωση της Αιανής να δημιουργήσει ένα….θέμα ενόψει της 7ης Νοεμβρίου και να απασχολήσει και τη «Γνώμη». Ασφαλώς, όμως, μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, όσο…όμοιες και αν φαντάζουν. Στην περίπτωση, λοιπόν, του Βελβεντού έχουμε την σχεδόν πάνδημη απόφαση για αποχή, μέσα και από τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Στην Αιανή, μερικές δεκάδες κόσμου ήταν μόνο εκείνοι που παρακολούθησαν την προχθεσινή, σχετική συνάντηση στην κεντρική πλατεία της περιοχής. Προσέξτε: «Παρακολούθησαν», όχι «συμφώνησαν». Έχει μια διαφορά. Επιπλέον, στο Βελβεντό έχουν δίκιο να είναι εξοργισμένοι, διότι αρχικά ανακηρύχτηκαν αυτόνομος Δήμος και στη συνέχεια είχαμε τη γνωστή υπαναχώρηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε, φυσικά, ουδέποτε στην Αιανή. Κανείς εμπαιγμός και καμία «κοροϊδία» δεν υπήρχε από την πλευρά της κυβέρνησης. Αν υποθέσουμε πως η απόφαση για ένταξη στο νέο Δήμο Κοζάνης ήταν «άδικη», αυτό και μόνο ισχύει. Καμία, επομένως, σχέση με την περίπτωση του Βελβεντού.
Στην Αιανή, λοιπόν, δημότες της περιοχής και δημοτικοί σύμβουλοι προκρίνουν την αποχή από την εκλογική διαδικασία, αλλά και την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στα πρότυπα του Δήμου Σοχού Θεσσαλονίκης. Και ζητούν από τους δημότες τους να μη συμμετάσχουν, για να μην «νομιμοποιήσουν» τη νέα κατάσταση και τη συμμετοχή της Αιανής στο νέο Δήμο Κοζάνης. Σεβαστό απόλυτα και δημοκρατικό δικαίωμα και η αποχή. Όμως, άραγε, έχουν αναλογιστεί τις συνέπειες που θα έχει για το νυν Δήμο Αιανής μια τέτοια απόφαση; Πολύ απλά, η τοπική κοινωνία του πιο δυναμικού, ίσως, Δήμου εκ των τεσσάρων που συνενώνονται με την Κοζάνη, θα στερηθεί κάθε εκπροσώπησης της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο! Και θα αποφασίζουν όλοι οι…υπόλοιποι για το Δήμο Αιανής! Αφήστε, φυσικά, το ζήτημα του αντιδημάρχου Αιανής! Δεν θα δεχθούν κανέναν; Και ποιος θα μεταφέρει τα προβλήματα; Ποιος θα έχει την επίβλεψη των όποιων έργων; Κάποια….Συντονιστική Επιτροπή; Άτυπη; Και όλα αυτά, στην υποτιθέμενη περίπτωση…δικαίωσης του (δίκαιου και με επιχειρήματα όντως,) αγώνα για τη διατήρηση της αυτονομίας της Αιανής; Η δυναμική, λοιπόν, από όλες τις πλευρές, τοπική κοινωνία της Αιανής αξίζει να είναι «παρούσα» στη νέα κατάσταση που δημιουργείται. Και να διεκδικήσει όσα της αναλογούν, συναποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Βορείου Ελλάδας. Αυτή είναι η πρόκληση που έχει μπροστά της η Αιανή και δεν θα πρέπει να την απεμπολήσει. Αναγνωρίζοντας την πραγματικότητα, με οδηγό το μέλλον και όχι κυνηγώντας φανταστικούς…ανεμόμυλους, με οδηγούς κάποιους, ελάχιστους, ανθρώπους (όχι όλους όσοι, φυσικά, είναι υπέρ της αποχής) που είναι τυφλωμένοι από προσωπικές κόντρες και  εμπάθειες.
Υ.Γ. Τα παραπάνω και ως απλός συνδημότης, πλέον, και φίλος εδώ και χρόνια της γείτονος Αιανής
 

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aπλέ συνδημότη

μιλάς για δημοκρατικό δικαίωμα και αποχή
επίσης
εμπαιγμό και «κοροϊδία»

Η γιαγιά μου συχνά μου έλεγε την παροιμία:

"ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ" ??????????

Αυτονόμος Δήμος με Δημοκρατικά εκλεγμένο Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν ΥΠΗΡΧΕ εμπαιγμός και «κοροϊδία» ??????

Τώρα η Αιανή με εκπροσώπηση της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ......"θα δεί απο τα φρύδια της " ?????

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Π.Π. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΑΝΗΣ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΝΟ 4 ΔΗΜΟΥΣ .ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ .ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΙΑΝΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ (74 ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ )ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. Ε ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ Π.Π. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

1. Ξερω τι αποψεις εχει ο κοσμος. Υπαρχουν πολλοι που ειναι αγανακτισμενοι και θα ειναι. Βλεπεις, όμως, πως δεν εξεταζω εδω το δίκαιο ή αδικο του αιτηματος για την αυτονομία, αλλά το τι μελλει γενεσθαι. Από εδω και πέρα.
2. Δεν εχω καταλαβει πού ακριβως συνίστανται ο "εμπαιγμος" και η "κοροιδια". Για τον πρωτο φιλο.
3. Για τους 4 Δήμους στο Νομό, ο Κουκουλόπουλος ήταν σαφης εξαρχής πως αυτή ηταν η θεση του. Κακώς; Καλώς; Κρίνεται γι αυτό. Σε επίπεδο χειρισμων (και οχι ουσίας), εγω θεωρω πως ενα λαθος εκανε: Που είχε παει στην πρώτη συγκεντρωση των Βελβεντινών στη γέφυρα και με την παρουσία του (όπως και ο Βλατής) είχαν αφήσει να εννοηθεί πως θα στηρίξουν πλήρως το αίτημα τους.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π
εγώ είμαι Ενεργός Πολίτης....και κάνω ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για θέματα που έχουν σχέση με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ζωής μου...και κυρίως των ΠΑΙΔΙΩΝ μου.

Ο Δήμαρχος και άλλοι....που ζητούν την ψήφο μου
δίνουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....για το ΤΑΞΙΜΟ....τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ....την ΚΟΡΟΪΔΙΑ....και το
Δ Ω Σ Ι Μ Ο !!!!!!

Όπως διαπιστώνεις ΠΑΝΤΑ απαντώ σε ότι με ΡΩΤΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Η ΑΙΑΝΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ ΦΙΛΕ Π.Π. ..........ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η δύναμη όλων είναι η ψήφος. Από εκεί ξεκινάνε όλα!

Ανώνυμος είπε...

Και εγω παντα απαντω σε ερωτησεις, όταν, φυσικα δεν μιλαμε για υβρεις. Σεβαστη η σταση σου απολυτα. Ομως εγω γραφω για "εμπαιγμο" του Δήμου Αιανης από την κυβερνηση. Δεν υπήρχε κατι τετοιο, όπως συνεβη στο Βελβεντο. Αν δεχθουμε πως ειναι αδικη αποφαση ναι. Αλλα κοροϊδια οχι. Κατα τα λοιπα, τα προβλήματα με τη δημοτικη αρχη ειναι αλλα...Και, για τον τελευταιο φιλο, ξερεις πως εχω μια κατασταση της Αιανης. Και απο ολες τις πλευρες. Ολοι κρινονται. Ειδικα οι πολιτικοι. Ειδικα με την ψηφο.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π
για αυτό ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.....
ΕΣΥ ως Δημοσιογράφος και αυριανός Βουλευτής (ελπίζω ΟΧΙ του Κινήματος,
για να σε ψηφίζω, σου το επισημαίνω)
παίζεις με τις ΛΕΞΕΙΣ....
ενώ εμένα με ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ενός ΘΕΜΑΤΟΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eδω μιλαμε ως πολιτες. Αντε, και ως δημοσιογραφος αν θελεις. Δεν υπαρχει αλλη ιδιοτητα. Συγκριση εκανα αναμεσα σε Αιανη και Βελβεντο και την αντιμετωπιση τους απο την κυβερνηση. Αν υποθεσουμε πως στην πρωτη περίπτωση μιλαμε για αδικια, στη δευτερη μιλαμε και για εμπαιγμο.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνοι Π.Π
αλλά
και η ΑΔΙΚΙΑ και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ
τα ίδια ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ προκαλούν στους πολίτες.....
δηλαδή
είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ΟΥΣΙΑΣ ενός θέματος που για ΕΜΕΝΑ προέχει !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eδω τωρα παμε στην ουσια, λοιπόν. Αυτη η αδικία, αν είναι ετσι, πρεπει να οδηγήσει σε αποχή από τις εκλογές; Μεγάλη συζητηση...Καλο μεσημερι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά Π.Π
πρεπει να οδηγήσει σε αποχή από τις εκλογές

Πώς θα ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ??????
οτι ΑΡΚΕΤΑ ανεχτήκαμε τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τους....

Την δική μας ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ υποτιμούν
ή
την δική τους ???????

Ποιός ΥΠΟΦΕΡΕΙ απο την ΑΝΕΧΕΙΑ του Κινήματος και "των φίλων σου"......
ΜΑΓΕΙΡΩΝ τύπου Κουκουλόπουλου ????

Καλό μεσημέρι, ξαναμαλώνουμε ΑΥΡΙΟ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Π.Π.,
Σας συμβουλέυω: Σταματήστε να συνομιλείτε με τους "βλάκες" , γιατί χωρίς να το καταλάβετε θα μπλέξετε και θα μπείτε στον μαυροπίνακα της ομάδας των μετρίων (και των δυο-τριών παρανοικών), που προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί, να ισοπεδώσει τα πάντα στην Αιανή.
Τη βλακεία κανείς δεν κατάφερε μέχρι τώρα να τη νικήσει! Αγνόησε τους..
Στην Αιανή ορισμένοι "αισθάνονται" πληγωμένοι και έχουν ανάγκη απο εκδίκηση. Θέλουν έναν αντίπαλο, να τον νικήσουν. Να τον συντρίψουν. Να τον δούν ηττημένο, να ευχαριστηθούν.
Μακριά λοιπόν!....

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Π.Π σας συμβουλευω και γω να ακολουθησετε τη συμβουλη του ανωνυμου 5.04 γιατι αν μπειτε στη διαδικασια να συζητησετε με αυτους τους ανθρωπους θα χασετε τη λογικη σας. Κριμα ειναι. Αφηστε τους στον κοσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Π.Π. 11.07 δεν τις έδωσαν μόνο στη Γέφυρα τον Φεβρουάριο τις θετικές τους γνώμες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη του Βελβεντού. Τις έδωσαν απλόχερα και στην προεκλογική περίοδο αλλά και μετά. Εκτός από την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.
1.Κουκουλόπουλος Πάρης:
Εσείς θα μιλάτε και γω θα ακούω, είχε πεί ο κ. Κουκουλόπουλος στην προεκλογική ομιλία του στο Βελβεντό. Εμείς μλήσαμε Πάρη, με 3.000 υπογραφές και με πορείες. Εμείς μιλήσαμε! Εσύ μας άκουσες; Θυμάται όλο το Βελβεντό τις δηλώσεις υπέρ του αιτήματός μας τη δεύτερη μέρα Χριστουγέννων 2009 στο χορό του Αθλητικού Συλλόγου Βελβεντού. Αλλά και σε μια λαϊκή συνέλευση-μια όλη και όλη-που συμμετείχε ο Πάρης δήλωσε και πάλι οτι θα στηρίξει το Βελβεντό. Στην Συντονιστική Επιτροπή που τον επισκέφτηκαμε τον Μάρτιο είπε ότι αν μείνουν αυτόνομοι δήμοι στα κρητικά χωριά (Σφακιά, Ανώγεια)τότε θα κάνει δυναμική παρέμβαση ο ίδιος στη Βουλή ειδικά για το Βελβεντό, γιατί ο τόπος αυτός το αξίζει. Είδατε παρέμβαση εσείς; Ε είδαμε και μεις!!!
2.Αθανασιάδης Αλέκος: Σε όλες τις παρουσίες του στο Βελβεντό, μιλάμε σε όλες, πάντα έλεγε ότι θα στηρίξει τον αυτόνομο Δήμο Βελβεντού. Στις Λαϊκές Συνελέυσεις, στους Χορούς των Συλλόγων, στις Γιορτές Ροδάκινου. Πάντα η ίδια υπόσχεση.
Τελικά ασχολήθηκε μόνο με τη Σιάτιστα. Το Βελβεντό το άφησε στην άκρη.
3. Γιάννης Βλατής: Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ηταν παρών παντού. Το αποτέλεσμα μετράει όμως. Και η κοροϊδία του Βελβεντού ήταν μεγάλη. Εμείς λοιπόν οι συμπατριώτες του ειδικά από εκείνον περιμέναμε για το Βελβεντό να δείξει την πυγμή που έδειξε ο Αλέκος Αθανασιάδης για τη Σιάτιστα. Και λίγο μεγαλύτερη.
4. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όσο ακόμα ήταν βουλευτής του Νομού Κοζάνης: Ναι στο Βελβεντό, ναι στον αυτόνομο Δήμο. Δηλώσεις στη λαϊκή συνέλευση τον δεκαπενταυγουστο του 2008 στην κεντρική πλατεία του Βελβεντού. Δυστυχώς οι δηλώσεις έμειναν δηλώσεις.

Τους βουλευτές της Ν.Δ. τι να τους προσάψουμε τώρα, όταν έχουν το άλλοθι ότι δεν ψήφισαν καν τον Καλλικράτη;
Μήπως ξεχνάει κανείς τις δηλώσεις του κ. Κασαπίδη υπέρ των 4 Δήμων. Το Βελβεντό να πάει στα Σέρβια μας έλεγε στις αρχές του 2008 στη λαική συνέλευση για να μεταφέρει τη τεχνογνωσία και την πρόοδό του σε όλη την περιοχή Σερβίων-Καμβουνίων-Λιβαδερού. Αυτά όμως τα έλεγε όταν στα πράγματα ήταν η κυβέρνησή της Ν.Δ. Και πως άλλαξαν όλα στη σκέψη του ξαφνικά μόλις βγήκε το ΠΑΣΟΚ; Ανακάλυψε ότι είναι σωστότερο να υπάρχουν 7 Δήμοι στο Νομό. Τέτοια παλινωδία. Ξεχνιούνται αυτά κ. Κασαπίδη;
Ο Νίκος Τσιαρτσιώνης, που ήταν βουλευτής ως και πέρυσι, όταν τον ρωτούσαμε τι θα κάνει το 2008 όταν ο κ. Παυλόπουλος ήθελε να κάνει τον Καποδίστρια 2 δήλωνε στην τότε συντονιστική επιτροπή ότι θα αγωνιστεί μαζί μας αλλά αν κληθεί να ψηφίσει, ή πρέπει να παραιτηθεί ή να ρίξει την Κυβέρνηση. Δεν χρειάστηκε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο Νίκος κόπηκε στις εκλογές και η κυβέρνηση έπεσε από μόνη της.
Ο μόνος σταθερός από οτι φάνηκε ήταν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος που από την αρχή και όταν ακόμα ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία δήλωνε και εγγράφως στις εφημερίδες ότι είναι υπέρ 6-7 δήμων στο Νομό, με το Βελβεντό αυτόνομο.

Αυτά τα λίγα από ένα μέλος του Αγώνα για την αυτονομία του Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

Εδω και μηνες εχω επιλεξει, παρα τις φωνες φιλων και γνωστων, να απαντω και να συζητω με ανωνυμους χρηστες και φιλους στο blog. Εκτος περιπτωσεων υβρεων και λοιπών...Είμαι υπερ των blogs, απλα θεωρω καλυτερο να υπαρχει και υπογραφη. Ειδικα οταν υπαρχει επιθεση σε προσωπα. Είμαι, ομως, ριζικα αντιθετος σε sites δημοσιογραφικά και "δημοσιογραφικα" που καλύπτονται απο ανωνυμια. Ευχαριστω για τη συμβουλή, αλλα θα συνεχισω να μιλω και να απαντω σε αναρτησεις και ερωτησεις που ειναι στα ορια της ευπρεπειας.

Υ.Γ. Στον...μαυροπίνακα (καλο...) των συγκεκριμενων 5-6 κυρίων εχω μπει εδω και καιρο, οπότε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Να θέσω δύο ερωτήσεις. 1. Τι όφελος θα έχει η Αιανή απο την αποχή στις εκλογές. 2. Τι θα κερδίσουν αυτοί που στηρίζουν την αποχή.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Π.Π. προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει που σχολιάζεις και μάλιστα επώνυμα. Θα προτιμούσαν να μη γινόταν αυτό. Η αποψή σου κινείται πιστευω προς τον σωστο δρόμο για το καλό της Αιανής. Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν κοντοφθαλμα και κάποιοι άλλοι παρακινούμενοι απο προσωπικά συμφέροντα βλέπων την συνένωση ως απειλή για αυτούς. Τα πλεονεκτήματα της Αιανής εαν δεν καταφέρουν να τα αξιοποιήσουν οι ιδιοι, τότε να είναι σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι όχι μόνο θα τα αξιοποιήσουν αλλα και θα τα εκμεταλλευτούν κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο για το χορό του Συλλόγου δεν το γνωριζα και ευχαριστω για την ενημερωση. Το προσθετω στα λαθη. Σε επιπεδο κινησεων και χειρισμων. Οσο για τους αλλους βουλευτες, αν εδιναν αναλογες υποσχεσεις και μετα ηταν υπερ των 4 Δήμων τι να πω. Για την ουσια, παντως, εχουμε γραψει πολλα ολοι μας νομιζω...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν η αποψη μου για την Αιανη κινειται στο χωστο ή στον λαθος δρομο. Ξερω παντως πως αποψη εχουμε ολοι μας, αλλα και οτι ακουσα προχθες στην Αιανη μερικες αποψεις που ειναι το λιγοτερο γραφικες. Και αλλες, πάλι, με επιχειρηματα, εστω και αν διαφωνω.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ
Είμαι μόνιμος κάτοικος Αιανής και θα σας παραθέσω τα παρακάτω αντικειμενικά στοιχεία που ευθύνονται για της τάση φυγής των κατοίκων προς μεγαλύτερες πόλεις .
Η ιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει το σύνολο των κατοίκων δεν επέτρεψε να ευοδώσουν προσπάθειες για αγροτικούς συνεταιρισμούς –αναδασμούς και εκμετάλλευση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων, επίσης δεν υπάρχουν οικογενειακές βιοτεχνίες και παραδοσιακά επαγγέλματα που θα μπορούσαν να στηρίξουν την οικονομία της .
Υπάρχει παντελής (κυριολεκτώ) έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων-υποδομών με αποτέλεσμα η πόλη της Κοζάνης να είναι μονόδρομος για όσους το αντέχουν οικονομικά και βιολογικά.¨ Όσοι δεν μπορούν τα πάνε έλα αναλώνονται στα καφενεία που αναλογικά με τον πληθυσμό είναι πολλά.
Ο δρόμος Αιανής –Κοζάνης δεν έγινε ούτε ένα μέτρο κοντύτερος ούτε ένα μέτρο φαρδύτερος παρότι όλες οι δημοτικές αρχές το είχαν θέση ως προτεραιότητα
Στα πολιτιστικά με ένα μορφωτικό σύλλογο που στηρίζουν αξιέπαινοι κατά τα άλλα εθελοντές να παραπαίει βρισκόμενος πάντα σε πόλεμο με τη δημοτική αρχή για το καλύτερο αποκριάτικο άρμα και για όποια εκδήλωση.
Και το χειρότερο δεν λειτουργούν εθελοντικές ομάδες που θα μπορούσαν να προάγουν αξίες της προσφοράς στο συνάνθρωπο της ευγενούς άμιλλας τη ανιδιοτέλειας και των ιδανικών που δεν προσβλέπουν σε κοινωνική –οικονομική επαγγελματική καταξίωση. Ίσως έτσι εξηγείτε και το ποσοστό των επιστημόνων που κατάγονται από την Αιανή να είναι αναλογικά με το χτένι πολύ μικρότερο.
Για να μην σας κουράσω δεν θα γράψω περισσότερα αλλά ρητορικά θα ρωτήσω, που ήταν και τι έκαναν για τα παραπάνω όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους στηρίζοντας την επικείμενη αυτονομία του δήμου. Οι δυσαρεστημένοι τέως αντιδήμαρχοι τυφλωμένοι από εμπαθείς λογισμούς αφού πρώτα απωλέσαν το μισθό έβαλαν στόχο την εξόντωση του δημάρχου που τους των στέρησε. Παρέσυραν συγγενείς αλλά και υπαλλήλους του δήμου και της δημοτικής επιχείρησης που με φοβέρες του τύπου- όταν ενταχθούμε στον διευρυμένο δήμο θα σας διώξουν και θα προσλάβουν κοζανίτες - τους κατέβασαν στο πεζοδρόμιο. Επιστράτευσαν κάθε επιχείρημα να μας πείσουν για το δίκιο του αγώνα τους τριγυρίζοντας το λόγο τους γύρω από τα αρχαία και το μουσείο αλλά δεν είπαν κουβέντα για την κατάντια της Αιανής.
Υποψιάζομαι ότι οι αιρετοί μισθωτοί που δεν κατάφεραν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια φοβούνται το διευρυμένο δήμο γιατί αν λέω αν ξεκολλήσει το κάρο από την λάσπη τότε θα τους καταστήσει αναπολόγητους στα μάτια μας αλλά και στης συνειδήσεις των απανταχού Αιανιωτών.
Αν κάποιων των αδικώ του ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων, το κίνητρο μου είναι ένα η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον παραπάνω φίλο για την αντικειμενική καταγραφή της κατάστασης. Αν ακουγόντουσαν συχνά τέτοιες φωνές ίσως οι παρούσες συνθήκες να ήταν καλύτερες. Ποτέ βέβαια δεν είναι άργα. και την αγάπη που έχει ο παραπάνω φίλος για τον τόπο του σίγουρα την έχουν και άλλοι πολλοί. Καιρός είναι να αρχίσουν να ακούγονται οι φωνές τους. Για το πραγματικό καλό της Αιανής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ? ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξαν δημοσιογραφικές εκτιμήσεις εγκύρων πολιτικών παρατηρητών της περιοχής οτι ο δήμαρχος Αιανής οδεύει...για δημοτικός σύμβουλος στην Κοζάνη!
Ο ιδιος προσπάθησε να διασκεδάσει τις σχετικές εξελίξεις και εκρινε οτι τίποτε δεν συμβαίνει.
Το γεγονός αυτό ηδη προκαλεί πολιτική αβεβαιότητα στο σημερινό δήμαρχο Αιανής, γιατί απο Δήμαρχος....κλητήρας δηλ δημοτικός σύμβουλος! (εφόσον εκλεγεί..)!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:17 μ.μ.
Σωστές οι απόψεις σου !!!!!!!!
αλλά
άλλο ΘΕΩΡΙΑ και άλλο ΠΡΑΞΗ
και δυστυχώς στην ΠΡΑΞΗ ....υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Όλα αυτά τα ΣΩΣΤΑ που αναφέρεις.....
ΠΟΙΟΙ θα τα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ?????????

Τόσα χρόνια που ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ....γιατί δεν ΕΓΙΝΑΝ ?????

Όσο για τους 5:04 μ.μ. και 5:28 μ.μ.
τις ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ τους, να τις κρατήσουν για τον ΕΑΥΤΟ τους........

"βλάκες" είναι ΑΥΤΟΙ που δεν καταλαβαίνουν αυτά που διαβάζουν
γιατί μάλλον αυτοί ζούν στον δικό τους βολεμένο κόσμο....
και
το μόνο που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....είναι "ΓΛΥΨΙΜΟ" σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ
για το απλό λόγο
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχει αν πηγαίνει για αντιδήμαρχος...για δημοτικός σύμβουλος...για τοπικός σύμβουλος...για τιποτα...Το θέμα είναι η Αιανή!

ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
"Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΑΝΗΣ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΝΟ 4 ΔΗΜΟΥΣ ."

ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΡΩΝ.
ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 , ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 250 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΡΟΘΥΜΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ "ΝΑΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΑΝΗ ΔΗΜΟΣ".
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ( ΠΟΥ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ "ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΟΥΣ") Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΙΟΥ , ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ Ή ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010.ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ!
ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ.
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ .

"ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ"

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ .ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ " ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΌΛΩΝ ΔΟΘΗΚΑΝ, ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΊΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ. Η ΑΙΑΝΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ"

ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ. ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ.
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΖΕΛΛΟ ΦΙΛΕ . ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ( ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΜΑΣΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ), ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ, ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΜΕ ¨ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΪΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ Η ΑΙΑΝΗ;"
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ .ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ . ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΚΑΕΙ.
Η ΑΙΑΝΗ ΜΕ 3.750 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ , ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ 12.000 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ.
ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ . ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΙΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5-6 ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΤΖΕΛΛΟ.


ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που αγωνίστηκαν μαζί του λένε ότι αναγκάστηκε από την τροπή των πραγμάτων να αγωνιστεί και ναι αγωνίστηκε καλά. Χωρις αυτό τον αγώνα τόσο του δημάρχου όσο και των κατοίκων δεν θα υπήρχε ιστορική έδρα. Αν τώρα ο ορος ιστορική έδρα είναι όρος χωρίς σημασία, είναι στο χέρι της Αιανής να αποκτήσει. Χρειάζεται όμως σύνεση,οργάνωση, σχεδιασμό σε σωστή βάση, αξιοποιηση κάθε πλεονεκτήματος, πείσμα, επιμονή και υπομονή. Το θέμα δεν είναι ούτε ο συγκεκριμένος δήμαρχος, ούτε άλλοι τωρινοί ή παλαιότεροι στην δημοτική αρχη αλλά ο ίδιος ο Δημότης.Εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, οι οικογεγειές σας, οι συνδημότες σας,η πρόοδος του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο 11.59 και τις συμβουλές του.
Το κείμενο του εκπέμπει πρώτα από όλα ήθος.
Δεν ξέρω αν είναι από την Αιανή και γνωρίζει λεπτομέρειες. Να μου επιτρέψει να συμπληρώσω δυο στοιχεία.
1. Ο Τζέλλος εκλιπαρούσε επί τρία χρόνια δημότες και φορείς να ενδιαφερθούν και δυστυχώς μόνο κοντά στις αποκριές άρχισαν να τα παίρνουν στα σοβαρά. Πήγε στους φανούς και έβγαλε ομιλίες για την παραμονή του Δήμου. Για αυτό και όλοι οι φανοί είχαν άρμα για τον Καλλικράτη.

2. Ο Τζέλλος ναι αγωνίστηκε , το αναγνωρίζουμε όλοι, αλλά δυστυχώς με τη ρετσινιά-βρισιά-συκοφαντία του "πουλημένου". Και αν γνώριζες φίλε ποιός τον κατήγγειλε έ ...τότε θα πάρεις τα μάτια σου και θα πεις άντε γεια σε αυτόν τον αχάριστο κόσμο. Αυτός όμως άντεξε! Άντεξε για μας.

Τέλος να πω την προσωπική μου γνώμη:
Ο Τζέλλος είναι κεφάλαιο για την Αιανή και αν είχε την ευκαιρία να συνεχίσει θα έγραφε ιστορία. Οραματιστής, εργασιομανής- τελειομανής- ασυμβίβαστος με την μετριότητα, ευαίσθητος στα κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Υπηρέτης του πολιτισμού και λάτρης της ιστορίας της Αιανής. Τα πρώτα θετικά δείγματα τα έχουμε δει, τα βλέπουμε. Έργο σε όλους τους τομείς. αν και κυνηγήθηκε από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λεφτά να τον βοηθήσει. Κρίμα αν σταματήσει.
Πρέπει να συνεχίσει στο Δήμο Κοζάνης και θα εξελιχθεί αθόρυβα σε χρήσιμο αυτοδιοικητικό παράγοντα. Όλοι θα καρπωθούν από τις γνώσεις του και την εργατικότητα του. Θα το θυμηθείτε

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να έχει όλα αυτά τα προτερήματα που είναι πλεονεκτήματα όχι τόσο για τον ίδιο, αλλά κυρίως για τον λαό που εκπροσωπεί, έχει όμως μεταξύ των άλλων ένα σοβαρό μειονέκτημα. Δεν είναι κοντά στον απλό κόσμο και στα προβληματά του. Οι δημότες νιώθουν ότι δεν τους αφουκράζεται.
Ναι στην Ιστορία, νσι στον Πολιτισμό, ναι όμως και στα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες όπως η καθημερινή επιβίωση, η ανεργία, η αρρώστεια και ο πόνος, η ποιότητα ζωής και γενικά η ανασφάλεια για το μελλον.
Οι περισσότεροι καταφέρνουν και επιβιώνουν, ΑΝΤΕΧΟΥΝ, έχοντας και γνώσεις και εργατικότητα. Ως πότε όμως? Έχουν δικαίωμα να αναζητούν πάντα το καλύτερο και το αξίζουν.
Δεν είναι το θέμα ένα ή λίγα άτομα που είναι στον πολιτικό βίο, σκοπός είναι η ευημερία του πολίτη. Τα άτομα είναι το μέσο για αυτό το σκοπό και όχι ο ίδιος ο σκοπός.

Ανώνυμος είπε...

χαχα

το παρτυ συνεχιζεται...

αλλου ρα π' δεν σας ξερν !!!

.sotirisioutzioukis

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΗ,χαχαχά.

ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡAIΤΗΘΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο Χ Ι (ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠAIΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΣΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕ ,ΕΝΩ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ 30-4-10 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ( ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ) , ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΗ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΑΝΗΣ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5-6 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΑΝ ΤΟΝ ΦΑΓΩΜΕΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΑΣ.....ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΝΕ////ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ΄΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ?

να ρωτησεις !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡAIΤΗΘΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΧΙ (ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΕΙΣ)

σοβαρα εγω δεν ξερω... δεν ρωτας τον ιδιο ???

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠAIΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ?

σοβαρα ξανα εγω δεν ξερω

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΣΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕ ,ΕΝΩ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

γιατι ο στεργιου απο οσω ξερω ειναι μεθοδικος διεκδηκητης...
γιατι ο τζελλος μαλλον και αθελα του κουβαλαει ακομη αριστεροτερες εκδοχες της επικοινωνιας

ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ 30-4-10 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ( ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ) ,

τα πηγαδακια μου χαλανε το σκηνικο (σε σχεση με αυτο που παρακατω προσδοκεις...)

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΗ?

ξαναλεω στα σοβαρα πως ρωτας εμενα για πραγματα που ξερει μονο ο τζελλος ξερει

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΑΝΗΣ,

καθησε κανενας απο εσας τους προθυμους η διαθεσιμους θεσμικα η πραγματικα να μας εξηγησει τα υπερ και τα κατα ???

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.

ενωμενοι να μεινουμε...

διαβασε με καλυτερα...

γενικως...

τι ακριβως να διεκδηκησουμε που δεν καταφεραμε να το πραγματοποιησουμε ως φωτισμενη, μοναδικη, προοδευτικη, δημοκρατικη, αγωνιστική, πρωτοπόρα κοινωνια της αιανης ???

και ποιας αιανης ???

αυτης πριν η μετα τις καποδιστριακες συννενωσσεις ???

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5-6 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

οχουυυυυυυυυυυυυυυ

σοβαρα τωρα !!!

αν ειχα ενα ενδιαφερον...
που ειχα παντοτε...
και θα το διατηρω ...

θα προσπαθησω να το εκφρασω με κοσμιοτερο τροπο
απο βρησιδια, απειλες, υπονοησεις, χαρακτηρισμους και αλλες ταξινομησεις του λογου...

που εσεις σοβαρα ανταλλασετε ανωνυμως
και στο δημοσιο χωρο της δια-δυκτιακης επι-κοινωνιας - εκτος της αισθητικα διπολικης μας πλατειουλας...

αυτης στο χωριο μας

με την παναγιτσα...

το μνημειο παρελασεων...

τον αλλον τον δρομεα των δυνιτικων φυσεων...

τους ευεργετες μας... (η σας...)

τους επιτιμους

τους ακουωντες - κρυφα η φανερα απο αποσταση

τους ανα - μεταδοτες επισης υποθετικων σεναριων

τους τιμητες

τον πασα ενα που καλως η κακως...

πιστοποιειται
αιανιωτης, καλλιανιωτης, δημοτης αιανης (χαχα καλο ε?), δημοτικου διαμερισματος, κατοικος, πολιτης, περαστικος, αποδημος...

και κουραστηκε -αυτος ειναι ο επιλογος μου -
να ακουει... διαβαζει...του λενε... μαμακιες !!!

να σταματησουμε για δυο λεπτα...

ω γεγονε εχω πει και σε αλλη γραφη...

οποιος εφταιξε , εφταιξε !!!

καμια ευθυνη σε κανεναν !!!

την αναλαμβανουμε ολοι συνολικα !!!

ετσι για να παραδοσουμε στην επομενη γενια

καθαρο τοπιο !!!

κυριως απαλλαγμενο απο τις αναγκες επιβεβαιωσης
που η παρουσα κουβαλα καταλοιπως και αυτη...

στο δημοσιο χωρο...

και να προβαλει εκεινη της αναγκες της στο μελλον...

οριζοντας τους τροπους δρασης, διεκδηκισης, κατοχης και εκμεταλευσης...

των αρχεγονων προικων !!!

που ετυχε να φερει ή προκειται να φερει...

αυτος ο γαμω-τοπος που λεγεται αιανη...

αυτα...

κι αμα θελετε τη χεζουμε την κουβεντα...

εγω δεν θελω ομως !!!

αρκετα πλερωνουμε τις αθεατες ευκαιριες των κοινων μας προσδοκιων...

των κοινων ομως...

φιλια...

.sotirisioutzioukis | ανεβασμενος !!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλού ρα θα πάει η Αιανή....χαχαχαχαχα....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο (οι δήμοι τους) την ίδια κατάληξη είχαν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΙΛΕ -ΥΠΑΡΧΟΥΝ VIDEO
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΖΩ:

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡAIΤΗΘΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο Χ Ι (ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΕΙΣ)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναφέρεσαι στις 29-04-2010,
Πρώτον
Κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης της τελικής απόφασης μόνο δυο σύμβουλοι δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θα παραιτηθούν και εκβίαζαν ότι θα καταψηφίσουν την απόφαση.
Ο Σιδηρόπουλος & ο Γκανάτσιος.
Στη συνέχεια και ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε τη λήψη της απόφασης προστέθηκε και ο Μαυροδήμος, που στην τοποθέτηση του λίγο πριν είχε πει άλλα & ΚΑΤΑΔΊΚΑΖΕ την παραίτηση.
Οι υπόλοιποι για να μη χαλάσουν το "χατίρι" των πρώτων και για να εξασφαλιστεί στο ξεκίνημα «Ενότητα» ουσιαστικά εκβιάστηκαν. Ψήφισαν κάτι που δεν πίστευαν. ΛΑΘΟΣ τους.
Ο Δήμαρχος τους είπε ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΊ, αποτελεί εγκατάλειψη θέσης σε ώρα μάχης και διαχώρισε τη θέση του.
Εξάλλου και ο κόσμος από κάτω διαφωνούσε με την παραίτηση. Μην ξεχνάς τι είπε ο Μπούκος ο Στέφανος. ΡΏΤΑΝ τον
Δεύτερον.
Αν ο Δήμαρχος πίστευε στην αξία της παραίτησης ως μέσο πίεσης (και οχι πίεσεις)θα το έκανε. ΕΝΏ οι παλικαράδες Σ.Σ.- Μ.Σ- Γ.Τ. ακόμα να παραιτηθούν.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠAIΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Στο συνέδριο 03-05-2010 πήγαν (και όχι πήρε) αυτοί που ψήφισε ΟΜΌΦΩΝΑ το Δ.Σ.
Στη συνέχεια πήγαν κατά καιρούς ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ-ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Ήταν αδιάφοροι αυτοί;
Οι πλέον φανατικοί υπέρ του Δήμου Αιανής σε αντίθεση με τους Σιδηρόπουλο Γκανάτσιο που ήταν ντεμί-ντεμί.
Ήθελες να πάρει τον δυάδα ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ * ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ;
Είσαι τρελός φαίνεται...
Αυτοί τον έβριζαν ως πουλημένο , Πως ήταν δυνατόν; Αυτοί τον κατασυκοφάντησαν και διέδιδαν ότι ο αγώνας ξεπουλήθηκε. Πώς θα συνταξίδευαν, πως θα συνεννοούνταν; ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΣΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕ ,ΕΝΩ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Ο Τζέλλος καθοδηγούσε τους δημότες του ώστε όλοι μαζί να πιέσουν. Είσαι αντίθετος και άμαθος φαίνεται με τη ντουντούκα....καημενούλη...
Μπήκε αρκετές φορές στη Βουλή και έκανε τις επαφές του, που είχαν τα γνωστά αποτελέσματα. Στη βουλή βρήκε τον Στεργίου να κάθεται στο καφενείο και να περιμένει τη ......λύση που δεν έρχονταν.
Αν πίεση λέγεται να φορτίζεις με άγχος τους βουλευτές της Κοζάνης Έ τότε τι να σου πώ...

ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ 30-4-10 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ( ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ) , ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΗ?

Διότι , αφού ήταν μέσα με τους βουλευτές και τους λοιπούς φιλοξενούμενους , δεν ήξερε τι συζητούσε ο κόσμος έξω.
Όταν βγήκε έμαθε και το επιβεβαίωσε , ότι ο Μαυροδήμος του είπε ' Απόψε ξεπούλησες τον αγώνα" και είχε αναστατώσει τον κόσμο. Λογικό είναι λόγω της σχέσης που είχαν ο κόσμος να προβληματιστεί. Από εκείνη τη βραδιά τον διέγραψε από κάθε σχέση που είχαν.θυμάσαι την καταγγελία του Δημάρχου στις 16-05-2010 στην Αίθουσα Τέχνης;

Στη συνέχεια φάνηκε ποιοί αγωνίστηκαν και ποιοί όχι. Ξέρεις ή θέλεις να σου τα αραδιάσω;

Αν και ξέρω καλά ότι επειδή φωτογραφίζεσαι απόλυτα ποιός είσαι, τα γνωρίζεις όλα καλά .

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5-6 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Στις εκλογές εσύ, που χρωστάς ευγνωμοσύνη στο ΠΑΣΟΚ για όσα έκανε για εσένα , θα τρέχεις λαχανιασμένος , γιατί θα αφυπνιστείς όταν θα δεις την τριάδα ΔΑΚΗΣ-ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ-ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ να επελαύνει για τη νίκη της δεξιάς και θα κάτσει στο σβέρκο σου για τέσσερα χρόνια … Θα τρέχεις δεν γίνεται διαφορετικά…
Εκτός και αν είσαι αναίσθητος....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ
ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ
ΖΗΤΩ Η ΑΙΑΝΗ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ,ΖΗΤΩ Η ΛΟΓΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ,
"ΜΕΓΑΛΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΑΣ.....ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΝΕ////ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ΄΄΄΄"

Επειδή φαίνεται πως είσαι μόνιμα καχύποπτος , σε πληροφορώ πως ναι είμαι στο φιλικό περιβαλλον του Δημάρχου,θα τον στηρίζω μέχρι τέλους και δεν θα τον εγκαταλελιψω, όπως η αφεντιά σου.
Οσο για τον μισθό . Ξέχνα το. Δεν είμαι απο αυτούς που μόλις τον έχασαν εγκατέλειψαν το Δήμαρχο. Υπάρχουν υψηλότερα ιδανικά και αρχές που ΕΣΥ ......στερείσαι.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΊΠΟΤΑ;

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ είπε...

ΟΠΑΔΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΝΕ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΄΄ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ.....ΑΣ΄΄΄ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Άλλοίμονο στις κοινωνίες που τις κυβερνά η αριστερά με δεξιά νοοτροπία.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι όλοι αυτοί οι ανώνυμοι?
Μην το αφήνεις έτσι δήμαρχε! Να πας να κοιταχτείς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ είπε...
ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΠΙΒΑΡΙΝΕΙ


Τώρα ναι.Υπάρχει ταυτότητα τίτλου και περιεχομένου.

Ανώνυμος είπε...

"Άλλοίμονο" ΣΤΟ ΑΛΙΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

...και τα δύο σωστά είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10 Αυγούστου 2010 4:59 μ.μ. ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ". ΜΑΘΕ, ΩΣΤΟΣΟ, ΠΩΣ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΑΠΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι, αλλά εσύ πάλι ρε δάσκαλε(της νοηματικής) δεν γίνεται να γράψεις μια φορά με ορθογραφία; Όλο "ΛΑΘΟΙ" κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ΣΤΟ ΑΛΛΟ BLOG ΚΥΡΙΩΣ)ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΓΝΩΜΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ, ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8.ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 7.44 Μ.Μ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΥΧ.......Σ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ? ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ.. ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ !ΑΡΚΕΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΘΥΜΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;
ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟΣ& ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΦΘΑΝΕΙ . ΦΘΑΝΕΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ.(ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ.ΦΘΑΝΕΙ.)

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΡΕ" ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΚΥΡΙΕ". ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!! ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕ, ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΠΕΙΔΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ!!!

sotirisioutzioukis είπε...

ε !!!

σας πηραν χαμπαρι...

.sotirisioutzioukis | θυμωμενος (ναι με εσας...)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ 12-08-10 1,39
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ;
ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ TOP ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΑ:(ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΚΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ).

Ανώνυμος είπε...

Τι χαρακτηρίζει τον πολιτισμό και την παιδεία σε μια κοινωνία? Πολλά, μα πάνω απο όλα οι άνθρωποι. Αρκούν λίγοι ανίκανοι, μια κοινωνία με αργούς ρυθμούς, να την οδηγήσουν χαμηλότερα απο ότι αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ

Που το ξέρεις τι έχουν οι άλλοι;
Εσύ έχεις;

ΤΑ ΔΗΛΩΝΕ, ΕΥΘΑΡΣΩΣ

Είσαι σίγουρος; Καταδέχθηκε και σε μίλησε;
Μήπως εσύ μιλούσες φωναχτά για να τον προκαλέσεις, για κάποιον αλήτη, γκαραγκιόζη, τεμπέλη κλπ;

ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΣ
ή καθήμενος;

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.
Μήπως ήταν νύχτα;

ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ
Ηρεμα!....Εισαι σε κρίσιμη ηλικία.

ΑΧ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Ανώνυμος είπε...

OI BELBENTINOI EPREPE NA KANOYN ENA GERO NTOY KAI NA SAS PLAKWSOYN. EKSAITIAS SAS XATHIKE KAI O DHMOS BELBENTOY. MAS FAGATE.

Ανώνυμος είπε...

"Που το ξέρεις τι έχουν οι άλλοι;
Εσύ έχεις;"

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ.

"Είσαι σίγουρος; Καταδέχθηκε και σε μίλησε;
Μήπως εσύ μιλούσες φωναχτά για να τον προκαλέσεις, για κάποιον αλήτη, γκαραγκιόζη, τεμπέλη κλπ;"

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΆΚΙ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕ ΜΙΛΟΎΣΑ ΚΑΘΌΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!

"ή καθήμενος;"

ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.
ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΣ < ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ (ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ): http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82

"Μήπως ήταν νύχτα;"

ΜΕΡΑ = ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 24 ΩΡΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ (ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ): http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1

"Ηρεμα!....Εισαι σε κρίσιμη ηλικία."

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

"ΑΧ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ"

ΠΟΣΟ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η

Υ.Γ.: ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ; ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΡΩΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ?? ΕΡΙΞΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ.. ΚΑΗΜΕΝΕ ..ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ...ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ? ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΙΑΝΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να γίνει και το πολιτιστικό δίπλα στο πάρκο, εκεί να δεις τσιμέντο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, μπορεί να κτιστεί ? Αφού δίπλα είναι η Παναγία ! Δεν θα δώσει άδεια η 17η Ε.Β.Α.!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ/?/?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
.......ΕΤΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <<>>

Το Προφίλ μας