Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Με απόφαση Λιόλιου ο Σωκράτης Μπρουσιόβας αναλαμβάνει εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία

Ο πρόεδρος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος με απόφασή του όρισε τον Σερβιώτη Σωκράτη Μπρουσιόβα ως εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ δείχνει την εμπιστοσύνη του στη νέα γενιά του μπάσκετ, σε μία περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει το άθλημα.

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μπρουσιόβας:

“Με χαρά, τιμή και ευθύνη αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Λιόλιου να αναλάβω ως εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, επιτρέποντας μου έτσι να προσφέρω ανιδιοτελώς στο άθλημα που αγαπώ.”

 https://maksports.gr

Sokratis Brousiovas
4 hours ago

Με χαρά, τιμή και ευθύνη αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Λιόλιου να αναλάβω ως εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, επιτρέποντας μου έτσι να προσφέρω ανιδιοτελώς στο άθλημα που αγαπώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Σωκράτη,με τιμή και σεβασμό Ευθύμιος Δισερής. Πρώην πρόεδρος Λιβαδερού, και πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια
Καλή επιτυχία!!!!!

Εγω είπε...

Συγχαρητήρια Σωκράτη, καλή αρχή και μόνο επιτυχίες

Το Προφίλ μας