Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη

Την υφιστάμενη κατάσταση στο μέτωπο της δημόσιας υγείας συζήτησαν  κατά τη συνάντησή τους, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας με τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Γιώργο Μαργαρίτη, το μεσημέρι της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο.  Στη συνάντηση παρέστησαν και οι γιατροί Στάθης Κουλούρης (καρδιολόγος) και Πέτρος Πινίδης (γυναικολόγος).

Ο κ. Μαργαρίτης ενημέρωσε το δήμαρχο Κοζάνης για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας (επέκταση «Μαμάτσειου», προμήθεια αυτόματων απινιδωτών κ.ά.).

Από την πλευρά του ο κ, Μαλούτας ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας για την πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για τη δημιουργία ενός νοσοκομείου στον κόμβο της Εγνατίας, στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των υγειονομικών υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για αγαστή συνεργασία σε θέματα που αφορούν την προαγωγή της δημόσιας υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας