Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Με απόφαση Λιόλιου ο Σωκράτης Μπρουσιόβας αναλαμβάνει εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία

Ο πρόεδρος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος με απόφασή του όρισε τον Σερβιώτη Σωκράτη Μπρουσιόβα ως εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ δείχνει την εμπιστοσύνη του στη νέα γενιά του μπάσκετ, σε μία περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει το άθλημα.

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μπρουσιόβας:

“Με χαρά, τιμή και ευθύνη αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Λιόλιου να αναλάβω ως εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, επιτρέποντας μου έτσι να προσφέρω ανιδιοτελώς στο άθλημα που αγαπώ.”

 https://maksports.gr

Sokratis Brousiovas
4 hours ago

Με χαρά, τιμή και ευθύνη αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Λιόλιου να αναλάβω ως εκπρόσωπος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, επιτρέποντας μου έτσι να προσφέρω ανιδιοτελώς στο άθλημα που αγαπώ.

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος22/11/21 22:19

  Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Σωκράτη,με τιμή και σεβασμό Ευθύμιος Δισερής. Πρώην πρόεδρος Λιβαδερού, και πρώην δημοτικός σύμβουλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/11/21 16:17

  Συγχαρητήρια
  Καλή επιτυχία!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητήρια Σωκράτη, καλή αρχή και μόνο επιτυχίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας