Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Δανεισμός βιβλίων , ενόψει των εορτών, στην βιβλιοθήκη του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας

Στο πλαίσιο ενός πολύπλευρου ανοίγματος , καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης της  βιβλιοθήκης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας- η οποία αριθμεί πλέον , περισσότερους από 2500 τίτλους βιβλίων- αποφασίσθηκε η διάθεση  βιβλίων με δανεισμό ,ενόψει των εορτών.

 

Τα προτεινόμενα βιβλία  από  το τμήμα βιβλιοθήκης  του Ποντιακού  Συλλόγου Πτολεμαϊδας, αναφέρονται μεταξύ άλλων και  στα ήθη και έθιμα των Ποντίων, κατά τις εορτές  των Χριστουγέννων , της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων , τα οποία κατάφεραν να τα διασώσουν οι Έλληνες του Πόντου, παρόλα τα δεινά που υπέστησαν,   με την γενοκτονία, τον ξεριζωμό και  την προσφυγιά.

 

Η  βιβλιοθήκη  και  οι  υπεύθυνοι του τμήματος,   θα είναι στην διάθεση  όλων των μελών  του Ποντιακού  Συλλόγου  Πτολεμαϊδας για τον δανεισμό των βιβλίων , από την ερχόμενη  εβδομάδα -και ολόκληρο τον μήνα Δεκέμβριο- κάθε  Τετάρτη και Παρασκευή, κατά τις ώρες  6.30 το απόγευμα έως  και  9 το βράδυ, στο χώρο της βιβλιοθήκης , 3ος όροφος, στο κτίριο του Συλλόγου, 25ης Μαρτίου και Γουμεράς , στην Πτολεμαϊδα.

 

Όσοι  επίσης  , μη μέλη του Συλλόγου, θέλουν να δανειστούν βιβλία, μπορούν να εγγραφούν  ως  μέλη και  φίλοι  της   βιβλιοθήκης, αποκτώντας   την σχετική κάρτα.  

 

Για  οποιεσδήποτε πληροφορίες , οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν  στα τηλέφωνα  2463027067  και   6932283432.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας