Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Τι είπε ο δήμαρχος Σερβίων Χρ. Ελευθερίου στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη: “Έχουμε black Friday γιατί τα παιδιά μας δεν υπάρχουν πια, έφυγαν στο εξωτερικό” – “Άφησα τη δουλειά μου για να ασχοληθώ με τον τόπο μου” -Βίντεο

από το Kozanimedia.gr
"Περιμένουμε πώς και πώς να ανοίξουν τα μάρμαρα Τρανοβάλτου" -
 
 
 
 
Τι είπε για τα αρδευτικά και την παραλίμνια περιοχή

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταια εξι χρονια οποτε δινεται ο λογοσ σε δημαρχο σερβιων σε συσκεψη ακουγεται παντα ενα υποκωφο ωχ μεσα στην αιθουσα απο πολλους....Ε κατι θα γνωριζουν.

Ανώνυμος είπε...

νόμιζα ότι δεν μπορούσε να ξεπεραστεί
https://www.youtube.com/watch?v=Oid5loofbTQ

τα κατάφερε

παιδιά όσοι τον στηρίζετε ακόμα να τον χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...

ρεζίλιαααααααααα. Τα κατάφερε να μας κάνει ρεζίλι και στον πρωθυπουργό!

Ανώνυμος είπε...

Mα τι ανησυχεί; αυτός δεν είπε ότι όπως με τον ρεχάγκελ αρχηγό έτσι και με τον μουσουρούλη τώρα θα τα καταφέρουμε;

και ειλικρινά ποιος νοιάζεται εάν άφησε την δουλειά του-που δεν την άφησε δηλαδή; τι νομίζει ότι είναι , ήρωας;

Ανώνυμος είπε...

Το άφησα την δουλειά μου για να ασχοληθώ με τον τόπο μου μόνο γέλιο προκαλεί.Τα 7 χρόνια μετά την προεδρία σου με Κωνσταντόπουλο πού ήσουνα Ελευθερίου;Ζούσες στα Σέρβια;Τότε δεν υπήρχε ο τόπος μας ή είχαν λυθεί όλα τα προβλήματά του;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τι είπε πάλι ο Κιτσάρας ρε παιδιά. Που νομίζει πως απευθύνεται; Σε τι κοινό; Στους μαθητές του; Χρηστάκο αποδεικνυείς μέρα με την ημέρα πόσο λίγος είσαι για την θέση του Δημάρχου.

Πλέον απομένουν λιγότερο από 2 χρόνια για να αποχωρήσεις και να γραφτείς στη μελανή σελίδα της ιστορίας αυτού του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

αφησα τη δουλεια μου λεει!!!!!!! πωπω ενα δακρυ κυλισε απο το μαγουλο μου!
στο μεταξυ αυτος δηλωσε 350 ευρω εισοδημα το 2018 !!!!! ε κερδισμενος ειναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πράσινα άλογα πάλι τα θυμήθηκε. Λες και μίλαγε στη γειτονιά του. Τα φαραωνικά πάλι τα είπε. Τι ζούμε... Αυτός μας εκπροσωπεί. Μας πειράζουν οι χωριάτες μετά.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλάς Ελευθερίου θυμίζεις Κοσματόπουλο.Κάπως έτσι μίλαγε αυτός και γέλαγε ο κόσμος όλος.

Ανώνυμος είπε...

Black friday εξυπνάδα επιπέδου "εντυπωσιάσω τον ντακριστο"....

Ανώνυμος είπε...

Απορώ Ελευθερίου πώς δεν σε πήρανε χαμπάρι οι Ράδιο Αρβύλα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζόμαστε λέει μεγάλες (φαραωνικές) επενδύσεις, ούτε το αρδευτικό βόρειας ζώνης. Μαζέφτε τον.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ποια δουλειά του άφησε;;; Μόλις πάει δύο η ώρα το μεσημέρι τρέχοντας φεύγει για το φροντιστήριο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα αλλά και διάβασα τα σχόλιά σας
Εχετε πολύ πλάκα
Τι είπε;
Εβαλε δύο προτάσεις, αξιοποίηση των μαρμάρων και χρήση της δεξαμενής της ΔΕΗ για την άρδευση της βόρειας ζώνης, δεν συμφωνείτε;

Ανώνυμος είπε...

Ένας Δήμαρχος ευχαριστησε τον Μητσοτάκη που τους έδωσε το δικαίωμα ότι δεν περνάει από το ΔΣ να περνάει από την οικ. επιτ. και η απάντηση του Μητσοτ. ήταν Δήμαρχε αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να μοιράζουμε λεφτά σε όποιον θέλουμε εμείς χωρίς να τα δικαιούται γιατί μ ετά πάμε στον εισαγγελέα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τραγικός. Πήγε στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, μια μοναδική ευκαιρία για ένα δήμαρχο, απροετοίμαστος, χωρίς σχέδιο και συγκεκριμένες προτάσεις. Είπε ότι του ήρθε στο κεφάλι, χωρίς ειρμό.
Ποιος μπορεί αλήθεια να τον πάρει στα σοβαρά;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ. ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ; Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΘΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ; Ή ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης 9.55 και πάλι είναι εκτός γραμμής των άλλων δημάρχων της δυτικής μακεδονίας. Ξέρεις με γλύψιμο δεν γίνεται δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιει ο Χρήστος τόσο μπορεί. Φταίνε όσοι νόμιζαν ότι είναι κάτι παραπάνω. Λες και δεν ζούμε στα Σέρβια. σε δύο χρόνια παράτησε τον συνδυασμό του χωρίς να παραιτηθεί και δεν πάταγε στις συνεδριάσεις. Τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν και τον Κωνσταντόπουλο που τον πήρε από την πλήρη αφάνεια. Ανύπαρκτος πολιτικά ήτανε και ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με οτιδήποτε στα κοινά του τόπου μας αλλά να θεωρούν αυτός και η παρέα του ότι αποτελούν ελίτ.

Ανώνυμος είπε...

η αξιοποίηση των μαρμάρων είναι πρόταση; Πως και το σκέφτηκε, μπραβο του. Έκκληση έκανε για την γραφειοκρατία. Ποια πρόταση; Ξέρεις τι είναι πρόταση;

Ανώνυμος είπε...

ποιος το είπε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσαν ή δημοσιογράφοι οτι τον λόγω έχει ο Δήμαρχος Σερβιων τρέξανε όλοι μέσα σού λένε εδώ είναι το ζουμί!!! Πάντως Χρησταρα έστω και αρνητικά πάντα κερδίζεις της εντυπώσεις σε παραδέχομαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε ειμαστε ενας δημος που εχει χασει τουλαχιστον 300 θεσεις εργασιας εξαιτιας της αποληγνιτοποιησις επρεπε να απαιτησεις να γινει μια μεγαλη επενδυση στο Δημο μας. Η προταση για τα μαρμαρα πολυ καλη, η περιοχη μας ειναι ιδανικη για θερμοκηπεια υπαρχουν πρατασεις ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ειπε αρδευτικο εννοωντασ των Σερβιβν.Οχι ειπε σε φαραωνικα εργα εννοωντας το αρδευτικο τησ βορειας ζωνησ. Μετα ειπε να το κανουμε με τον αγωγο τησ δεη. Αν αυτοσ ειναι δημαρχοσ εγω ειμαι καθηγητησ φυσικησ. Αυτα να τα βλεπουν εκει στη βορεια ζωνη που τον ψηφισαν.....και βεβσια για να δειξει οτι διαφερει μιλαγε για τα τζαουλ.Ευτυχωσ δεν ειναι γυμναστησ θα εκανε μπροστα στον κουλη διατασεις

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω το Ελάχιστο Κοινό Πολλαπλάσιο του αριθμού 14504 και το Μέγιστο Κοινό Διαιρέτη του 17079!!!Θα μπορούσε κάποιος από το δημαρχείο να μας τους πει??? Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Με το πού είπε άφησα την δουλειά μου,ο Μητσοτάκης ανατρίχιασε.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είχε μόνο 350€ σημαίνει πως έκανε συνολικά ~24 ώρες τον χρόνο (με 15€ την ώρα), δηλαδή 2 ώρες τον μήνα! άρα δεν είχε δουλειά!
αλλιώς δε μπορώ να πιστέψω πως κάποιος που αντιπροσωπεύει το νέο και άφθαρτο φοροδιαφεύγει, με τίποτα δεν το πιστεύω!

Ανώνυμος είπε...

ξέχασες και τις ασυνέχειες του χρόνου, και ότι δεν υπάρχει πράσινη ενέργεια, η ενέργεια είναι χρήμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασαπίδης χρησιμοποιεί ασύστολα τον αγροτικό κόσμο.
Στην σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό οι μόνοι στους οποίους δεν έδωσε το λόγο ήταν οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων. Οι μόνοι που δεν μίλησαν. Είναι ο μόνος χώρος στον οποίο μπορεί να στηριχτούν κάποιες ελπίδες για να σωθεί ένα μέρος της οικονομίας της περιοχής. Και δεν φρόντισε να πάρουν το λόγο. Στη συνάντηση μίλησαν μέχρι και τα καθίσματα. Αλλά τους αγρότες τους άφησε μουγγούς. Για να ξέρουμε τι λέμε. Και τι να περιμένουμε από τον γκλιτσοφόρο Περιφερειάρχη μας. Μάλλον την γκλιτσα που του αρέσει να κρατά και να βγαίνει φωτογραφίες πρέπει να την στρέψει στον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

Τον εν λόγω κύριο όταν ήταν βουλευτής τον ψηφίζαμε ασυστολα, εκτός από επισκέψεις σε μαντριά για ψαχουλευμα ψήφων έργο μηδέν.Θα μας βρει απέναντι του.Υποτακτικος του συστήματος μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Ενας κτηνοτρόφος!!!Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.Ο κύριος νυπτω τας χείρας μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι αγρότες απουσίασαν; Μήπως προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων; Αυτοί που έτρωγαν χημικά 1,5 χιλιόμετρα μακρυά;
Και άντε για την δεξιά συνομιλητές ήταν πάντα μόνο οι μεγαλοι επιχειρηματιες
Οι δήμαρχοι της περιοχής που το παίζουν αριστεροί και με ευαισθησίες, κάτι βουλευτές νεόκοποι αλλά και με κληρονομιά την θέση που το παίζουν ευαίσθητοι, τεχνοκράτες
Πότε ακριβώς συνομίλησαν με τους εργαζόμενους; Πότε συναντήθηκαν με εκπροσώπους εργαζομένων; Καλά για τον δήμαρχο μας δεν το συζητάμε καν η ανακοίνωση που έβγαλαν οι εργαζόμενοι τα λέει ολα

Ανώνυμος είπε...

Η Ομιλία του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου ήταν τεκμηριωμένη και προκάλεσε τον θαυμασμό και το έντονο χειροκρότημα των παρισταμενων. Κρυστάλλινες οι απόψεις του Δημάρχου, που ξέρει να βάζει τα προβλήματα ουσίας και τα οποία άκουσε με ενδιαφέρον ο Πρόεδρος 6 Κυβερνησης...

Ανώνυμος είπε...

Σουρωμένος θάσαι...Αιντεεέ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο δεν εξηγείται αλλιώς, είσαι στο payroll του Ελευθερίου και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΙ ΟΙ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ, ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΝΔ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, η έκδοση νέας συμπληρωματικής απόφασης Κ.Α.Π., ύψους 100 εκατ. ευρώ, για την πρόσθετη οικονομική ενίσχυση των Δήμων όλης της χώρας. Πρόκειται για νέα έκτακτη επιχορήγηση προς τους ΟΤΑ α’ βαθμού, προκειμένου οι Δήμοι να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες ανάγκες και τις αυξημένες υποχρεώσεις τους, όσον αφορά στις λειτουργικές τους δαπάνες, στην υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, καθώς και στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων ή εκκρεμών υποχρεώσεων. Η απόφαση προβλέπει τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατανομή και έρχεται να προστεθεί στη συμπληρωματική Κ.Α.Π. των 107 εκατ. ευρώ, που εκδόθηκε στα μέσα Οκτωβρίου.
Παράλληλα, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, επιχορηγούνται με νέα έκτακτη οικονομική ενίσχυση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και οι Περιφέρειες της χώρας, με το συνολικό ποσό των 10 εκατ. ευρώ, για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών.
Πρόσθετη χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, ύψους 1 εκατ. ευρώ, δίδεται και στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του τρέχοντος έτους.
Τέλος, ειδική πρόβλεψη υπήρξε για την κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της συμπληρωματικής κατανομής ποσού, ύψους 7 εκατ. ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους –σε όλους τους Δήμους της χώρας– για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι συνέπειες από τις διακυμάνσεις των τιμών στο κόστος ενέργειας και να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των σχολικών μονάδων, κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα.

Το Προφίλ μας