Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

B. Kωνσταντόπουλος για Χ. Ελευθερίου: “Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος”

από το Kozan.gr

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων B. Kωνσταντόπουλος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει: “Δαπάνες για κοπή χόρτων. Κατά την προσφιλή του τακτική ο δήμαρχος σε κάθε ανάρτησή του πετάει και μια ρουκέτα-λάσπη, που βέβαια οι πολίτες δεν μπορούν να αξιολογήσουν. Σε πρόσφατη ανάρτησή του για την αγορά δύο τρακτέρ για την κοπή χόρτων σε πάρκα και πλατείες, γράφει επί λέξει:

«Κάποιοι στο παρελθόν πλήρωναν 85.000 ευρώ για κοπή χόρτων για ένα χρόνο ενώ η νέα δημοτική αρχή αγοράζει με πρόγραμμα εξοπλισμό που θα κάνει τον Δήμο μας καθαρότερο.»
Δεν θα μείνω στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε τίποτα για την χρηματοδότηση της αγοράς των τρακτέρ.
Θα μείνω στο ουσιώδες που μας αφορά ως παράταξη.
Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος.
Ανέτρεξα στα οικονομικά στοιχεία της δικής μας δημοτικής περιόδου, για να δω τι ακριβώς συμβαίνει.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι για την δική μας δημοτική περίοδο 01-01-2011 έως 31-08-2014 (για 4 χρόνια), οι δαπάνες για κοπή χόρτων ανήλθαν σε 74.360 €.
Από αυτά το 25% προορίζονταν για τον δήμο Βελβενδού, άρα για τον υπόλοιπο δήμο, όπως είναι ο σημερινός δήμος Σερβίων, αντιστοιχούν περίπου 55.770 € για τα 4 χρόνια ή 13.942 € για κάθε έτος.
Άρα το δημοσίευμά του δεν αφορά την δική μας δημοτική περίοδο και επομένως τα υπονοούμενά του δεν μας αγγίζουν.
Μένει όμως η λάσπη που πετιέται γενικώς και αορίστως, γιατί οι πολίτες δεν μπορούν αντικειμενικά να γνωρίζουν την αλήθεια”.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δήμαρχος έχει καταντήσει γραφικός και βαρετός με όσα λέει. Εχει πάθει ψύχωση με την θητεία του Κωνσταντόπουλου, λές και, πρίν η μετά δεν πέρασαν άλλοι. Ας τον μαζέψει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

13.942 ευρώ για κάθε έτος δηλαδή ένα χιλιάρικο για κάθε χωριό. Και λίγα είναι λέω εγώ γιατί το Λιβαδερό, το Πλατανόρρεμα π.χ. είναι μεγάλα χωριά σίγουρα θέλει παραπάνω. Πού τα βρήκαν αυτοί τα 85 χιλιάρικα; Πάλι τα τσακαλάκια κάναν τους υπολογισμούς; Εκτός από ελληνικά είναι άσοι και στα μαθηματικά!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μας δείξει ο δήμαρχος το χαρτί που λέει για 85.000 ευρώ για ένα χρόν του Κωνσταντόπουλου αλλιώς είναι κοινός συκοφάντης και να του κάνεις μήνυση κ. Κωνσταντόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η μήνυση φίλε η ουσία αλλά το ότι λείπει η σοβαρότητα από πλευράς Ελευθερίου και της παρέας του.Δυστυχώς περί παρέας πρόκειται που βρίζουν,συκοφαντούν,μειώνουν ανθρώπους και ισοπεδώνουν οτιδήποτε έγινε στον Δήμο μας πριν απ'αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Ελευθερίου για τον Κωνσταντόπουλο πότε έκανε τόσες αναρτήσεις άλλη φορά. Μα δεν
υπήρχε άλλη φορά άνθρωπος που να λέει τόσα ψέματα και να συκοφαντεί τόσο πολύ τους άλλους, όλοι τους είχαν ένα μέτρο το οποίο σήμερα έχει χαθεί.!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχετε, δηλαδή εσείς τι κάνετε μέρα και νύχτα.
Δεν βρίζετε, δεν Συκοφαντήτε και κρίνετε αντικειμενικά.
Δεν σας πέρασε από το μυαλό, αν ήταν σωστός ο κ. Κωνσταντόπουλος θα εκλεγόταν για δεύτερη τουλάχιστον τετραετία, αν όχι περισσότερες

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέει πόσο έγιναν λέει "μια χρονιά" είναι η τακτική αυτή. Έκανε ανάρτηση ο ποντικης φυσικά στο FB που ως γνωστό είναι το μέσο διοίκησης του δήμου λέει κάτι "εγώ λέω αληθείς" και βάζει πόσα ΠΟΥ ΦΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ! Άσε που βάζει τιμολόγια τα οποία ως γνωστόν -και ο ποντικης το ΞΕΡΕΙ- μπορεί να αφορούν εργασίες που έγιναν και χρόνια πριν. Οι άνθρωποι είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ! Και εργαζόμενους έχουν συκοφαντήσει και ήμουν μπροστά με ασυστολα ψευδή αλλά πάντα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! Άλλωστε τα ζήσαμε:

http://ai-vres.blogspot.com/2021/03/blog-post_544.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση Ελευθερίου, η καλύτερη όλων των εποχών. Για αυτό τραβάτε μεγάλο ζόρι και ανεβάζετε... πυρετό. Όσα παραμύθια και να γράφετε, κανείς δεν σας δίνει σημασία. Χάνεται τον πολύτιμο χρόνο σας, γράφοντας... ανοησίες. Μην ασχολείσθε με την δημοτική αρχή. Αφήστε την ήσυχη και μην ιδρωνεται, γράφοντας παραμύθια της... Χαλιμας!!!!

Παπαχαρισιου Θωμας είπε...

Οταν κανουμε κριτικη πρεπει να ειμαστε συγκεριμενοι.Δεν μπορει να παιρνει η μπαλα ολους τους προηγουμενους ανεξαρτητα αν καποιος εκανε κακη διαχειρηση.Ο καθε πρωην δημαρχος η προεδρος κοιν/τας δεν μπορει ν απολογειται για ολους Αυτο το ολοι ιδιοι ειναι λαθος.Επειδη δεν θελουμε να κρινουμε καποια χρονικη περιοδο τους τσουβαλιαζουμε ολους.Προσωπικα εκανα 28 χρονια στην κοιν/τα Λιβαδερου ποτε δεν ηθελα τις δικες μου ευθυνες αν ειχα να τις φορτωθουν αλλοι,ουτε των αλλων να τις αναλαβω εγω.Αυτο το παλιο το σαπιο κατεστημενο ειναι λαθος κε δημαρχε.Σας παιρνει η μπορα οπως τα λετε γιατι εισασταν προεδρος δημ συμ/λιου επι θητειας Κωνσταντοπουλου.Δεν μπορει ολοι οι προηγουμενοι να ειναι διεφθαρμενοι.Οι πολιτες κρινουν και οχι η συνεχης συκοφαντια των προηγουμενων διοικησεων.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα περιμένετε 2 χρονάκια έμειναν και θα δείτε πόσο σωστοί ήσασταν Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνω οτι άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Σερβίων. Αλήθεια είναι;

Ανώνυμος είπε...

19:22 το μεγαλύτερο τρολ του Ελευθερίου! Συνέχισε φίλε έχουμε μπύρες και περιμένουμε το επόμενο νούμερο επιθεωρησης

Ανώνυμος είπε...

19.46 μονο όλων των εποχών; και όλων των Δήμων παγκοσμίως. Δεν έχει ξαναδει το παγκόσμιο στερέωμα καλύτερη διοίκηση. Αφού σκέφτονται να την μελετανε στις Οξφορδες και στα Χάρβαρντ α χαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να είναι καλύτερη από του Ντιουκ του 13ου αιώνα. Ή μήπως είναι;

Ανώνυμος είπε...

Κωνσαντοπουλε είπαμε και άλλη φορά μην πέφτεις στο επίπεδο να απαντάς στον ποντίκι αυτός αυτό επιδιώκει να είναι στην επιφάνεια. Κάνε αυτό που έκανε ο Πεκοπουλος απαξίωση. Τώρα κρατήστε τα τιμολόγια που πληρώνονται και εσύ και η Σπυριδου γιατί αργότερα μπορεί να χρειαστούν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΘΑΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2011

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΟΥ 2011;;;;; ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;
ΟΤΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ;
ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ;
ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΝΤΑ ΚΡΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Έλεός ρε παιδιά Σερβιωτες είμαστε και γνωρίζωμασται μεταξύ μας εδώ είναι που λέμε σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!!! Αυτό συμβαίνει σήμερα. Ολοι έχουμε γίνει ιδικοί σε όλα σα να πω εγώ τώρα πώς γίνονται τα στατικά μιας οικοδομής αφού ξέρω μόνο από χωράφια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής και πήρε 12.500 ψήφους. Είναι γνωστός σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Ο ντακρίστος τι; Πού πας ρε Καραμήτρο να τα βάλεις με ποιον; κ. Κωνσταντόπουλε μην ασχολείσαι μ’ αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χρήστο Ποντίκι “Μόνον το μεσημέρι η σκιά των ανθρώπων είναι ίση με το μπόϊ τους”
Μην παρασύρεσαι και μην εκτίθεσαι! Είναι κρίμα να σε χρησιμοποιούν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει ο Ποντικης για απευθείας αναθεσεις στην περιοδο 10-14;;;;;; Ας ανοιξει την Διαυγεια να δει τις δικες τους απευθειας αναθεσεις σε γαμπρο αντιδημαρχου στον Κροκο, σε νυφη αντιδημαρχου τραπεζωματα που δεν εχει μαγαζι, σε ξαδερφο δικο του που εχει ασχετη επιχειρηση με τα νεκροταφεια και αλλα και αλλα και αλλα. Αυτοι δεν καταλαβαν οτι οι εκλογες τελειωσαν και πρεπει να διοικησουν νομιζουν οτι ακομα κανουν προεκλογικο αγωνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιδήμαρχος κ Ποντικης είναι εργατικός και δεν ασχολείται με τις ειρωνείες του ακροατηρίου. Όλες τις ανακοινώσεις του τις γράφει ο ίδιος και έχει εξειδικευτεί και σε θέματα οικονομικών αναλύσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι ως αντιδήμαρχος έχει δημιουργικό έργο και μερικοί εκφράζονται αρνητικά για αυτόν...

Ανώνυμος είπε...

7,05 μην κατηγορείς τον Ποντίκι το παιδί δεν ξέρει από τέτοια πράγματα τα γράφουν άλλοι και απλώς βάζουν το όνομα του από κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ποντίκης θα μας πεί πόσο κόστισε ο καθαρισμός των ιδιοτικών οικοπέδων στα Σέρβια που πληρώθηκαν από δημόσιο χρήμα;

Ανώνυμος είπε...

Οικονομικές αναλύσεις;Ρε θα τρελλαθούμε τελείως;Τί είναι πίτσα και μακαρόνια;Άκου εξειδίκευση χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

πας στο γραφείο του δημάρχου του μιλάς και αυτός χαζεύει και σου σχολιάζει ποιος έκανε λαϊκή σε ποιον στο φεισμπουκ. Τώρα βάλανε τον ποντικη μπροστά και αυτός πατάει την πεπονοφλουδα. Έχουν και τον αντικατάσταση της μουσειακής κούκλας που σιγονταρει έχουν και τον γραμματέα τον παντελώς άσχετο και απλά λένε λένε λένε.. .. Γκέμπελς "όσο πιο πολύ λες ψέματα και όσο πιο μεγάλα είναι τόσο πιο πιστευτά γίνονται" .Οκ κιτσαρα.πιυ τολμάς και γράφεις για γκεμπελισμους;

Ανώνυμος είπε...

τέλος πάντων όποιος μπει στην διαύγεια ΦΡΙΤΤΕΙ με το ρεκόρ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ του Ελευθερίου. Μια πατημασιά είμαστε και γνωριζόμαστε ρε ντακριστο ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες. Και ο Κιτσαρας έχει ειδίκευση στις γέφυρες, στο κλίμα, στα οικονομικά, τα νομικά, τα μηχανικά, ο άλλος ο εφοριακός που αγνοούσε τι σημαίνει "δέσμευση", ο μουμιος που βάλατε στη θέση της μούμιας όλοι ειδικευμένοι είναι. Αρκεί να ήσουν στο προεκλογικό γραφείο του Κίτσου. Όχι ήταν ειδικευμένος στα οικονομικά ο κακαφικας και ο Ζάκης στα τεχνικά....

Ανώνυμος είπε...

πας στο γραφείο του δημάρχου του μιλάς και αυτός χαζεύει και σου σχολιάζει ποιος έκανε λαϊκή σε ποιον στο φεισμπουκ. Τώρα βάλανε τον ποντικη μπροστά και αυτός πατάει την πεπονοφλουδα. Έχουν και τον αντικατάσταση που σιγονταρει έχουν και τον γραμματέα τον παντελώς άσχετο και απλά λένε λένε λένε.. .. Γκέμπελς "όσο πιο πολύ λες ψέματα και όσο πιο μεγάλα είναι τόσο πιο πιστευτά γίνονται" .Οκ κιτσαρα.πιυ τολμάς και γράφεις για γκεμπελισμους

Ανώνυμος είπε...

για αυτό έδιωξαν τον μοναδικό οικονομολόγο του δήμου από τα οικονομικά μετά και την εκδίωξη κακαφίκα! γιατί ειδικεύτηκε ο ντακρίστο!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας