Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές ΦΣ Κοζάνης και Λιβαδερού τίμησαν την μνήμη του Αθανάσιου Παπαχαρισίου

Αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΦΣ Κοζάνης και Λιβαδερού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 01/08/21, στην μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπαχαρισίου.

Ο φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο Στάδιο Λιβαδερού. Για την ιστορία το σκορ έληξε 4-2 τα γκολ της Κοζάνης  Τσαλίδης 1, Αγραφιώτης 1 και Τερζανίδης 2.

Μεσα σε κλίμα συγκίνησης απονεμήθηκε στην σύζυγο του αειμνήστου Αθανάσιου Παπαχαρισίου τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στον αθλητισμό και η φανέλα με το Νο 11, νούμερο το οποίο φορούσε ως ποδοσφαιριστής.

Μετά από πρόταση του προπονητή των παλαίμαχων Πητ Τσακιρίδη υιοθετήθηκε η πρόταση κάθε χρόνο 1/8 να διεξάγεται ο συγκεκριμένος αγώνας στην μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπαχαρισίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και αρκετός κόσμος και η βουλευτής Σύριζα ΠΕ Κοζάνης με καταγωγή από το Λιβαδερό Καλλιόπη Βέττα, τιμώντας έτσι την μνήμη του εκλιπόντος.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα στην Ταβέρνα του αειμνήστου την οποία συνεχίζει και διατηρεί η οικογένεια του στο Λιβαδερό. Η Διοίκηση το Προπονητικό επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΦΣ Κοζάνης θα θέλανε να ευχαριστήσουν όλους για την φιλοξενία τους και υπόσχονται να μην ξεχάσουν ποτέ τον Θανάση Παπαχαρισίου και όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα του ΦΣ Κοζάνης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας