Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Σερβίων για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για τα παιδιά μας, τα παλληκαράκια και τα κοριτσόπουλα, που έφτασαν στο τέλος της διαδρομής της προετοιμασίας και των πανελλαδικών εξετάσεων και έμαθαν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους! 

Για όσους πέτυχαν το στόχο και είδαν τις πύλες της Τριτοβάθμιας ολάνοιχτες μπροστά τους ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία  στην ακαδημαική τους πορεία! Η φοιτητική ζωή ανοίγεται μπροστά τους γεμάτη προκλήσεις για νέες γνώσεις και κοινωνικές εμπειρίες, που θα οδηγήσουν στην κατάκτηση της ωριμότητας και της επιτυχίας.

 

Για όσα παιδιά δεν είδαν το επιθυμητό αποτέλεσμα σήμερα, η πολύχρονη εμπειρία μας δείχνει ότι οι δρόμοι της ζωής είναι  αμέτρητοι, ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κι ότι το μέλλον ανήκει σε κείνους που δεν τα παρατούν, που συνεχίζουν κι αγωνίζονται για την πρόοδό τους! 

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους! σε όλους που αγωνίστηκαν τον αγώνα τον καλό! Στους δασκάλους τους που μόχθησαν μαζί τους, που τους καθοδήγησαν και μεταλαμπάδευσαν τη γνώση! Αλλά και στους γονείς και στις οικογένειες των υποψηφίων που στήριξαν με επιμονή και τρυφερότητα τις νεανικές ψυχές, που πάλευαν να κατακτήσουν τη γνώση!

 

Εμείς, οι μεγαλύτεροι, θα είμαστε πάντα κοντά στα νέα αυτά παιδιά, να τα καμαρώνουμε και να τα υποστηρίζουμε σ' ό,τι ονειρεύονται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΟΞΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ; ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Το Προφίλ μας