Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ο Μπιλ Γκέιτς και το Μαμάτσειο Κοζάνης- Η απίστευτη ατάκα του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου

Η χιουμοριστική απάντηση του καθηγητή πνευμονολογίας σε πλακάτ αντιεμβολιαστών έξω από το νοσοκομείο που έγραφε ότι δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του

Μετά τον καθηγητή Πνευμονολογίας Νίκο Τζανάκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές, ήταν σειρά του συναδέλφου του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου να αποκαλύψει στο Mega ότι δέχεται απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές… Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν τη γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως ποτέ η τηλεόραση δεν είχε δώσει τόσο μεγάλο βήμα σε επιστήμονες για να εξηγήσουν το θέμα.

«Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μού το είπε ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!»», είπε δε χιουμοριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος για όσους διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας.

«Μετά τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που ανακοινώθηκαν, το ποσοστό εμβολιασμού αυξήθηκε κατακόρυφα» ανέφερε επίσης. Ελάχιστοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν έχουν εμβολιαστεί, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας θα εμβολιαστούν σύντομα και θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους εκτίμησε ο καθηγητής.

πηγή: protothema.gr
To είδαμε στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ www.e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας