Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν διάθεση έντυπου ενημερωτικού υλικού για το Πρόγραμμα IT CULTURE

Σε δωρεάν διάθεση δίγλωσσων χαρτών των πολιτιστικών διαδρομών σε έντυπη μορφή προσφέρει ο Δήμος Γρεβενών. Το σχετικό υλικό αποτελεί προϊόν του ευρωπαϊκού προγράμματος ΙΤ CULTURE και παρουσιάζει με φιλικό για τον χρήστη τρόπο - μέγεθος τσέπης (pocket size), διακριτή χρωματική αποτύπωση των διαδρομών, πληροφορίες πρόσβασης ΑμεΑ

κ.α. – όλα τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζονται εκτενώς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.roadstoculture.eu.

 

Το υλικό αυτό πιστεύουμε ότι θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο στους επισκέπτες των Γρεβενών όσο και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού κυρίως με τα QRcodes που καθιστούν δυνατή την ψηφιακή πρόσβαση σε παραδοσιακούς οικισμούς, πέτρινα γεφύρια, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες και μονές.




 

Τα σχετικά έντυπα βρίσκονται στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου, σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι προσβάσιμα σε όλες και όλους. Στο ίδιο σημείο διατίθενται εξίσου φυλλάδια για την μανιταροφιλία και την μανιταρογνωσία, ένας μοναδικός γαστρονομικός κατάλογος με τα περίφημα τοπικά προϊόντα των Γρεβενών και ο τόμος πρακτικών του Β΄ Συνεδρίου των Απανταχού Γρεβενιωτών που εκδόθηκε από τον Δήμο Γρεβενών για να τιμήσει τη διοργάνωση.

 

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας