Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΒΕΒΗΚΕΝ … ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ).

Από το http://cerbiwnfrouros.blogspot.gr
Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την  Πέμπτη  28  Δεκεμβρίου  2017 , ώρα 6:30μ.μ. , η  χορωδιακή συναυλία  του  Συλλόγου  Φαρασιωτών   Καππαδοκίας   Βαθυλάκκου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού , στη  μεγάλη  αίθουσα  εκδηλώσεων  του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων . Ομιλητής  ήταν  ο Αρχιμανδρίτης και  Ιεροκήρυκας της Ιεράς  Μητροπόλεως  Σερβίων και Κοζάνης  πατήρ Αυγουστίνος Μύρος που ανέπτυξε το θέμα  ‘‘ Η άλλη φιλοσοφία στον εορτασμό του δωδεκαημέρου ’’.
   Η χορωδία του Συλλόγου με χοράρχη  τον μουσικό – ιεροψάλτη  κ. Ευάγγελο Μυλωνά και αφηγητή  τον  σκηνοθέτη – ηθοποιό  κ. Παναγιώτη Βασιλειάδη έψαλε Κάλαντα του Ελληνισμού συνοδευόμενη από  πενταμελή  ορχήστρα  παραδοσιακών  οργάνων. Μια άψογη εκδήλωση την οποία πολυχειροκρότησε  το κοινό που κατέκλυσε  την αίθουσα και συνδιοργανώθηκε από την Κοινωφελή  Δημοτική  Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων Βελβεντού και του ανωτέρου Συλλόγου.
                                Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί :   
ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ 28-12-2017.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Πολύ οργανωμένη εκδήλωση

Ανώνυμος είπε...

mpravo

Ανώνυμος είπε...

Πείτε τον ιερομόναχο αυτόν (Αυγουστίνο) ότι στα κηρύγματά του είναι εξαιρετικά (εξωφρενικά μάλλον) κουραστικός. Όσες φορές έτυχε να τον ακούσω σε εκκλησία,ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ορθοστατούντων.Φαινόταν κι απ΄τους ψιθύρους.Έλεος.Όλο ανιαρότητες και ευσεβίστικες ανθυπολεπτομέρειες.Κάθε φορά αυτό,όχι μια φορά!!!

Ανώνυμος είπε...

9:32 Γιατί δεν επικοινωνείς με τον πατηρ Αυγουστίνο και να του πεις εσύ ο ίδιος το συμπέρασμα σου. Μήπως επειδή δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις? Για να κατανοήσεις τα λεγόμενα του πρέπει να έχεις ένα πνευματικό υπόβαθρο που προφανώς εσύ δεν κατέχεις στο ελάχιστο. Αλλά βέβαια σας χαλάνε την σούπα κάποιοι χαρισματικοί ιερείς σαν τον π. Αυγουστίνο διότι αυτοί είναι οι φρουροί της πίστεως μας χωρίς φανφάρες και πολυτέλειες.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΘΥΠΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ; ΟΤΑΝ ΕΠΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΕΠΙ ΩΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ γέροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ!! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣΜΟΥΣ ΩΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ,ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΟΣ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑΟ!!!

Το Προφίλ μας